- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
mezesmaci #19023 üzenetére
Ez a része innét indult...de nem is ez a lényeg...
Flex volt. Nem rossz a BB,de ennyi pénzt nem adnék érte...ingyen mondjuk jó volt.(#19028) Ati 666 . . Ez a sztori meg inkább a K750i-vel kezdődött,az volt az első normális,AF kamerával szerelt mobil nálunk. Makróban még mindig simán vállalható képeket készít. Erre dobott még egy jó nagy lapáttal a K800i...elég nagy baj,hogy ezt a szintet nem tudták tovább vinni ( bár a c905 meg a Satio nem volt rossz,de a kategóriájában már egyik sem volt akkora durranás,mint előtte a k750/k800 )
-
.bruszli.
senior tag
válasz
mezesmaci #19008 üzenetére
Szerintem meg épp kb onnét indult,nem voltam oda a korábbi Ericssonokért.
Moto nálam csak pár típus volt,de nagyon a csillivilli dizájn széria amiket felsoroltál,én jobban szerettem a kihasználhatóbb telefonokat...nagyon sok gyártót/típust próbáltam,szerintem a Moto messze a legrosszabb volt ár/érték arányban.
BB-t meg annyit tapogattam az elmúlt 4 évben,hogy a hátam közepére sem kívánom.(#19009) KSparrow . . Ez itt még mindig a retro topic.
Amúgy ha már Nokia és 5 mpx,akkor szerintem az N79 is belefér,egész jó képeket lőtt.
(#19017) draco31 . . A k800 az egyik legjobb 3,2 mpx kamerás mobil,a képeid is nagyon ott vannak.
Mondjuk én valahogy egy öszvért bírtam volna elképzelni ebből;k800 elől,k810 hátul. Az lett volna az igazi király.(#19018) mezesmaci . . Igen,mert végülis sokkal jobb kamera volt a 8810-ben...
Vagy nem onnét indultunk ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz
mezesmaci #19001 üzenetére
VGA kamera volt ( 0,3 mpx ) és akkor lényegesen jobb képeket csinált,mint az az 1-2 már létező beépített kamera...és pl használni is lehetett,nem mint pl jóval később a Nokia 6610-hez kiadott headset-kamerát;na az egy vicc volt,minőségre is. Akkoriban egyébként a legtöbb gyártó még csak képen látott kamerás mobilt...legalábbis nálunk. Japánban meg már a videotelefonálást tesztelgették...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest