- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17563 üzenetére
Tehát akkor ez az utód!
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17563 üzenetére
Kedden én is lefogom
-
grafnet
veterán
válasz
Black_Raven #17557 üzenetére
Mostmár emlékszem: itt volt egy próba: HK-i régióban elvileg megy az 5GHz... mégsem.
Úgyhogy ebben a készülékben ez nem opció. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #17557 üzenetére
Lecserélted a 4X-et?
-
emeron
tag
válasz
Black_Raven #17521 üzenetére
Köszi! Ezt gyári téma appon belül megtalálom? Vagy valami külsős weboldalról kell leszedni? Jelenleg nincs a közelben a telefon, majd holnap tudom kipróbálni. Nova launcher mindenképpen telepítésre kerül (+ pixel icon pack), de csak az ingyenes. A sógornőm nem fog ilyenre költeni...
Max az értesítési pöttyök fognak neki hiányozni...
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17489 üzenetére
Majd azért szólj ha megtaláltad a 4X utódját!
-
volandy
senior tag
válasz
Melyik okostelefont vegyem a fórum neve!
......."Most akkor hol a lélektani határ?
Mert sokszor azt olvastam a fórumokon, hogy kb 100ezer alatt nem "szabad" telefont venni mert lefagy, akad stb. Van hogy az egyiket-másikat kb 40 ezerért is meg lehet venni? Lehet ajánlani olyan telefont ami nem nagynevű gyártótól van, de jól működik és érdemes megvenni? És most nem arra a bűvös ár-értékarányra gondolok!......"
ez volt a kérdés a fórumon és erre jött a válasz:......"Minden kategóriában van jó készülék.
Hiba akkor van, mikor valaki nem a kategóriájában kezeli az adott készüléket, pl. irreális elvárás a kamerával, gyorsasággal, stb.-vel kapcsolatban. Legtöbb a fotózáson, játék sebesség, QC2, NFC és Infra hiánya miatt bukik el.
Ha ez nem kitételek, akkor már 40K-ért nagyon jót lehet kapni.
70-75K-nál már csak a fotó képességről kell lemondani.
27K alatt nincsen jó telefon.
100ezer alatt nincsen igazán jól fényképező mobil
igaz 100ezer felett sem olyan sok, de már van stabilizátor és jobb objektív.
Szuper! Akkor ha nem kell fotózni, nem kell játszani sőt zene sem kell és infra sem!
Akkor? Milyen telefont érdemes? A lehetőleg 5" max 5,5" kijelzővel, de ha nagyon tutti a készülék akkor esetleg lehet nagyobb egy picivel!
Xiaomi Redmi 4X 3/32 Frissíti magát Android 7 Nougat + MIUI9 -re
Xiaomi Redmi Note 5A Prime 3/32.
Xiaomi Redmi 4X 3/32 meddig van a frissítés?
Ez elsősorban a Snapdragon 435-ös procin múlik, nem a xiaomi-n. Ők nem szarják le a frissítést.
-az android 8-at megkapja nemsokára (bejelentették),
-az android 9-et ha tudja majd futtatni a proci, akkor a xiaomi frissíti arra is
-2019 után már csak szerencse kérdése!
Hát kb ennyi! Nem akartam ilyen sok mindent leírni! Szerintem minden kérdésedre válaszoltam! -
ericssonfan2
tag
válasz
-
infectedmann
őstag
válasz
Black_Raven #17433 üzenetére
Használtan vettem, az előző tulaj felnyitotta, de sajnos egy balul elsült XiaoMiFlash használat után vissza lockoltam
Most meg szívom miatta a fogamat
-
Daemos
tag
válasz
Black_Raven #17362 üzenetére
Köszönöm szépen sikerült!
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16847 üzenetére
Mivel a legutóbbi Oreo-próbálkozásaim után visszaléptem Nougat-ra, de szenvedtem a hozadéka miatt (értsd titkosítás), tegnap rászántam magam, hogy megoldom DarthFader kolléga bejegyzése alapján.
A konklúzió (nekem) az, hogy teljes TWRP mentés (data+system+boot), majd FormatData után visszaállítva a teljes mentést eltűnik a titkosítás és mégsincs adatvesztés...uff.
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #17161 üzenetére
Nyugta
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #17144 üzenetére
Mit veszel helyette?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #17075 üzenetére
Ugye mondtam?
Egyébként valószínűleg rossz kernel okozhatta.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17075 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17064 üzenetére
Lassan kezdem megszokni a MIUI-t.
Lehet az Oreo Kernel tette el a telefonodat.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #17054 üzenetére
Nem célzásképp kérdeztem, tényleg érdekelt.
Mindenki azt tesz a telefonnal, amit szeretne. Terveztem én is, hogy ráveszem magam, és kipróbálok ezt-azt, de aztán nem így lett, mára meg megszerettem a gyárit 😃
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #17064 üzenetére
Mondjuk tényleg lehet úgy is értelmezni, ahogy Erikfiánakmásodikrajongójának sikerült.
Én pl beérem a gyári rommal. Se időm, se kedvem romolgatni. Nem vagyunk egyformák, és ez így is van jól. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #17058 üzenetére
Lehet jól jártam hogy visszaléptem gyári ROM-ra....a BETA ROM vicc changelog szempontból,a Custom ROMok élen az Oreoval inkább nem részletezem. Kövi télefonom Samsung lesz vagy Huawei.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #17051 üzenetére
nem akarsz Te ilyet venni
Ha Te sem veszel újabbat, én már tényleg bele sem merek vágni.
(#17056) trebrona
Maradjunk annyiban, hogy még gyűjtök rá, mert ez így is van. Viszont a kamera és a videofelvétel hangja is számítani fog...
-
orso0355
őstag
válasz
Mennyi romot teszteltél? Csak érdekességképpen.
-
grafnet
veterán
válasz
Kikapcsolt állapotban feltöltötted fullra, s azóta nem tudod bekalcsolni?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17048 üzenetére
Érdekes.....AEX bug?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17044 üzenetére
Hogyan érted el ezt?
-
wanted5
őstag
válasz
Black_Raven #16877 üzenetére
Nekem még mindig 5-6 óra max, mobilnet nélkül. Nem értem....
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16888 üzenetére
de más is lehet a hátérben mer felraktam a Liquidsmooth rom mellé a SimpleKernel amit majdnem hogy közössen fejlesztettek a brazil kisgyerekkel és ebben is 66hz-n van a képfrissítés és ez a kernel meg simán fut.Hasonló értékeket produkál mind az LH kernel amúgy.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16888 üzenetére
Nálam akár 4-7 napig is eldöcög a mobil, ha a kijelzőt ritkásan "ragyogtatom". Persze intenzív használattal nyilvánvalóan aznapi órákra mérhetőre csökken.
-
Dhampir
félisten
válasz
Ezeken a merülési tájékoztatókon jót derültem.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16885 üzenetére
Bocsánat a tudatlanságomért
-
Becksman
őstag
válasz
Black_Raven #16874 üzenetére
engedélyezve van..
-
törölt tag
válasz
Azt a gcamot raktam fel amit linkeltem,de nem jó.
Felrakom a legújabb AEX-et.
-
törölt tag
válasz
Ideje frissitened....[link]
Gcam melyik verziojat hasznalod? Videofelvetel nem megy)
-
siddis
őstag
válasz
Én azt olvastam valamelyik fórumban, hogy ha alufóliából hajtogatsz egy snájdig sisakot a fejedre, akkor egyáltalán nem is merül..
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16866 üzenetére
Sima ügy
-
bach66
tag
válasz
Black_Raven #16834 üzenetére
Üdv!
Az első képen látható dátum-időjárás widget honnan van? Tudsz egy nevet vagy linket dobni?
Pont ilyet keresek már régóta.Előre is köszönöm!
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16855 üzenetére
👌ok ok, megvan, köszi, take it easy.
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16850 üzenetére
Hát sem a baseband-re, sem a 3.2.1-es TWRP-re nincs a linkeden hivatkozás...no para, majd keresgélek. Köszi.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16850 üzenetére
Jó az a link....NitrogenOS Official kipróbálod?
Nekem unofficial RR alatt is 10+ órás SOT van
-
qge
aktív tag
válasz
Köszönöm. 🤘
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #16836 üzenetére
Ha frissítem 3.2.1-re, nem fog szórakozni a jelszóval? Volt valami kavarás ezzel... Miuihun vagyok, ha ez számít
-
vince
őstag
válasz
twrp-t miért cseréltél? 3.0.3 nem jó hozzá?
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16821 üzenetére
Ha van kedved, szívesen látnék részleteket, mit honnan töltöttél le (rom, gapps, kernel) és ezeket milyen sorrendben milyen TWRP-ből telepítettél.
Köszönöm.Amúgy van visszaút, ha vmi nem jó/nem tetszik? TWRP backup?
-
Norby86
őstag
válasz
Black_Raven #16821 üzenetére
Ebben az AEX Oreo romban (vagy bármilyen nem MIUI alapu romban), vannak olyan funkciók mint pl. alkalmazás klónozás, futó alkalmazások letiltása a háttérbe? Mert gondolkodtam azon is kipróbálnék egy nem MIUI alapú romot én is, de ezeket a funkciókat használom.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16806 üzenetére
Bocs, akkor félreértettem, mea culpa.
Ma a MM-ban (ha már a másik Tesco közelében volt egy) kezembe vettem a közszemlére kirakott Mi A1-et és mi tagadás, tetszett még nagyobb mérete ellenére is.
Egyébként egyes gyártók meg tudják oldani,hogy nagyobb kijelzővel, de mégis kisebb méretben készítik el az adott típust, ha ily módon lenne nagyobb, annak biztosan sokan örülnének.
(#16807) orso0355
Hát igen, mindig kompromisszumot kell kötni valamiben. Lényegében 5" alatt is kicsivel, akár a 4,7 körüli méret egy nem túl nagy szabású zseb számára is megfelelőbb lehet.
(#16809) trebrona
Így igaz, helyet kell adnunk a ROM(b)-olásnak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16798 üzenetére
Egyébiránt már tavaly majdnem megvettem, mert nekem nagyon tetszik a telefon (mint írtam, kezdetek óta kísérem a telefon "felhasználói útját", az értékes tapasztalatok megosztását ezúton is köszönöm a fáradozóknak), de mindig jött valaki valamilyen hibával; kezdetben hívásproblémák, videofelvétel hangja, kijelzők különbsége stb., így hirtelenjében.
Kicsit vicces is az, hogy már évekkel ezelőtt írtam a Xiaomi minőségi telefonjaival kapcsolatban különböző fórumtársaknak, akik szinte csak elnézően mosolyogtak akkoriban, most meg pont azok a legbuzgóbb hívei, akik addig más nagy márkák imádói voltak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16798 üzenetére
Akkor vedd meg tőle.
25-ért simán megéri.
már hónapok óta nyüglődsz vele csak
Viszont ennyi idő elteltével a Mi A1 már jobban megérné, ha előretekintünk. Viszont ott meg az FM rádió előcsalogatása (aminek használata számomra egy szempont a kamera után) nyűglődés.
MM-nél olcsóbb volt régebben is az Eustock, de te tudod.
(#16797) LyonnaisFan1
Köszi, szerintem marad az Eustock vagy ha akcióban lesz még másutt, meglátjuk.
(#16800) Gerasz
5.7 colos és 6 colos? Jaj, de nagy batár! Tán majd lehet velük havat lapátolni is
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16776 üzenetére
Unofficial RR alatt vagyok (20180202) és a gcammal hiaba veszek fel 120FPS-el 30-at ír ki az mx player. Maga a videó lassabban játszodik le. Remélem azt a pár hibát ami a ROM-ban van fogják javítani.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16767 üzenetére
Legújabb Gcam is megy?
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16770 üzenetére
Meg tudod nézni te is, másold át gépre, nézd meg VLC-vel ( Eszközök >> Kodek információk ). Pont ugyanilyen kamera előnézettel felvéve ( 30fps helyett 60fps ) nekem csak 29.97 volt az fps. És vágtam már elég videót ahhoz hogy higgyek a VLC-nek, ha csinálok a Jutyúkra valamit 60fps-el akkor olyankor annyit is ír ki..
Mondjuk egy Samsung HD720p kézi digitális kamera képénél így is nagyságrendekkel jobb, főleg fehéregyensúlyban..
Léptem, jóéjt.. -
Norby86
őstag
válasz
Ilyenre igen, eddig MIUI-ban is eljutottam Camera2 Api engedélyezése után, csak éppen nem vett fel semmit ez a GCAM kamera, csak úgy csinált mint aki felvesz, aztán csinált ilyen 1-2 megabájtos fájlt amit semmi sem játszott vissza. De ha parasztvakítás ez a 60 fps és ott is 30-al játssza vissza, akkor nincs értelme a dolognak sajnos.
-
siddis
őstag
válasz
..ilyet én is láttam már, aztán amikor megnéztem -mondjuk a VLC-vel- akkor 29.97 fps volt az valójában. A többi paraméter azért stimmelt.
-
kokopo
aktív tag
válasz
Black_Raven #16759 üzenetére
Eddig tobb regebbi telomon is jol teljesitett a Mokee
En meg azt kiprobalom
[Mokee] -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16759 üzenetére
..pedig ránézésre ez is az
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16757 üzenetére
Liquidremix kipróbálod?
-
Nkboy
senior tag
válasz
Black_Raven #16750 üzenetére
Ennyit tud a Miui is
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #16744 üzenetére
24.995,- volt féláron.
(#16746) grafnet:
Valószínűleg Redmi Note 5A volt az, sokan keverik. -
grafnet
veterán
válasz
Ha 5A volt a címkén és az is fél áron...
Annyira kevés, hogy nem fogja elárulni, mert megesszük!
: - D -
Teaway
veterán
válasz
24.995Ft
-
cerka
csendes tag
válasz
Black_Raven #16734 üzenetére
A fentebb említett gcam gondot még mindig nem sikerült teljesen megoldani, mert a videófelvétel nem ment, a home gomb valamiért csak kb. fél másodperces késéssel reagált, illetve videót egyáltalán nem tudott lejátszani semmilyen alkalmazás.
Persze ettől függetlenül másnak még lehet hogy minden működni fog rendesen, pl xda-n se találkoztam ilyesmi problémákkal, de most egyelőre maradok nitrogen os-en
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16721 üzenetére
Azt írja titkositva van
-
bb71
őstag
válasz
Black_Raven #15875 üzenetére
Béütött a mennykő...
xiaomi.eu romot telepítettem twrp-bem stabil miui-ra. volt képernyőkód és ujjlenyomat is beállítva.
visszatettem twrpvel a miui stabil mentét és nem tudok belépni a telóba mert nem fogadja el a 4 jegyű kódot.
Help! Mit tegyek? Format data volt, twrp mentés vissza- így sem enged be!
Format data ismét - nem visszarakva a mentét - most egy tiszta romba kerültem!DE a twrp mentést már soha nem tehetem vissza mert hozza kódot, titkosítást????
Ha valaki itt van segíthetne köszönettel. -
cerka
csendes tag
válasz
Black_Raven #16655 üzenetére
Köszi, próbáltam már azt is de nem ment. Közbe találtam egyet ami működik (scrubber_GCam_5.1.018_25), úgyhogy most marad ez
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16652 üzenetére
meg tudná nekem valaki nézni aki használja az LH kernel vagy akár az is aki nem hogy file system-n van a telefonja ?? ext4 vagy esetleg valami máson?
-
cerka
csendes tag
válasz
Black_Raven #16652 üzenetére
A Sahroni félét
-
shifty!
senior tag
válasz
Black_Raven #16644 üzenetére
A Telegram csoportot nem követem (már ha az csoport, vagy app, nem is ismerem
)
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16557 üzenetére
Igen,ott működik csak a legújabb verzió kifagy ha videót vennék fel,de egy régebbivel okés.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16548 üzenetére
Nincs kijavitva.
Hogyan tudom a gcamot használni mert ha a build.prop átírom akkor is fekete képet kapom. Tegyem fel az AEX ROM-ot LH kernellel?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #16544 üzenetére
adiutor...
Tehát valami mást tettél fel.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16540 üzenetére
Korábbi LOS15.1-nél nen sajnos
-
starr
őstag
válasz
Black_Raven #16531 üzenetére
Ajánlom magamat
-
Norby86
őstag
válasz
Black_Raven #16482 üzenetére
Mondom próba szerencse még így éjjel felteszem a legfrissebb EU romot. Hát láss csodát most már ezzel szépen megy a viper fx magisk modulként.
Nem tudom előző romokba mi volt a bibi, de javították úgy látom. Ugyhogy ez a probléma megoldva, szépen felkerült az EU dev a telóra.
(#16486) starr
Ez a kernel izgatja a fantáziámat. Mennyivel lesz tőle gyorsabb a telefon és mennyivel jobb az üzemidő? Vannak pontos mérési adataid amit megosztanál esetleg?
Bármi hibával találkoztál eu dev. rom alatt ezzel a kernellel? Leszámítva a wifi problémát amit a wifi driver orvosol.
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #16512 üzenetére
Megpörgeti egy kicsit a procidat
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16506 üzenetére
nem semmit , minden gond nélkül lefut
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16504 üzenetére
nem .ill maga a kernel előző verziója sem
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16502 üzenetére
megvolt
ezzel próbáltam , sőt már a 3.0.3 asszem ez volt az előző verzió ezzel is próbáltam és igen a kernelt teszem fel utoljára próbáltam gapps nélkül is miután felállt a rendszer de semmi
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16498 üzenetére
Semmi
mi logo boot aztán fagyás újraindulás megint boot és újraindulás
.Írtam már oda is volt egy srác aki szintén liquidromon volt ill. LH kernelen hogy írja már le step by step hogyan rakta fel a dolgokat bár szerintem egetverő különbségeket én sem csinálok ill nincs olyan sok lépés amit ki lehetne hagyni
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16498 üzenetére
Nincs sok kedvem hozzá már ma
de mindjárt kipróbálom azért ezt a kombót is
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16495 üzenetére
XDA fórumon írják hogy tovább bírja mint a legtöbb OREO ROM. (AEX-nél is)
Letesztelem ha lesz rá időm,sajnos mostanában nincs
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16493 üzenetére
Teszteld le és megtudod
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16491 üzenetére
Tovább bírja mint az AEX...a helyedben frissitenék
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16487 üzenetére
Teszteld az Oreo LH kernelt az AOSIP ROM-al. Jó sokáig bírja
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #16482 üzenetére
Erre mondják, hogy "jobb volt, mint lett".
-
Norby86
őstag
válasz
Black_Raven #16480 üzenetére
Most jelenleg a gyárit, de használtam már Jet audio pro-t, meg Musixmatch-ot is. Önmagába egyik zene lejátszó se tudja azt amit a Viper, szóval ez egy fontos app nekem. Meg azért a Magisk hide is jó, mindkettő jó ha működik, MIUIHU-n meg ezek szépen mennek, egyedül ez a messenger lite probléma aggaszt engem.
-
Norby86
őstag
válasz
Black_Raven #16475 üzenetére
Nem azzal van a gond hogy nincs más megoldás. Az EU romon simán működne, de már próbáltam négy eu dev. romot és a Viper FX mindegyikkel összeomlott.
-
Norby86
őstag
válasz
Black_Raven #16444 üzenetére
Az szép.
Mondjuk nekem Redmi 4 Prime telefonomon már fél évvel ezelőtt sem ment de akkor úgy voltam vele jó lesz nekem az EU rom is,mert azon ment a Viper FX. Na mindegy, addig kénytelen leszek úgy látom a sima akkuszívogató messengert feltenni, más ötletem nincs.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #16461 üzenetére
Szia! Nos feltettem a Dirty Unicornt. De!!! minden bizonnyal nem sokáig fogom tesztelni. Eddig gyors boot oké van benne angol ami a szokásos "tweakek" pl Aex los. holnap foly köv
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #16457 üzenetére
Dirty unicornt probáltad már?
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16402 üzenetére
Kérdés mit értesz komoly teszt alatt.?
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16390 üzenetére
???
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #16383 üzenetére
Az a lényeg. 😉 Kiváncsi leszek milyen lesz a Resurrection Remix majd
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16381 üzenetére
..viszlát két hét múlva
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16362 üzenetére
Használattal
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16350 üzenetére
Antutuval nem méricskélünk....
-
lócitrom
őstag
válasz
Black_Raven #16350 üzenetére
ez azért elég komoly szintlépés. kár, hogy a Xiaomi még mindig nem tette nyílttá a forráskódot. biztos lenne még benne kraft.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #16337 üzenetére
Amint lesz 4K recording felrakom én is!
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #16342 üzenetére
nem tudom javította e a Google a multitouch hibát illetve az akkumerülést. Na mindegy, megnézem majd mit tehetek fel 😉☺️
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #16337 üzenetére
Akkor volt értelme feltenni
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16322 üzenetére
Az a baj, hogy ahhoz hogy véleményt mondjak sokkal tovább kellett volna használnom, egy-két hétig is akár, így igazából nem mérvadó a véleményem. Ráadásul kernel-t is cseréltem az egyik alatt, így megint csak nem a "sima" kiadással volt már dolgom.
Azt mondanám, -bizonytalanul- nincs túl sok különbség a kettő között, talán csak menüpontok, testre szabhatóság ilyesmi apróságok. Alapvetően a gyárinál mindkettő többet tud és jobban a kedvedre alakítható,én azt javasolnám, hogy inkább azt válaszd, amelyik több frissítést kap, vagy fog kapni. -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16319 üzenetére
Egész éjszaka (igaz hogy repülő-módban vagy hat órát) 0%, most vagyok olyan 95%-nál pár hívás meg némi pötyögés után.
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16271 üzenetére
Ja ja, el vagyok már veszve teljesen a verziók meg a kernel-ek, rom-ok között..
Ha még kicsit faragnak ezen a kernel-en még akármi is lehet belőle. Na jó éjt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest