- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #12973 üzenetére
Harmadik resend-re megjött az én számomra.
Köszönöm a segítséget.Amíg a konyhában voltam öt percig, megjött az unlockra is az sms, letöltöttem ezt
miflash_unlock-en-2.3.803.10.zipHa a MIUI global változik, ez akkor is jó lesz (verziószáma van az unlocknak) vagy újra kell kérni és letölteni?
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #12961 üzenetére
Nekiálltam az unlock kérésnek, biztonsági okból.
Ezen az oldalon kellene az sms-ben kapott kódot megadnom: http://www.miui.com/unlock/apply.phpApply for unlocking permissions
We have sent a message with verification code to your cell phone number+3630 és a számom.
Please input the code you receivedUgye nem erre kell várni 72 órát, hanem a kód beírása után?
-
Fecc91
tag
-
hzsolee
őstag
válasz
trebrona #12688 üzenetére
Nem nekem szólt, de köszi a linket. Rendeltem, megpróbálom.
A "festett" imak tegnap érzéketlenné vált, elengedte a ragacs, elcsúszott, stb...Most felraktam egy glast ami kisebb, de még így is volt 4-5 mm plusz elválás. Ezt az erre árult kis zacsis t@konnyal orvosoltam. Egész jó lett, de már letettem a további glass vásárlásról. Ha ez a hydroizé sem jön be marad a csupasz kijelző. -
Montii
csendes tag
-
w.miki
veterán
-
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #12127 üzenetére
Én csak android használó vagyok, szakértő nem.
Ha valakinek a legfrissebb global stabilban nem működik a képernyőforgatás normálisan, mi a hibakeresés, hibaelhárítás helyes módja?
Mondjuk arról nem volt szó, hogy milyen app használata közben történt.Előfordulhat-e Androidban ahhoz hasonló, hogy egy weboldal a Javascriptet az oldal bezárása után még futtatja, egy olyan ablakban, amit az óra mögé rejt és így nem is látszik (Bitcoin bányászat), csak úgy látható, hogy a processzort használja.
Arra gondolok, hogy egy app bezárása után, minden hozzá tartozó "szál" bezáródik-e?
Ha igen, akkor nem kell memóriát üríteni. -
orso0355
őstag
válasz
trebrona #12203 üzenetére
Törést nem látni, átnéztük minden milliméterét (hacsak belül nem). Minden egyéb kábel tökéletesen tölti a telót (férjem Samsungjánál jött elő), így gondolom, a mobil csatlakozója is rendben lehet.
Nem túl fontos, de azért bosszantó, pár hónapos kábel, vigyázva kezelve, és erre egyik napról a másikra így behal :-/ -
Lordus
senior tag
válasz
trebrona #11955 üzenetére
nincs.stabil 8.5.2ben volt itt nincs.
rohej, vagy inkabb elszomorito.
az utobbi idoben kditikan aluli a miui.
kiszedtek a pirosan villogo ledet kb. fel eve, mondvan hogy ha gyenge az akku, akkor a led ne meritse.
mi a f.....? ekkora baromsagot?! az a rohadt led villogas 3 masodperccel roviditi az akksit, de nehogy lasd, hogy fel kene tolteni... csak egy pelda... -
qge
aktív tag
válasz
trebrona #11777 üzenetére
Hardware kapcsán teljesen megértem a dolgot, nem csak a Xiaomi-ék csinálják így.
ROM-nál azt furcsálltam, hogy a régi verzió jól működött, frissítés után egész éjjel (repülőgép üzemmódban) folyamatosan ébreszgette, pedig semmi új appot nem tettem fel. Visszaállítottam hát a TWRP mentést, így most éjjel ő is jól alszik.
-
Neerpelt
tag
válasz
trebrona #11726 üzenetére
Jó, ez egy leírás. De szóval ebben van rá válasz, hogy a Global romban a kamera miben butult több fórumozó szerint? Vagy abban segít, hogy a fórumtársak megértsék, hogy van akinek a Global rom működik, és ezért ajánlják?
Kérlek olvasd el még egyszer, amit írtam, pont nem a lekezelő stílusért tettem.
-
Lordus
senior tag
válasz
trebrona #11044 üzenetére
fent van, de nem merem felrakni a 9.11.17 romot...
2 napja még csak 4,5%, most meg már 8% a negatív értékelés...
inkább várok, hátha valaki, aki miuihu-t vagy multit használ ad egy jó tippet kicsit később, hogy melyik hetit érdemes felrakni, ha nem akarok szívni.
sajnos a mi2s-em emiatt került polcra: 1 hónapig szinte használhatatlánná vált a szó szerint sz@r romok miatt... -
lócitrom
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
trebrona #10933 üzenetére
Szar a twrp 3.1.1 jelszot ker, es csak adatgyalulassal lehet atlepni a jelszokerest, belakott telefont meg nem akarok full wipevel csont uresre nullazni. Nem veletlenul irtam le, hogy az adatokat megszeretnem tartani. De lehet az lesz a vege, hogy visszairom a gyari recoveryt.
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #10890 üzenetére
Igazad van, de jöttek még nálam is újabbak és csak segíteni akartam.
Egy másik topicban volt, kicsit tömörítek:
Tudtok valamit ajánlani ehhez meg ehhez , ezért meg azért .......Az összefoglalót!
---------------
Ha mindenki elolvasná az összefoglalót, meg legalább az utolsó hetet, nem is nagyon kérdeznének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest