- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
bladerrr #7925 üzenetére
Nekem akkor romlott el a Wi-Free, amikor újrahúztam a telefont fastboottal. Mintha új eszköz lenne.
Onnantól nem működött. Aztán itt írta valaki, hogy jelentkezzek be weben, mert megváltoztak a belépési dolgok. Megnéztem hogy kell, de akkor sem működött, amíg jelszót nem változtattam. Azóta újra megy. -
Black_Raven
veterán
válasz
bladerrr #7730 üzenetére
Akkor ott a link fölöttem amit Öminek linkeltem, onnan letöltöd a mostanit és felrakod ugyanonnan a Frissitőből csak a Romtelepités kiválasztása menüpontban, a Fájlkezelőt választod bepipálod a romot(egyből a telefonra töltsd le, a Download mappába teszi) a Download mappát megnyitod, pipa a romra aztán alul oké. A többit csinálja, adatok maradnak.
Sprinti83: igen rátudod tenni. Mindent gyalul, visszajönni elég nehéz, utána kell olvasnod.Nem jön be? Az szinte kizárt hogy visszagyere azért mert nem jön be. Egy kezemen megszámolom hányan jöttek vissza.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bladerrr #7719 üzenetére
Még jobbat találtam ki. Egyszerű csak wifi kell hozzá. Tehát, Beállitások>>A telefonról>>Szoftverfrissités(alul)3 pötty jobb felül>>Legújabb verzió újratelepitése, itt adsz neki Wifit, letölti, felrakja neked csak okézni kell, és elvileg az adataid is maradnak.
Trebrona: nekem képzeld, volt egy Dev.romom az SD kártyámra elmentve vészhelyzetre mindig teszek el egyet hogy bármikor felrakhassam. Aztán egyszer felraktam egy ugyanolyat, de úgy hogy bemásoltam Belső tárhely gyökerébe. Innen felraktam, minden oké volt, és 3 nap múlva vettem észre hogy eltűnt az SDről a rom. Ki engedte meg neki hogy bele nyúljon a Külső tárhelyen tárolt adatokba, mert én nem. Ő meg a Belső tárhelyre rakottat telepitette. Ilyet még egy telóm se csinált. Na ezért nem oké minden a Miuival, mert ilyet nem lenne szabad csinálni.
Ömi: próbáld ki. Letöltöd innen[link] és frissitőből felrakod. Ha nem lehet, azt fogja mondani.
-
Sprinti83
tag
-
Tomek979
tag
válasz
bladerrr #7712 üzenetére
Én egy gyári beállítás visszaállítást javasolnék. Az csak egy gombnyomás. Van 1 lenovo tabom annak nem akart működni a fényerő szabályozás és azt hiszem 3szor is megcsináltam mire megoldódott ezzel. Már pont vissza akartam vinni, gondoltam na még egyszer megpróbálom és sikerült.
-
Sprinti83
tag
válasz
bladerrr #7578 üzenetére
8.5.2.0 Stabil a tiéd is?Ha bevan állítva mennie kellene sztem.Nekem se sikerült sokáig.Mindent csinált csak azt nem.Vagy lassan huztam vagy nem voltam elèg határozott.De mostmár ráállt az ujjam.hiba nèlkül 10-ből 10* kidobja hogy belèpek -e az egykezesbe. Balról húzod jobbra? Próbálgasd.
Sztem sikerülni fog -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest