- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
vagy így, igen. de én egy idő után meguntam ezt, mert ugye nem egy feloldható menü és funkció van itt és agyf@szt kaptam néha, hogy nem tudtam fejből melyik hozza ezt elő, de már minden összenyomkodtam
(#8788) interfész
Extreme Digital-nál akadnak jó fej arcok, én úgy mentem be hozzájuk, hogy érdekel a telefon, DE van egy kritérium. kértem, hogy ellenőrizze le, hogy ami ott náluk van raktáron az mikori gyártási dátummal van jelölve. bement, megnézte, megmondta. én nem örültem és annyi. itt az utolsó információ szerint a 2017. 08.-as az utolsó BOE széria feketéből egyébként.
-
mpo
veterán
Nem az osztott képernyő érdekel, mert azt a nagy monitoron szeretem, csak a verzió miatt kérdezek.
Most akkor a 7-es Android a MIUI-val hetes vagy hányas lesz?
Itt
https://www.android.com/versions/nougat-7-0/
rögtön az elején ezt írják bemutatóval:Be in two places at once
--------------
Gondoltam, hogy a fő verzióhoz a MIUI többletet ad. -
aelod
veterán
Ez a fícsör nálam sem működik. MAMMIED-en. Viszont az igen ha hívnak felveszem és valahogy benyomódik 5 hívásból 3nál a némítás gomb
. Amit nem értek mert a kijelző lekapcsol ugye ha a füledhez emeled a telefont és a közelség érzékelő kikapcsolja a kijelzőt pont emiatt, hogy nem nyomkodd össze az arcoddal füleddel a gombokat.
(#8684) lócitrom
Ez pff...
-
kidnou
őstag
erre gondoltam én is
indiában az új Redmi Note 5A jelenik meg az új. rommal.
Nem értem ezt a stabil miui9 mizériát. Mitől stabil? Az utolsó betat kinevezik stabilnak amiben ugyanúgy vannak hibák, és hetente javitják beta néven. egy idő után ismét stabil nevet kapja az egyik heti frissités... -
Nimda
addikt
Egyszerű logika:
Ha te gyártó lennél, megengednéd magadnak, hogy szívasd a felhasználókat?Szándékosan csökkentenéd a proci órajelét, hogy mérgelődjenek a vásárlók?Ráadásul nem is hívnád fel erre a figyelmet?Mint írtam, meg kell adni a döntés lehetőségét mindenkinek, akár egy előretelepített alkalmazással, ahogy pl. a Sony is teszi.
Mutass egy leírást, hogy a Xiaomi Redmi 4X esetében ez így működik.
-
Black_Raven
veterán
-
csiga8
senior tag
Egy SIM van. Nem is lesz több.
Alkalmazások terén nagyjából felvázoltam, hogy mit használtam a Lumia 735-ön. Nem látok én már olyan jól, hogy ezeket a telefonokat nyomkodjam. Igaz, néha egy-két alkalmazás jól jönne...
Őszinte leszek. Mindig is nyomógombos telefonjaim voltak, mindig elmentek 6-8 éveket. Az első "okos" telefonom a rejtélyes fagyások miatt nem jött be. Azt itthon vettem boltból.
Rengeteget rendelek ebayról, bangoodról, gearbestről, Aliról, stb. és soha semmi bajom nem volt velük. Magyarországi rendeléssel ( akár piaci, akár más) már igen.
Most, hogy nézegetem a telefonokat, döbbentem rá, hogy van olyan, hogy B20 és LTE sáv. Nem tudtam mi az, anélkül is elvoltam. Felhívtak, vagy én hívtam valakit. Hogy most melyik frekvencián, tényleg nem érdekelt...
Sajnálatos módon az utolsó nyomógombos telefonom kutyasétáltatásnál velem együtt ronggyá ázott.
Szerettem volna jobb képeket készíteni telefonnal, ( az van nálam, nem fényképező) és csak okos telefonon van használható kamera. Ha lenne egy erősebb kivitelű max 4"-os telefon JÓ kamerával, ELÉRHETŐ ÁRON, azt venném.A divat, vagy a marketing, vagy a sznobság miatti egyre nagyobb tepsi telefonok közt nem ismerem ki magam, annyira nem az életem része, megszoktam, hogy 6-8 évre veszek telefont. Kezdem megszokni, hogy ez a szokásom abbamarad...
A B20 sáv miatti lényeg, Pest megyében élek, ill. Budapesten vagyok még sokat. Szerintem a B20 nem érint.
Ettől függetlenül az eustockon keresztüli rendelés - számomra- jobb, mert EU-s adószámmal lesz rendelve, ( ha lesz) az ÁFA-t meg visszakapom.
Köszönöm a segítséget.
-
csiga8
senior tag
A kérdés az lett volna, hogy használhatóságban ( gyorsaságban) számít a többlet memória. Pl GPS alkalmazás miatt belassulás, stb. Nem értem hogy jönnek ide a szokásaim?
Másrészt a 4X és a Mi5 között ténylegesen van-e masszívságban, strapabíróságban különbség.
Mivel összehasonlító tesztet nem találtam, gondoltam olyan helyen kérdezem meg, ahol ismerik a Xiaomi telefonokat...
-
aelod
veterán
Még szép!
Anno minden telefonomat romoltam eddig. Ez az első amit nem
De ha megkattanok akkor úgyis az lesz ennél is. Engem speciel vonz a csupasz android amit a mi a1-ről portolnak. Csak még várok vele mivel ha kijön a kernel forrás kód akkor lehet csak igazán jó custom romokat írni a telefonra.
-
mikej95
aktív tag
QC töltés felélesztgetése nem tudom mennyire jó móka. Egyértelmű, hogy csak le van tiltva a funkció és hardveresen képes lenne rá a telefon, nem úgy mint a B20-ra a kínai és global modellek, de necces a dolog. Redmi szériából ki van spórolva amit ki lehet. Lehet a csatlakozó, a belső drótozás és az akku hosszú távon nem alkalmas ekkora terhelésre.
QC-s töltőt ugyanakkor nem hülyeség használni, a legtöbb tudja kompenzálni a vezeték veszteségét és át tudja tolni a 2.1A5V-t, amit a gyári töltő nem 100%-ban képes (persze nagyon közel van hozzá). Általában 30-50%-ról töltöm ~95%-ra telefonom, utolsó 15% lassan megy bele mindenképp, bár ahogy a topikot elnézem sokan csak 80%-ig töltik, ott sokat lehetne nyerni QC-vel.
-
zulu6666
csendes tag
Sikerült megoldani , bár elsőre fastboot- telepítésből 10-15 perc várást követően nem jutott tovább a MI logonál, majd twrp-ből telepítést követően is csak várakozás és meg sem mozdult, majd ismételten fastboot telepítés és 5 perc után működött , ezután a Xiaomi.eu rom is ment elsőre
Köszönöm a tanácsokat.
-
pcnet
addikt
Az előző 4X-emet azért adtam el, mert a rezgő bug miatt csomószor nem értek el olyankor, mikor a legjobban szükségem lett volna rá. Adtam még egy esélyt a márkának/modelnek. Most megjavították a rezgőt, de bugos az automatikus fényerő. Gondolom majd javítják. (Aztán elszúrnak mást.) Fényerővel még úgy voltam, hogy állítom manuálisan. Nem kényelmes állandóan állítgatni ha kimegyek a szabadba vagy bemegyek a lakásba, de bugfixig kibírom. Viszont, most megint nem vagyok elérhető, nem tudom használni a telefont. Azt hiszem szerviz után megy Hardverapróra. Én meg költözök vissza S7-be. Igaz 3x annyiba került mint a 4X, de vele március óta nem szívtam annyit, mint 4X-el csak ma reggel. Mi A1-et szerettem volna, de ahogy olvasom a topicját, azzal is van gond bőven.
mpo: Hardver tesztet még nem próbáltam, köszi!
Bár ha antenna gond lenne, akkor szerintem az elmúlt egy hétben se lett volna jó.
-
ZEN1TH
őstag
En is aktivaltam, megis ott van. Jott is sms illetve ott a telefonszamom a mi fiokban. Masnak is ilyen ramaty az akkuido stock romon? Erdemes egyebet feltenni? Nem szorakoztam eddig roottal meg stbvel mert egyszeruen lusta voltam es remeltem hogy nem lesz gond, de 4100as akksitol ez nagyon halvany amit nalam produkal. Alig jobb mint az elhasznalt akkus moto razr i-mnel. Abban meg 2000es akku sincs...
-
orso0355
őstag
Abszolút. Amellett, hogy tökjól néz ki (szerintem!), nem mozdul el sehova, nem akadályoz semmiben, jó az érintésérzékelése, legutóbb annyit csináltam, hogy tényleg átsimogattam azért, hogy az esetleges levegő kijöjjön alóla, de tényleg jó. Remek választás volt (no meg ennyiért!).
-
lócitrom
őstag
nem egészen értelek, de ez gyakorlatilag fastboot telepítést csinál. downgrade-re alkalmas, mint azt sokan hangoztatják. én pont azért írtam, mert ehhez nem kell nyitni. ez még így is biztonságosabb, hogy nem hivatalos az alkalmazás. a kérdésére pedig megoldás egyértelműen. eddig már öt telefont gyalultam le ezzel. nem nagy tendencia, de tökéletesen elvégzi a dolgát. a többi az ő döntése. a nyitás így is jól jön, de ha nem akar vele várni ezzel sem lő mellé.
-
Diopapa
addikt
-
szabeska
addikt
-
Bambuszpro
tag
Hát nálam sajnos nem ment alöző MIUIhu alatt. (magisk-et nem frisítettem) Sajnos ezt csak akkor vettem észre amikor az OTP és a Pokémon go nem indult. Hide-al az OTP ment de a Pokemon nem.
Annyira még nem maceráltam az RGB-ledet. Én már ennek is örülök ha különböző színnel jelenik meg egy gmail és Messenger. Esetleg nem tudod hol/mivel tudom alkalmazásonként állítani a színt? Mert beállításokban csak a 3 opciót találtam (értesítés ,hívás ,üzenet)
-
shifty!
senior tag
Én most a 7.9.21 alatt kollegám gyorstöltőjével sikeresen pumpálom bele a százalékokat, zárképernyőn kiírja hogy gyorstöltés, valamint az értesítősávban az ikon is külön jelzi a gyorstöltést.Bár a töltési időre ugyanannyit ír, mint a gyári töltővel (40%-nél szoktam feltenni, és 2 órát ír rá. Most gyortöltőn 45%-on van, és 1,5 órát ír rá, szóval nincs nagy eltérés. Cserébe kutya meleg a készülék.
-
-
DJGABI
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest