-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stop & Go
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kerdesem, hogy a zseb mod hogyan mukodik? Bekapcsolom de semmi. Lezarom a kepernyot, viszont a felebresztes dupla koppintassal be van kapcsolva es valahogy mindig felold zsebben. Ezert probaltam bekapcsolni a zseb modot, de nem valtozott semmi. Miui global 8.5.5.0 (MCCMIED) van rajta.
-
Stop & Go
csendes tag
Sziasztok. Most meg az a problémám, hogy ha bekapcsolom a 3G mobilnetet a sebesseg csak 20-30 kb/s. Azt hittem a hálózat maga ilyen lassú. De észrevettem, hogy nővérem Huawei y5 ll telója 700-800kb/s. Ez zavar. Eddig azért nem volt ilyen probléma mert nem volt 3G. Csak ettől a héttől kezdve van, de kezd az agyamra menni. Most a telefonom van elromolva, vagy a sim kártya? Mert egy hónapja vettem. Van rá gari és csináltatok vele valamit. Vagy sim kartya csere lesz a vége? Valaki tapasztalt már ehhez hasonlót? Segítsetek kérem.
-
Stop & Go
csendes tag
-
Stop & Go
csendes tag
Egy hete van meg nekem a 4a. Meg vagyok vele elégedve. Csak egy problémám van. Nem tudom, hogy szoftveres vagy hardveres probléma-e. Amikor wifin elindítok egy nagyobb fájlt letölteni, egy ideig tölti, majd egyszsr csak lelassul a sebesség olyan 1kb/s re, és a letölt3s megszakad. Ezt csinálja, ha lezárom a telót és akkor is, ja nem. Valaki tapasztalt már ilyet? Tehát pl. 500 mb ból letölt olyan 200 mb t és kész, megszakad. Olyan mintha a telefon nem érezné, hogy neten vagyok. Mert ugye akkor ír 1 vagy 0 kb/s t ha egyáltalán nem használok böngészőt. Vagy egyszerűem csak az internet miatt van és a telónak semmi baja?
-
Stop & Go
csendes tag
Kossz a valaszodat. Tudom hogy a rendszer foglal belole. Csak az erdekelt hogy mennyit. Miert mondja valaki hogy csak 6 gb elerheto? Azert is erdekelt mert noverem vett egy huwei y5 ll telot. Annak elvben 8gb romja van. Mikor bekapcsolta a tarhely 4 gb helyet mutat. A rendszer ebbol meg egy gigat foglal igy csak 3 marad neki szabadon. Anno volt egy tabletem. 16 gb bol 12 hasznalhato volt. De ha ebben is elerheto a 10 gb az nekem megfelel. Vagy meg ebbol a 10 gb bol is foglal a rendszer?
-
Stop & Go
csendes tag
Sziasztok. En is szemezgetek ezzel a teloval. Ukrajnabol irok. Itt a 2/16 gb verzio 3000 UAH-ba kerul. Atszamitva 30 000 ft koruli oszeg. Arban es teljesitmenyben itt ez a legjobb. Csak az nem tetszik, hogy olvastam a 16 gb tarhelybol valakinek csak csak 8 vagy 6 gb hasznalhato. Most akkor hogy van ez? Amugy tetszik a telo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest