- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Yettel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Neerpelt #11725 üzenetére
Ha elégedett vagy a mostani rendszereddel, teljesen fölösleges másik romot nézegetni. Főleg hogy nem tudni, hogy ezekkel a programokkal és használattal, ugyanolyan tökéletes lenne mint most. Az meg hogy lenne 3szinű led, de neadjisten valami meg nem működne ua jól, az nagyon gáz lenne, egy teljes belakás után. Az idegeid kímélnéd meg, de ha sok időd van az új dolgokra, mindenképp érdemes egy full twrp mentés után kipróbálni pl. a Miuihu-t.
A kérdésedre a kamerára nem tudom én se a választ, nem vagyok profi fotós, meg én se látok nagy különbségeket. Igazából meg nem is érdekel. Amelyik kép rossz azt kidobom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest