- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nyirike
csendes tag
Okés. Maradjunk ennyiben. A törés az én hibám. Kié lenne. Én ejtettem el. De az milyen már hogy a kijelző védő üveg fólia nem tört el csak az alatta lévő üveg rész?
A fóliát hibátlanul levettem. Nem sima fólia hanem üveg. De végülis lényegtelen. Ez a telefon megy a kukába hiába 3 hónapos. Magyarországi hivatalos forgalmazótól vettem számlával. Nem Aliexpress meg társai.
Oké ennyi pénzért ne várjon az ember minőséget. Mire is számítottam?
Amúgy lehet hülyének nézni, rendben. 15+ éve szoftverfejlesztő vagyok és androidra is fejlesztek, de rég láttam ennyire bugos telefont. Gondolom ez is user error.
A kedvencem a touch screen. A hadver test menüben hibátlanul átmegy minden teszten a touch screen teszt, de amint elindítom a telefonon a gyári rom billentyűzetet azonnal elkezd rosszul érzékelni. Mi ez ha nem szoftver hiba? Miért javul meg ha lezárom a telefont majd újra kinyítom? Ez ne hardveres.
-
Nyirike
csendes tag
Talán a világ legrosszabb telefonja
A touch érzékelő egy rakás szar. Konkrétan a billyentyű írás közben felugrik egy sort. Le kell zárnom a telefont majd újra kinyitni hogy megint jó sorban legyen. De fél perc múlva újra feljebb ugrik egy sort. Nyomom a backspace-t és L-t érzékel. Nyomom az L-t és P-t érzékel. HASZNÁLHATATLAN.
Az ujjlenyomat érzékelő felveszi az ujjlenyomatot jól. Aztán soha többet nem lehet feloldani vele a telefont. Érdekes van egy Samsung S7-sem és azon ugyanazt az ujjamat fel tudja ismerni 1000/999-szer.
Tuti szoftver hibás retek szar ez.
Arról nem is beszélve, hogy üvegfólia van rajta, vagstag gumirozott tok és 2x tört már el a kijelző úgy hogy leesett az asztalról szőnyegre. Miből van ez? Cukorból?
A sok pozitív review miatt vettem ezt a téglát, de hihetetlen mennyire mellényúltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest