- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
mezesmaci #19023 üzenetére
Ez a része innét indult...de nem is ez a lényeg...
Flex volt. Nem rossz a BB,de ennyi pénzt nem adnék érte...ingyen mondjuk jó volt.(#19028) Ati 666 . . Ez a sztori meg inkább a K750i-vel kezdődött,az volt az első normális,AF kamerával szerelt mobil nálunk. Makróban még mindig simán vállalható képeket készít. Erre dobott még egy jó nagy lapáttal a K800i...elég nagy baj,hogy ezt a szintet nem tudták tovább vinni ( bár a c905 meg a Satio nem volt rossz,de a kategóriájában már egyik sem volt akkora durranás,mint előtte a k750/k800 )
-
.bruszli.
senior tag
válasz
mezesmaci #19008 üzenetére
Szerintem meg épp kb onnét indult,nem voltam oda a korábbi Ericssonokért.
Moto nálam csak pár típus volt,de nagyon a csillivilli dizájn széria amiket felsoroltál,én jobban szerettem a kihasználhatóbb telefonokat...nagyon sok gyártót/típust próbáltam,szerintem a Moto messze a legrosszabb volt ár/érték arányban.
BB-t meg annyit tapogattam az elmúlt 4 évben,hogy a hátam közepére sem kívánom.(#19009) KSparrow . . Ez itt még mindig a retro topic.
Amúgy ha már Nokia és 5 mpx,akkor szerintem az N79 is belefér,egész jó képeket lőtt.
(#19017) draco31 . . A k800 az egyik legjobb 3,2 mpx kamerás mobil,a képeid is nagyon ott vannak.
Mondjuk én valahogy egy öszvért bírtam volna elképzelni ebből;k800 elől,k810 hátul. Az lett volna az igazi király.(#19018) mezesmaci . . Igen,mert végülis sokkal jobb kamera volt a 8810-ben...
Vagy nem onnét indultunk ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz
mezesmaci #19001 üzenetére
VGA kamera volt ( 0,3 mpx ) és akkor lényegesen jobb képeket csinált,mint az az 1-2 már létező beépített kamera...és pl használni is lehetett,nem mint pl jóval később a Nokia 6610-hez kiadott headset-kamerát;na az egy vicc volt,minőségre is. Akkoriban egyébként a legtöbb gyártó még csak képen látott kamerás mobilt...legalábbis nálunk. Japánban meg már a videotelefonálást tesztelgették...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest