- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
válasz
orso0355 #8295 üzenetére
Pont ez jelent meg nekem is, de én még nem bátorkodtam ráküldeni a frissítést! Meg nekem is stabil ROM-om van, de a mostani frissítésnél az szerepel a "Stabil" felirat helyett, hogy "Napi kiadás". Ez most akkor mi?
Majd kérek egy visszajelzést ha sikerül a frissítés!
Köszi!
-
ra^ven
senior tag
-
mpo
veterán
válasz
orso0355 #7936 üzenetére
Lehet hogy működik.
RedmiCarl
How to change the name of the operator who appears in the status bar at Xiaomi smartphone
Go to page> Settings
Select> Notifications
Check the option Show carrier name
> Edit carrier name
Enter the name you want to change the name of the operator SIM 1 and SIM 2 -
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355 #7866 üzenetére
Annyiból nem mindegy csak, hogy van aki sok kis részletben csinál 2 nap alatt 8óra SOT-ot, van aki 1 nap alatt letolja, de végül is mindig a végeredmény számít, de a 3 nap az már mindenképp kevesebb SOT-al megy mert 72óra készenlétre már több energia kell. Sztem 6-7óra SOTnál belefér 3 nap üzemidő.
természetesen mindíg átlagos használatról beszélünk, nem napi 50gb torrent letöltéssel mennek ezek az adatok...
-
pcnet
addikt
válasz
orso0355 #7866 üzenetére
Egyáltalán nem mindegy, hogy készenlétre vagy SOTra megy el a nafta.
Egy példa: két hétig az asztalon hever a telefonod csak készenlétben, mondjuk az akksid merül ez idő alatt 35%ra. Elkezdesz rajt böngészni, eleve a fenmaradó 35%ból nem lesz már anyi SOT, mintha 100 vagy akár 80%on kezdtél volna el böngészni. Kvázi lesz egy 2 hetes készenléted 2 óra SOTtal. Ellenben ha 100%on elkezdesz böngészni, lesz kb 12 óra SOT mondjuk 15 óra készenléthez. Teccik érteni?
-
-
-
snyper990
őstag
válasz
orso0355 #7457 üzenetére
Kipróbáltátok másik kábellel is? Nekem az előző telómnál fordult ilyesmi elő, de csak a gyári kábelével. Ha nem az, akkor sztem is az üveg lesz a ludas
(#7483) liskov hogyan zárod le a képernyőt? OnePlus 3-nál volt hasonló probléma, úgy emlékszem, az is csak Nova Launcher esetén, hogy ha nem a fizikai gombbal lett lezárva (vagy az időzárral), akkor csak kóddal lehetett feloldani a képernyőt
-
sxxorp
őstag
válasz
orso0355 #7460 üzenetére
Érintés-érzékenység: Én azt vettem észre először, hogy csúsztatott írásnál megszakadt többször a szó, azt hittem ügyetlenebb lettem. Aztán rájöttem, hogy valami miatt a korábbi kiváló kapacitív felől a régi rezisztívre hasonlító felé mozdult el az érzékenység (érintést erősebb nyomásra vesz be, nehezebb folyamatos érintést csinálni).
Mivel egy időben érkezett egy körbe-tapadós üveg, és a 8.5.2.0-ás Stable frissítés, ezért először nem tudtam beazonosítani a konkrét okot, de arra tippeltem, hogy a légrés ennek a témának biztos nem tesz jót.
Első ötletem ez volt (és mivel bevált nem is léptem tovább egyelőre): kikapcsolt képernyőnél határozottan többször végignyomkodtam az átlátszó részt (be azért ne törjön a képernyő...). Ezután nem tudom, h elértem-e a korábbi érzékenységet, de az írás folyamatossá vált, a hardver-teszterben nagyon halvány érintésre is folyamatos vonalat kapok, ez így nekem OK. -
shifty!
senior tag
válasz
orso0355 #7464 üzenetére
Amennyi felesleges flame van mostanában a topicban, a fél hozzászólás sereget lehetne töröltetni...
Részemről támogatnám, ha csak a telefonra vonatkozó hozzászólások születnének a telefon topicjában, nem azért olvasom végig a napi ~100 hsz-t (és talán más sem), hogy a fele magánéleti és egyéb vitákról szóljon. Köszi.Reagálva a custom rom-mal próbálkozókra, azt azért érdemes figyelembe venni, hogy egy ilyen ROM fogyasztása is 2-3 nap után fog beállni a normál szintre, a MIUI frissítéseknél sem klappol egyből a kijelzőidő és a fogyasztás. Persze relatíve kevés türelemmel van ilyenkor az ember, én sem vártam ki a 3 napot, hanem este ment vissza a májuáj.
-
ReFleXx
addikt
válasz
orso0355 #7412 üzenetére
csak irigyek hogy te mered/tuddo rootolni a telot
miota felkerült az IMAK "üvegfolia" es frissult a telo 8.5-re azota eszrevettem ezt a töltes közben nem megfelelöen müködö érintőképernyő dolgot
nem tudom hogy a ROM frissites vagy az üvegfolia hozta magaval a dolgot, korabban nem vettem eszre ilyet . -
erdey_a
addikt
válasz
orso0355 #7373 üzenetére
A hogyan húzzuk fel magunkat a semmin című előadásunkat olvashatták.
Elnézést ha megbántottalak valamivel.Még offabb: Házasságban külön kassza... Tied a villany, enyém a gáz, te hozod a kiflit én a parizert. Fel nem tudom fogni. De ha ez így jó, hát sok boldogságot kívánok mindenkinek aki így csinálja.
-
mpo
veterán
válasz
orso0355 #7373 üzenetére
Szeretem (szeretjük), hogy itt vagy, nem sok lányt látok itt.
1. Majd lesz közös kassza, ha férjhez mész és lesznek közös döntések.
4. Remélem leszel.Továbbra is legyen jókedved.
-----------------
A múltkorihoz:
A helyesiras.hu nem régóta van én meg igen.
Lap alján:
© 2013–2014 MTA Nyelvtudományi IntézetEgyébként, ha vaskályha, falétra, akkor miért nem papírzsebkendő.
-
mdraco
őstag
válasz
orso0355 #7364 üzenetére
Csak én használni akarom a telefont és nem romolással pepecselni az időt, lehetne hasznosabban tölteni
Meg általában valami gubanc szokott lenni. A beta romokkal is mérgelődtem eleget, mindig valami nem működött...
Elhatároztam, hogy többet nem foglalkozok ilyesmikkel. Felraktam az utolsó global stabilt és lezártam a bootloadert is.
Csak most megint rámjött, hogy kipróbálnék valami mást, hátha jobb.Kérdés: AOSP extended-ben ki lehet törölni a számomra felesleges google-s appokat root nélkül? Vagy akár Disable-re rakni.
-
mpo
veterán
válasz
orso0355 #6959 üzenetére
Hét laptoppal kezdtem, már csak ötöt tartok karban, de ezeket nem akkor, amikor vendégségbe megyek, hanem más időben. Csak éppen vendégségben is előjönnek alapvető kérdések, amire a válasz le van írva már az első öt oldalon a felh. kézikönyvben, csak eddig nem jutottak el (tv, mobil, Windows, akármi).
A feleségem meg beszélgetni szeretne és nem engem hallgatni.
A Windows 10-et megoldottam, az asztalra tettem a kezdő lépéseket. A tv kézikönyvét előkerestettem.
Az Androidnál meg azt fogom mondani, a Google a barátod, egyébként RTFM! -
(-.-) Zzz
csendes tag
válasz
orso0355 #6734 üzenetére
Még kimondani is félek itt, de mi szifon pártiak vagyunk
Szeretjük az IOS-t, volt már droid és windows phone is de az Apple jött be nekünk idáig a legjobban. Viszont csak fél év múlva tudunk neki venni egy újat addig pedig kellene valami amit használ és megbízható. Ár-érték arányban ez a mobil pedig nagyon jónak tűnik. -
Sokka
aktív tag
válasz
orso0355 #6645 üzenetére
Nincs értelme, de én ilyen vagyok. Vannak szokásaim, meg kényszerérzeteim, amik értelmetlenek. Többek közt az egyik az, hogy a telefonom reggel 100-ról induljon.
De ezt csak példaként írtam, hogy ilyen felhasználással is 6 év után még teljesen jó volt az akkumulátor. Úgyhogy ezt nem kell ennyire túllihegni. Mindenki használja és töltse úgy, ahogy az neki tetszik, vagy ahogy szükséges. -
Jakuu
őstag
válasz
orso0355 #6571 üzenetére
Most te masrol beszelsz szerintem, mert a strapatelefonok, az mas kategoria, arban is. Utes, vizallo stb (IP-68). A bv8000 pro-t, kezdo akciokban 60 alatt be lehetett hozni. Hardver ugyileg a hazankban kaphato ilyen jellegű telefonok, kisebb tudasuak, mit pl az evolveo, vagy catterpillar joval szerenyebbek, ellenben, horror aruak, joval szazezer forint felett. Ahhoz kepest, a bv igencsak elfogadhato aron kaphato kint, 6/64 rammal, 1920as kijelzovel, 4180-as aksival, ami powerbankkent is uzemel, 16mp kamera, ujjlenyomat olvaso, nfc, usb c, dual sim, es kulonallo sd,ptt gomb, 4g,stb
Atfogo tesz
Tehat szerintem ez az elfogadhato ar kategoria azert az arert, ha valaki strapatelefonban gondolkozik, a redmi 4x, nem az, es tokkal sem lesz az. Annak aki kerdezte, inkabb azt ajanlom. -
shifty!
senior tag
válasz
orso0355 #6579 üzenetére
gingerbalm tapasztalata helyes, ideális esetben minden rögzített ujjlenyomatot kellene kezelnie és a beállított funkció szerint működnie. esetleg a beállításokban nézd meg, hogy a másik nem primer ujjlenyomat nincs-e más feladathoz hozzárendelve, illetve hogy nincs-e erre vonatkozó beállítás valahol.
-
vince
őstag
válasz
orso0355 #6452 üzenetére
Ez Xiaomi, így szeretjük
btw, lehet, hogy érdemes lenne beleírni az összefoglalóba a Nyitási folyamat leírása cím elé, hogy a fejlesztői beállításokban hozzá kell kapcsolni a készüléket a fiókhoz, sokan belefutottak már ebbe és elég kellemetlen a 72 órás várakozási idő, amikor már megvan az engedélyed. Trebrona, bele tudnád esetleg applikálni?
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
orso0355 #6441 üzenetére
Az en valaszom az, na az ami a kutyat nem erdekli, mivel filleres dolog manapsag mar egy gyorstolto is es mivel egyik igy hasznalt toltomnek se lett meg evek ota semmi baja, ha allandoan be volt dugva, valoszinuleg nem is lehet olyan merteku az elektronikajuk karosodasa, hogy ezzel foglalkozzak. Az mas teszta lenne, ha par hetente cserelni kellene emiatt.... De nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged