- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
novinyul #18896 üzenetére
gyerekeknek ehhez hasonló, csak mobil, piros vagy pink színben.. Én annál rosszabbat nem láttam.
Viszont: tegnap szereztem narancssárga színben egy jó, meg egy SIM IC hibás Ngage QD-t. A jón van Worms, a rendes, PC-s. mármint majdnem ugyanolyan, tök jó. És rajta van az Ashen is, pont, mint a Demón. így, hogy már rendes telefonom is van, a Demó marad Demó.
Ja, és hogy miért fontos a játék? Bluetooth-on lehet nyomatni multiplayert!íme egy kép Ngage-ékről nálam.
A játék a háttérben a Super Monkey Ball, új, bontatlan csomag. 1600-at megért
A szürke Ngage halott (lehet csak a kijelző, nem tudom, de a jót nem akarom bántani) a narancs QD-ben, amin nincs semmilyen perem, abban nincs is benne a panel, majd megy szervizbe Iday-hoz a SIM IC miatt.
A 3300 meg remélem érthető okokból van ott: oké, nem kompatibilis semmi (hátlap, előlap, akku (BLD-3/BL-5C) headset (Pop/2,5 jack))se, de a tervezés egy hajszányithasonló a QD-hez.
Ráadásul megjött a 6710 Navigatorom is, megvan a cetli, holnap átveszem a postán.Hepi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mini-ITX
- Filmgyűjtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Független
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest