- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szárnyacska #14171 üzenetére
Linkeltem videót, de vótmá. -
törölt tag
Feltöltöttem a telefont és ráengedtem a miui 9.1.1.0-t. Semmit nem vettem észre csak a verzió változást látni a menüben. Viszont a régi telefonommal (lumia 650) a miui 8.2.x.x-el simán szinkronizálta az összes névjegyet míg a új szoftverrel nem tudtam rávenni. Csináltam egy factory resetet is, de csak kibasztam belőle mindent amit eddig felmásoltam és beállítottam.
Nem tudom az akksi használat milyen volt, de mire ujra beállítottam mindent + a frissítés letöltése-telepítése+ reset + 3 giga zene és képek felmásolása (sd-ről és bluetooth-ról vegyesen) + összes névjegy ujbóli beklimpírozása (kábé 2 óra képernyőidő vagy több kicsit) 20%-ot fogyasztott a töltöttségből. -
-
törölt tag
Sziasztok. Ma jött meg a készülékem szóval teljesen új vagyok. Sőt ez az első androidos telefonom is egyben. Leszedett egy frissítést a 8.5. valami stable MIUI-t. Most megint nyöszörög, hogy van 9.1.valami. Azt ráengedjem? Frissülni fog az android verzió is? Nem fogok sírni, ha 7-es lesz a verzió?
Igen, visszaolvastam egy kicsit, de nem érzem hogy választ kaptam volna a kérdéseimre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest