- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #19417 üzenetére
mizu a samu bicskammal nagyuram?
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
KSparrow #19439 üzenetére
az az igazsag,hogy nagyon felhigult ez a forum(is).
anno 5 eve jartam erre,akkor zartabb kor jart ide,tobb volt az "erdemi"hozzaszolas,hirdetes mint manapsag.
igaz,akkor nem is az volt a meno,hogy feljelentgetjuk egymast,a neunk nem tetszo nickeket,hirdeteseket.
manapsag ez megy.
kerdes nelkul alkotnak velemenyt emberek egymasrol,hatterinformacio vagy barmi mas teny ismerete nelkul.
ezert nem is ertem,hogy miert kell ez a "tagolasi kaszt".
mert vagy van ertelmes-erdemi hozzaszolasom/hirdetesem vagy nincs.
de ami manapsag folyik,hogy emberek azzal a hivatkozassal szoljak le a masikat,hogy"en mar x napja vagyok tag es ... a rangom,te meg csak ujonc vagy,ugyhogy qss a neved" gyerekes es ovodas szint.raadasul a net vegtelen,amig regebben volt egy-ket "szaktopik" ahol kaptal valaszt a kerdesdre addig mara ez tobbszaz talalatra nott-
ilyen-olyan blogok,felmuvelt vagy teljesen hozza nem erto emberek osztjak az eszt,mindenrol.(szemelyes pelda,engem leszoltak egy apro miatt,mondvan "csak ujonc" a regisztraciom.nos,aki a leghangosabban offolt a hirdetesben az most epp bannon van,mert tobb embert is lehuzott,pedig "tag" volt,1.000 feletti nappal.akkor most hogy is van ez?)
szerintem arra kell torekedni,hogy legyen egy jo tarsasag,normalis kommunikacio es akkor mehet a csere-bere,az ertekesites,agyalas,barmi.
es pont nem az szamit,hogy hol van a topik vagy kinek mi a "rangja".
szerintem. -
-
mezesmaci
csendes tag
ez viszont vallalhato.
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #19266 üzenetére
a retro fiat 850 teloajto erdekelne,ha leveheto ajtos kivitel a gelkabol
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #19193 üzenetére
gondolom kepzavar,vagy elrevedes a multba.
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #19191 üzenetére
a 1016 nem erikfia?
-
mezesmaci
csendes tag
jut eszembe,van egy fekete moto v3asom,ha kellene valakinek...
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
T0rnad0 #18977 üzenetére
és volt egy ilyen concept teloja is a samunak,de nem lett commercializálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest