- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Érdekel valakit N-Gage játék? Van 9db, ha valakinek kellene bővebb infó akkor dobjon egy üzenetet, nem akarom a topikot szét offolni, na meg szeretném ha jó helyre kerülnének.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #37478 üzenetére
Tudok állítani 3G és 2G hálózat között, tegnap este volt egy szoftver újratelepítés, mely után internet explorer alól másodikra csatlakozott is, tudtam böngészni, Opera Mini-t letölteni, ami szintén működött, illetve a Google Maps is ment, majd utána többet nem csatlakozott egy órás basztatás után sem, hiába volt telefon ki/bekapcsolás, állítgatás, nem hajlandó megint netet fogni, közben minden más működik, csak ez nem.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Agyvérzést kaptam, remélem tudtok segíteni. Napok óta szenvedek egy Windows CE (6.1) szoftos mobillal, ami az istenért nem akar hálózat alapú netre menni, csak néha-néha random képes rá. Lekértem a szolgáltatós konfigurálós sms-t, ami flottul a leírás szerint ment, de százból egyszer valahogy sikerül egy oldalt betöltenie, vagy a Google Maps térképén megtalálni a helyzetem. Wifi alól minden megy, több szoftvert kipróbáltam, volt millió szoft és hard reset, de ugyanott vagyok. El nem hiszem, hogy annyi beállítást meg kellene adni, amivel egy átlag user sem boldogulna ha az akkori időket veszem alapul, de a random csatlakozás meg már teljesen értetlenné tett. Lehet, hogy a telefon "döglődik" és az a probléma forrása? Másra már nem igazán tudok gondolni, lövésem sincs merre tovább.
-
orion1025
őstag
Tudom nem PDA-s topik (az pang), de nincs valakinek eladó IBM WorkPad töltője bármilyen formában? Mindegy, hogy RS232 csatolós dokkolóval kombinálható, vagy sima PDA töltő.
-
orion1025
őstag
Sikerült "hozzáférnem" rövid időre rengeteg telefon firmware csomaghoz, például nokiás telepítős verziókhoz, melyek Phoenix alatt működnek tökéletesen. Van rengeteg verzió, APAC, EMEA kiadás vegyesen, de mint írtam, temérdek típushoz tudok beszerezni updatet egy ukrán cimborámon keresztül. Sajnos csak fizetősen tudom átpaszírozni magamnak is a fájlokat, de nekem "életet mentett", nem beszélve arról, hogy rengeteg időt spóroltam meg a felesleges keresgéléssel, illetve halott linkek tömkelegétől mentettem meg magam. Ha valakit érdekelne valami, akkor írjon és utána járok, hogy mi van az adott típushoz. Egy illyen tranzakció magyar valutába átkonvertálva ~104Ft-ot kóstál.
-
orion1025
őstag
Nokia E61 kerestetik, függetlenül, magyarul, magyar billel. Állapota lehet hitvány is, akinek van felesleges, az kérem dobjon egy üzenetet.
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #37193 üzenetére
2000Ft, de megküzdöttem érte. Van egy rakatra való mobilos kiegészítőm, köztük pár kevésbé megszokott, illetve nem nagyon ismert darab, majd apránként megválok tőlük.
-
orion1025
őstag
Van köztetek BB szaki? Került hozzám pár ritkább darab, de mindegyik PIN kódot kér, amivel nem jutottam semerre, kikapcsolni nem tudok ezt a funkciót. Offline módban működnek, a zárolási kódjuk a "gyári" blackberry, de SIM kártyával megáll a mutatvány. Ezt ki lehet szedni belőlük?
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #37113 üzenetére
Probléma megoldva. Az egyik Phoenix csont nélkül feltelepült 8.1 mellé, de a flash fáziskor folyamatosan összeomlott a win, így elõszedtem a régi notim, ami pont ilyen célokra van betárazva. Ott már normálisan mûködött XP alatt, illetve ha már buherálva lett, akkor kapott egy függetlenítést is azzal a lendülettel. Most legalább már tudom mik kompatibilisek egymással, így a jövõben vélhetõen gördülékenyebben fog menni.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #37111 üzenetére
Ezek mind telepítve vannak, de semelyik JAF vagy Phoenix verzió nem indul el, random hibákkal.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #37108 üzenetére
Nálam még egyetlen Phoenix sem működött, ez a nagy problémám, pedig három gépen is próbáltam (XP, Win7, Win 8.1), folyamatosan hibákat dobál a telepítéskor, vagy ha az rendben megtörtént, akkor nem indul.
-
orion1025
őstag
Kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Nokia E71 aminek a szoftverét frissíteni szeretném, de a Nokia Suite nem talál hozzá semmit. Egyáltalán működik még ez a "szerver"?
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek! Úgy látom, hogy csak GSM alapú wap érhető el rá, így ez a mutatvány megbukni látszik.
-
orion1025
őstag
Tud nekem valaki segíteni Nokia 9210 internet beállításban (Voda)?
-
orion1025
őstag
válasz
Genova1983 #36072 üzenetére
Dobtam egy üzenetet.
-
orion1025
őstag
válasz
Genova1983 #36068 üzenetére
Nekem van pár 9300 alkatrészem.
-
orion1025
őstag
Gazdát kereső portékáim:
7210 elő-hátlapok (bordó/pezsgő), 5100 előlapok amiből az egyik "flip-flop" utángyártott, logó nélküli, 5510 előlap, 6600 fekete billentyűzet, 7650 antenna takaró, SE MCA-25 kamera, SE MPF-10 vaku. Mindegyik új, hibátlan!
6310i billentyűzet, aminek a kettes gombjánál van egy apró dudor
E90 magyar billentyűzet
6210 előlap, gombsor, bekapcsoló gomb, kijelző köré szivacs, stb a kis zacskóban
2110 előlap (új)
utángyártott 6210/6310 és 6110 középrész (újak)
Siemens CX65 töltővel, akkuval, az infra takarója hiányzik, működéséről nem tudok semmit, nem veszi a töltést, gondolom a rossz akku miatt, nem tudok róla semmit.Üzenetben jöhetnek az ajánlatok, a 7210 házak és a 2110 előlap ideiglenesen jegelve.
-
orion1025
őstag
válasz
orion1025 #35998 üzenetére
A 7110 előlap elkelt, draco31 fórumtársnak.
draco31
A kincses ládám még kinyitom, aztán megírom milyen tartalékaim vannak még, de párat sorolnék, hátha valakit érdekel:
Nokia 7210 elő-hátlapok (pezsgő, bordó), 5510 kék előlap, 3650 gombsor, 2110 előlap szürke-fehér. Mindegyik új, ha valakit érdekel, akkor üzenetben küldök képet, de dobok fel ide is egy ömlesztett állapotú fotót.
-
-
orion1025
őstag
válasz
Earl_Muttley #35993 üzenetére
Nekem van egy előlapom, egy apró karcolással a flip alsó élénél.
-
orion1025
őstag
Érdekel valakit egy Nokia DT-5 és egy Blackberry MHP-7518 dokkoló? A Nokiás új, a Blacberry használt, de teljesen vállalható állapotban van, az elöl lévő ezüstös csíkon vannak apróbb karcolások. Postázni tudom őket, ha valakit érdekel valamelyik, akkor dobjon rám egy üzenetet, meg egy árat is mellékeljen hozzá, hogy mit érne meg neki.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #35748 üzenetére
Az a baj, hogy hiába válogatja meg az ember, az sem garancia, utólag meg hiába reklamál bárki is. Sajnos nagyon kevés helyen kapni már retro alkatrészeket, és legtöbbje még így is tuti mellényúlás. Ellenben az ott az ellenkező példa, amikor egy utángyártott alkatrész, konkrétan hozta a gyári szintet, de ez meg olyan ritka, mint a fehér holló.
gyurex17:
Nehéz szülés lesz, arra készülj fel.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #35737 üzenetére
A skyphone utolsó, gagyi, kínai cuccokat árul, nem egyszer rendeltem tőlük, csak rosszat tudok mondani róluk. Az E71-hez anno tőlük rendeltem házat, de valami bődületes kínai szar volt, és még finoman fogalmaztam, önmagát a házat nem lehetett összerakni, nem még az oldalsó gombokat... De ide vehetném az E51-em is, szintén ott vettem komplett házat, az is hasonló betegségben szenvedett, végül máshol vettem mindkettőre gyári, komplett házat, fillérekért.
-
orion1025
őstag
Keresek Siemens CX65 töltőt! Akinek van kallódóban, és postázná is, az kérem írjon egy üzenetet, az árat biztosan meg tudjuk beszélni
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #35278 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, már megoldottam a kérdést. Csináltam egy freemail címet, ahová átirányítottam a gmail fiókomat, és happy minden.
-
orion1025
őstag
Nem tudja valaki, hogy a beépített e-mail klienssel miért nem tudok csatlakozni gmail fiókhoz. Mással működik, több symbian telefonon tesztelve, de a gmail behalt.
-
orion1025
őstag
Van két eladó Nokia 540-es (Westel900) csodakütyüm, mindkettő dobozos, az egyikhez van kézikönyv, az egyik ismeretlen működésű (töltést veszi, de nem kapcsol be), a másik elketyeg negyed órát akkuról is.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #34454 üzenetére
Szó sincs a funkciókról, de az, hogy naponta többször összeomlik bármilyen szoftverrel, az szánalmas, mindkét N900-am ezt csinálta. "Néha" random befagy, néha nem reagál, esetenként indokolatlanul tetű lassú, ha a "store"-ban akarok keresni. Összességében egy totális csőd a telefon, a tudását viszont nem vitatom, bár alapesetben az is elég vérszegény. Az N97-el is megjártam a hadak útját, de az N900 is ugyanazon cipőben kullog a nyomdokaiban. Mindkét telefon használhatatlan qwerty billentyűzete meg már csak hab a tortán.
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #34451 üzenetére
Az N900 egy bugtenger, pontosan olyen, mint az N97, ha nem rosszabb. Szó szerint megutáltam a telefont, pedig nagy kedvencem volt megjelenése óta, de soha többet nem kellene.
-
orion1025
őstag
Nokia E61 kerestetik, akinek van, kérem jelezze üzenetben!
-
orion1025
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33080 üzenetére
Jó, ha van kék fog, az említett két válasz teljesen helytálló.
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
Számtalan olcsó darabba belefutottam már én is, tényleg 3000-3500Ft-ért egészen korrekt darabokat találni. Mellesleg a mai napig nem értem, miért adják ilyen drágán ezeket a telefonokat, mert számomra se nem szép, se nem okos. A napokban 8210-es Nokiát keresgéltem, na annak lehangoló ára van. Ellenben egy 7210-es meg 1500-2000Ft korrekt külsővel.
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #33036 üzenetére
Ahány telefont már megőriztem....
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #33031 üzenetére
Így van, lehet is rá licitálni, alkudozni
-
orion1025
őstag
válasz
ferret77 #33025 üzenetére
Ezer köszönet!
Ha megjött az új bekapcsoló gomb, akkor ki is próbálom, addig ne akarok a telefonra új szoftvert rakni, hátha kikapcsol frissítés közben, mivel randomban szokta ezt művelni. Olyan ROM-ot merre találok, amiben van magyar nyelv támogatás is? Vagy az NSU féle letöltöttet hova rakja?
-
orion1025
őstag
KSparrow, ferret77:
ROM-ban van benne, de nem találtam CFW-t, ami érdemleges lenne.
-
orion1025
őstag
Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy E71-nél miképp lehet a Lotus Travelert kilőni, hogy többé ne is létezzen a telefonon? Hiába törölgetem le szorgosan, ha kikapcsolom a telefont, következő indítással már telepíti is fel egyből.
-
orion1025
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33003 üzenetére
Céges volt előző életében, de szép kis termés, és még működik hibátlanul.
KSparrow:
Az betyáros
-
orion1025
őstag
Ma vettem egy 6610-es csodatelefont, az alábbi hívás idő tartozik hozzá
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #32180 üzenetére
Már idő közben rátaláltam, meglátom mire jutok vele.Igazából elég vicces a maemo support és a sok barkácsolás, már megfordult a fejemben a kalapács alkalmazása....
-
orion1025
őstag
Ismét hozzátok fordulnék segítségért!
Van egy Nokia N900-am, amin beállítottam az email fiókot, de megnyitni nem tudom a leveleket, mert azt dobja ki mindig, hogy xy ˝nincs a kiszolgálón˝.Tudja valaki mit kell csinálni vele?
-
orion1025
őstag
Valakinek egy 7650?
-
orion1025
őstag
Pannnonnál 40000 tájékán.
Más:
S60-s telókra lehet saját romot készíteni?Értem ezalatt azt, hogy gyári dolgokat kivenni belőle, hogy kicsit meg legyen pucolva a sok körítéstől.
-
orion1025
őstag
Srácok, lenne egy SOS kérdésem.Rendeltem egy BP-5L akkut, gyári csomagolású, de a dátum az aksin 2004/09/14.Kérdésem az lenne, hogy merjem-e használni, vagy reklamáljak az üzletnél, elvégre ezek szerint közel 10 éve ücsörgött a csomagolásában, így pedig nem szeretném kibontani, hogy tudjak reklamálni.Működhet ez még normális kapacitással?
-
orion1025
őstag
Srácok!
E61-t lehet házilag szoftverfrissíteni adatkábellel?
Ha igen, vevő lennék egy ilyen madzagra, amennyiben akad valakinek elfekvőben. -
orion1025
őstag
Tegnap voltam használt telefonosban és láttam egy szép 6310i-t 12000Ft-ért.Meglepő volt ismervén a helyi kínálatot.
-
orion1025
őstag
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnék installserver file-t ráerőszakolni adatkábel nélkül a telefonra?
-
orion1025
őstag
Nokia E70-n mit lehet kezdeni a memória megtelt című műsorral böngészés közben?Opera Mobile alatt csinálja, meg MobiTubia összes verziójából szó nélkül kilép videó elindításkor.
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #25053 üzenetére
Találtam 11000Ft-ért is, de akkor még vacilláltam a dolgon és elvitték előlem.E61i-t is néztem ilyen árban, de az valamiért nem fogott meg régen sem, hiába van azon kamera.Mivel sehol nem találtam emberit belőle, így maradt ez.Azt el is felejtettem, hogy új gyári akku van benne.
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #25051 üzenetére
Sajnos nem magyar a billentyűzete, de teljesen jól megy emlékezetből is a gombhasználat
Az ára kicsit borsos volt, 18000Ft, de gyönyörű állapotú, mini töltővel és original fülessel.Nekem ennyit megért ebben a formában, jó ideje hajtottam, így most egy kicsit nyugalmazom a 7650-t.
-
orion1025
őstag
Nálam most ő a nagy szerelem
-
orion1025
őstag
Na, ma szert tettem egy patent E61-re
-
orion1025
őstag
Ha valakit érdekel egy E51, az írjon és megegyezünk
-
orion1025
őstag
Symbian 9,2-re (E90) létezik valami értelmes skype szerű képződmény, amit wifis video hívásra lehet használni?
-
orion1025
őstag
Nincs véletlenül valakinek 6300 előlapja és kijelzője emberi árban?
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #22117 üzenetére
mindenképp 3,7V-s tölthető dolog kellene.Jelenleg egy 6 éve eltett T290i aksit használok, de így is 10 órát kibír ez a teljesen kifingatott akku és 1 óra alatt feltölt, mert már sokat vesztett az kapacitásából.Éppen ezért nem lényeges az, hogy netán haldoklóbb telefon aksit tudnék-e szerezni, de ahhoz telefon is kellene amivel lehet tölteni.
Zotykoresz:
Az nem is olyan rossz ötlet, csak nem tudom hány V-s.
-
orion1025
őstag
Ha már akkuk...Tudja valaki melyik a létező legkisebb méretű telefonos aksi?Szabad felhasználásban van egy SE T290i-s akkum, de annál kicsivel kisebb jobb lenne.
-
orion1025
őstag
Hátha érdekel valakit: [link]
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #21962 üzenetére
Ha nincs szétszedőd, akkor két passzentos lapos csavarhúzó kell ami belefér a csúszósín vájatába élére állítva.Belenyomod amíg megy, fordítasz rajta picit, majd meghúzod lefele az egész hátsó részt.Túlhúzni egyből nem tudod, mert csak 2 centit enged, utána meg ha erősebben lefelé húzod, akkor fog lejönni teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest