- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
-
quailstorm
félisten
válasz
pszili8 #20177 üzenetére
Van aki ennyiért még S5230-at vesz
Meg drágábban szemetet. Bármelyik feature phone-nál jobb az tuti. Egyszerűen mert symbian.
Navigációs készüléknek sem utolsó ötlet ilyet venni. A 640x360 elég jó felbontás hozzá. Persze játszani meg netezni kevés, kamerája meg az olcsóság rovására ment. -
kovy79
őstag
válasz
pszili8 #18233 üzenetére
Nem tudom, jó pár képet láttam fekete antennával. Jellemzően akkor, mikor a logó is fekete.
Így marad, mivel jelenleg nincs több szürke antennám, meg fekete logóval és szürke antennával szörnyen néz ki.
Nem a ház szétszedése (bár az is, ha az ember nem tudja, hol kell keresgélnie), hanem a mechanika csuklójának az összerakása a nyűgös.
Ráadásul a szalagkábelre is vigyáznom kellett, mivel használt és féltem, hogy ez is a többi társa sorsára jut és megszakad. A házat egy fogpiszkálóval és kézzel szedtem szét.
Mennyire "nem repedezettet" keresel? Hibátlant találni szinte lehetetlen. Van egyébként, de fény felé tartva rajta is látszik pár pici repedés.Mod: a "vésztartalékaim" között találtam 2 új, szürke antennát.
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #17702 üzenetére
Naja, valóban egy szép darab
nekem is nagyon tetszik, csak ne ott lenne a jack a fülesnek...
még nem volt időm annyit nyomkodni, mint szeretném, majd még este/holnap.. Nagyon szép darab tényleg, nagyon tetszik. szerencsére jó feszes a flip, a kijelzőn fólia, a kamera karcmentes,a hátlapon minden fog megvan... egy ilyen 8gb kéne már csak..meg még pár Nokia úgy általában...
mehettem fogorvoshoz... :SSS -
TommyX_
őstag
válasz
pszili8 #17704 üzenetére
Annak idején sokaknak nem tettszett az anyaghasználata, meg ugye vigyázni kellett a kijelzőre, mert nem volt előtte védelem, ezért kicsit "félve" használtam
.
Meg az első szériásoknak,(amilyen nekem is volt) csúszka cserét kellett csináltatni.
Itt lehet erről olvasni, akit érdekel. -
meroly
veterán
válasz
pszili8 #16532 üzenetére
Valahonnan ismerősnek kéne lennie?Ezt a hagenuk-ot keresgéltem és találtam közben egy jó kis blogot.
-
-
-
golya32
senior tag
válasz
pszili8 #15722 üzenetére
6510 nagyon ütős kis teló nekem még mindig van egy db becsomagolva, vész szükség esetére.
Most egy lestrapált e51t használok elég jó teló, e60 ról váltottam de ennek is kicsi a betűnagysága, ha nagyra állítom akkor is.
Idáig a legjobb az n77 volt de a pöcök joy az nem jött be. -
csoda120
aktív tag
-
KSparrow
őstag
-
draco31
veterán
válasz
pszili8 #14983 üzenetére
Gondoltam, hogy magyar árakat néztél.
A szétszedése egyébként nem tűnik vészesnek videó alapján. Az SE W595 rosszabb volt ilyen téren.
Az akksit nem tudom. De ha bele is megy, akkor is csak úgy, hogy a csávó küldi el előbb őket, és ha jók, csak utána megy a 6303. HA!!.bruszli.
Ha ő feltételeket szab, akkor én is! -
draco31
veterán
válasz
pszili8 #14978 üzenetére
Hát azért van itt olcsóbb kábel is. Eléggé érdekesen néz ki. Youtube-on biztosan van róla videó a szétszedéséről. Azt tudom, hogy nem egy 3310-es ilyen szempontból.
Igazából a Samsung lenne a fő cél, ez meg amolyan kiegészítő. Igazából a barátomé ez a 6303, én próbálom eladni neki. Vagy cserélni.golya32
Én is eladni szeretném a 6303-at.Jó engem meggyőztetek, már csak a barátomon múlik!!!!!!
-
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #14716 üzenetére
Igen? Na akkor figyelek az akkura majd, másodtelefon lesz.
hagel: amúgy tényleg nagyon szép (kivéve az enyém, mert eléggé nyúzott), de kényes is. A kijelző előtt semmiféle plexi nincs, ezért is tört ennek gondolom olyan könnyen be.
Hihetetlen hogy nem tudok strapa teló nélkül létezni, mikor lesz már a 3720-nak utódja? Jó lenne egy 3G-s 1500-as akkuval, ez az álmom. Nektek mi az álomtelefon. 6310i nem ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest