- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeCivic
csendes tag
Sok erdekes gyujtemeny van itt latom, szep munka fiuk
De bennem megis egy kerdes motoszkal, retro telefon... Mi szamit retronak? Eddig en csak monocrome kijelzös keszulek fele huztam, most jön az elsö szines csomag (4096 pixelesek). De pl egy nokia N95 (meg) nem retro. Az egy "okos" telefon...
Kinek mi es mettöl meddig retro a retro?
-
GabeCivic
csendes tag
Hello!
Kedves regi es uj forum tagok,
Reg jelentkeztem, de most kis segitsegre lenne szuksegem. December 15-18.-a között budapesten leszek es kellene nekem egy (majdnem) töketes allapotban levö, jo aksis, muködö Motorola V3! A szin nem szamit, mondjuk 6-7 ezer forintot siman meger nekem töltövel. Az elkövetkezö par napban megprobalok aktiv lenni es varom a privat uzenteket. Köszönöm a segitseget.
Tovabbi kellemest
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
Mulderpapa #16729 üzenetére
Szerintem a Nokia 6250-es is mar valamilyen katonai szabvannyal volt ellatva... papiron... (2000-ben)
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
sannnya #16724 üzenetére
A Motorola V70 egy alom, minden ugy muködik ahogy kell, nem tapsztaltam hibat, igaz ez egy nagyon keveset hasznalt, gyari es nem javitott vagy megbontott es felujitott keszulek. Gyujtemenyböl gyujtemenybe kerult, 3. gazdaja vagyok...
Meroly: Szerintem nincs besorolasa, kerdezd meg a google-t. Lehet tenylegesen por es csepp allo, de maga az anyag amiböl keszult serulekeny plasztik, karcolodo es könnyen kopik...
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
Next Win ® #16720 üzenetére
Köszönöm szepen!
NEM!!!!
Am megvan az marad...
eszmei ertekuk van, penzben nem kifejezhetö...
(mind a 60-70 darab ami nalam van, az itt ragadt..
-
GabeCivic
csendes tag
Pont ma töltöttem a szepsegeimet, egy kepet meger
Szep napot kedves Rajongo tarsak!
(mind 100%-ig muködik, tökeletes allapotban, kedvenceim...)
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok! Lenne eselyem megvenni egy sonyericsson prototipust, Alicia neven, makulatlan, fuggetlen keszulek. Erdemes? Mennyit adjak erte? Koszi a segitseget!
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
allando #13040 üzenetére
Nem akarok pofatlan lenni, de ezt a keszletet nagyon nehez lesz egyben eladni, hacsak nem egy igazan realis arat adsz meg.... Kb 30 ezer forintert aakr tul is lehetsz rajta "gyorsan". Persze ha mindegyik keszulek szep es muködik akar egyesevel 100-120 ezer forintot is ki tudsz huzni a keszletböl, de az idö. Sok sikert!
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy eredeti s mukodo nokia 8810-est nagyon patent allapotban. Kepek hamarosan!
-
GabeCivic
csendes tag
Off topic: csak egy jo tanacs barataim, isten mentsen titeket a huawei haragjatol vagyis az ideos x5-tol!!!! Tehat, Saint, koszonom a 8910-est, imadom, hasznalom miota az iphone a foldel csokolozott es a huawei az atkat szorta ram!
Erdeklodok kifogastalan gyari allapotu 8800 utan... Ajanlat erdekel, vatera link nem, koszi.
Szep napot regi harcosok!
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy közérdekű; illetve segítség kérés. Szeretnék egy Nokia 8800-at, ezüst gyári házban, szép állapotban, dokkolóval, meg működő aksival a gyűjteménybe vásárolni. Nem sürgős, de jó árat fizetnék.
Ha van valakinek vagy ismerősnek akkor privát üzenetet, köszi.
Köszönöm
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok!
(elnézést akinek nem válaszoltam, rég voltam, ritkán vagyok)
Tegnap lemerült a telefonom és egy retro szepségbe került át a kártyám. Otthonról távol megszólal a telefonom és a hívó csak "haló-halo-hallllo-HALLÓ". Mint kiderült az innen vásárolt "makulátlan" Nokia 8310-esemnek nem működik a mikrofonja
Nincs harag, csak megosztottam egy retro tellós történetet. Amúgy hogy vagyunk?
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok!
Visszatérés a valóságba, szabadság után ismét netközelben. Hogy vagyunk? És persze szikeres ùjévet minden kedves kolléga részére!
U.i.: elnézést ha nem válaszoltam a privát üzenetekre...
-
GabeCivic
csendes tag
Valaki keresett p910 kijelzőt... Itt a phn valaki (hebling felhasználó) hirdet eladó p990 kijelzőt. Nem kompatibilis véletlen?
-
-
GabeCivic
csendes tag
Budapestiek!
SOS! Nincs véletlen valakinek egy eladó feltöltös /Vodafone , westel vagy pannon/ SIM kártyája? Pénteken a lehető legelobb átvenném. Egyenleggel vagy anélkül csak feltölthető legyen! Köszönöm
(ha nem találok akkor reggel 10tol GSM 4000 forintért 500huf egyenleg, vicces)
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
Stimpy001 #8789 üzenetére
Wow, azért az a heti 10 darab anno nem semmi. Mint egy előttem szoló is mondta, szakosodni kell
s most hol tartassz?
Költséghatékony megoldás; nem nézni a vatera-t eBay-t stb...
Mint sokan beszéltetek imate készülékekrol, emlékszik valaki mi volt "a windows phone"? Candy bár keszlulek színes kijelzővel hagyományos gombsor és se qwerty se érintőkijelző 2006-07 környékéről? Volt belőle asszem 1,2,3 tipusjelzessel... Köszi
-
GabeCivic
csendes tag
Ellenben lesz zsír új "eredeti" vagy legalább is 100%-ős másolat Nokia 8810em dobozos, erintettlen 169$. Idővel... Ez a következő project from eBay...
-
GabeCivic
csendes tag
-
GabeCivic
csendes tag
A találkozón nem akar valaki megválni egy működő és szép Nokia 6210tol? Fekete érdekelne mérsékelt piaci/baráti áron
-
GabeCivic
csendes tag
Na akkor kiváncsi leszek a rögtönzött retro és ritka mobil kiállításra
Sajnos az én darabjaim mindenki kollekciójában fellelhetőek
-
GabeCivic
csendes tag
Itt az aprohirdetsek közt van egy eladó Panasonic gd55... Látta valaki élőben azt a készüléket? Ismerjük a tulajt?
-
GabeCivic
csendes tag
Jól hangzik a fórum tali!!! Dec 16-22 közt Budapesten leszek! Hol és mikor?
Sony J7/j70; mi a reális értéke? Azért szerintem nem 1000 forint...
-
GabeCivic
csendes tag
A netet böngészve, egy Ericsson r380asrol olvastam. Szép és jó készülék, de mire lehetett használni? Persze telefonálás és üzenet küldésen kívül. Volt érintő képernyője, de mire volt ténylegesen használható?
-
GabeCivic
csendes tag
Nagy a tolongás
de tényleg össze kellene dobni és hozni a csomagot...
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
ligeti8 #8277 üzenetére
Szia!
Szerintem meg így is érdemes foglalkozni a dologgal. Nekem legalább is kell működő t39es
és érdemes lenne ajánlatokkal bombázni a tulajt. Nekem kéne 2 darab működő meg esetleg egy makulátlan "dummy". De inkább 3 makulátlan működő. Persze nem 800 forint per darab áron. Inkább 3-5ezer per darab áron. Tudsz nekem ebben valahogy segíteni? Köszönöm (illetve sok embert érdekelne olcsón alkatresznek nem halló képes is... A képen volt t66 is, tudsz róla valamit?)
-
GabeCivic
csendes tag
Hello!
Valami hír a T39ekről?
-
GabeCivic
csendes tag
Hi!
Itt a ph-n Sony j6-ost áruló arc komolytalan, ellenben egy makulátlan J70gazdija lettem
hogy smint?
-
GabeCivic
csendes tag
3 èv alatt lelkes újonc-á avanzsàltam magam... Szép
-
GabeCivic
csendes tag
Meg is van a Sony J6-os!!!! Nagyon baráti áron, innen a prohardwareről
-
GabeCivic
csendes tag
Van itt egy srác, 8110i keszuleket árul. A készülék jó állapotban van, küldött képeket és működik is a telefon. Nekem 12ezret mondott rá. Nem merem megvenni a távolság miatt és nem is fűződik a telefonhoz érzelmem(matrix ha-ha). De ha valakit érdekel, a srác nagyon korreknek tűnik és ritka retro darab....
Most jut esembe... Valakinek eladó működő Sony J5/j6/j70?? Thx
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #7796 üzenetére
N5110-6110-6150-3310-7110-6210-8210-7210-7650-N70-6230-6233-8800-e51-8800sir-5320-5800-6300i-5530-iPhone közben pár Ericsson ; r320,t65,t68i,t610
Asszem meg a sorrend is stimmel
-
GabeCivic
csendes tag
Ja-ja engem is érdekel az e72 sorsa. Mondjuk szerintem a candybar+qwerty nem nyerő páros. Ja és ha van eladó n8910, akkor privben engem is érdekelnek a részletek. Amire tetem ajánlatot, a tulaja baszik visszajelezni. Mondjuk megértem. Full gazdag arc, csak lim-lomként porosodik neki a készülék... Kb az összes régi telefonja, laptopja a garázsban porosodik egy eredeti 1963as Mustang mellett...
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #7731 üzenetére
Ma nincs ekezetem, sorry...
Fajo szivvel? nem sok hasznalhato termeket latok, illetve ezek kozul keves dologoert faj az ember szive.
Szerintem a gyujtemeny szo jelentese, ertekes, mukodokepes keszlet..
-
-
GabeCivic
csendes tag
Szép napot ismét! Decemberben lesz valamikor topic találkozó?
-
GabeCivic
csendes tag
Vateran van egy Nokia 6250es 5 ropiért, működik
miket meg lehet találni...
-
GabeCivic
csendes tag
Jajj ez a b*** vatera nem enged külföldi telefonszámmal regisztrálni...
-
-
GabeCivic
csendes tag
A vateran Van egy mot v70 7 ezerért antenna nélkül, mit gondoltok?
-
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
golya32 #7588 üzenetére
Minden megoldás érdekel, idő van bőven, ha biztos vagy benne, hogy javítható akkor megkörnyékezem Saint kollégát, hogy üsse le nekem... Nem olcsó a kicsike, de nem hinnem, hogy sokkal jobb ajánlatot fogok találni...
Kb mibe kerülhet a probléma orvoslása? S mi baja lehet? Alaplap? Köszönöm
-
GabeCivic
csendes tag
Az első hozzászólás
a 6110 is kultusz értékű?
Jaj az a nec 606, milyen egy szépség...
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
golya32 #7571 üzenetére
Köszönöm! Szerintetek érdemes foglalkozni azzal a t66-al a vaterarol? Van olyan aki azt meg tudja javitani?
Illetve, Saint; nem vagyok vateran jártas, gondolom te igen... Ha a srácok közül valaki ért hozzá akkor ha utalok neked pénz és te leütöd az járható út volna? December végen hazautazok egy pár napra akkor át is tudnám venni a készüléket.
Tehát javítható avagy sem? Mennyiért? A 12 magyar ropi az horror ár érte? Köszönöm
-
GabeCivic
csendes tag
Van valakinek működő Nec e606-os készüléke? Mi lehet a forgalmi ára?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest