- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #38469 üzenetére
Jó pár évvel ezelőtt, amikor megszűnt a 900 MHz, volt a Telenornál egy akció. Valahogy sikerült nekik regisztrálni, hogy a kártyámat használtam egy 7110-ben, ezért küldtek egy SMS-t, hogy ingyen becserélik valami kétnormás Samsungra. Szerencsém volt, alkatrészekből összehoztam egy működésképtelen, leharcolt, de valós IMEI-számos 7110-et, a kis Samsungot meg eladtam.
-
-
imi290
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #25543 üzenetére
Még nem tudom,ma hozza el az egyik munkatársam.De arra azt mondta nem kapcsol be.Remélem szép állapotban lesz,és nem ütött kopott.Bár ha tudnák rá venni előlapot akkor nem gond.Meg akkumulátort is lehet bele kapni már néztem.Majd megbeszéljük,remélem ő sem akar érte sokat
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr.Zoo #25340 üzenetére
Nekem is van, karcmentres fullos. És nagyon jó árban is vettem. Mondjuk épp az állapotát megóvandó, illetve T-mobile függőségéből adódóan csak itthoni használatra van. (Meg őpersze a gyűjteményem darabja.) Amúgy kinyitva nagyon kényelmes a billentyűzete, amúgy sima Belle refresh.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #25098 üzenetére
Kockáztatni kell
Nekem haverom szokott járni pecsára, és ha van valami akkor küldi a képet. Múltkor egy lemerült 8110i-t talált. Mondtam hogy alkudja le egy ezresért, annyit még hallottan is ér. Itthon felraktam töltőre és semmi baja nem volt. Mivel nekem már van egy, ezért szépen tovább adtam 5 ezerért... sokat nem kellett várni a vevőre ilyen ár mellett
-
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Dr.Zoo #23418 üzenetére
Ha valakit érdekel,friss szerzemény:
Nokia 8800 Sirocco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest