- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
válasz
internetezoo #4769 üzenetére
De jó neked. Mikor? A videó hang minősége javult?
-
B2man2
aktív tag
-
B2man2
aktív tag
Nem tudom a frissítő milyen szinten van tömörítve. De kb úgy kéne számítani, hogy a frissítő zip méretének duplája legyen szabad a telefonon. Úgy nem lehet gond.
Ha jól emlékszem a zip 1.4 GB. Én megpróbálnék azért felszabadítani azért olyan 3 GB helyett frissítés előtt. Legrosszabb esetben egy teljes biztonsági mentést csinálni, azt lementeni sd-re, majd egy teljes rendszervisszaállítás. Utánna frissítés, majd a mentésből visszarakni ami kell. Bár én ilyet még nem csináltam, de működhet. Ha be van állítva a médiákról úgyis van mentés vagy a Google Drive-ban, vagy a Mi Cloud-ban. -
-
B2man2
aktív tag
Érdeklődni szeretnék azoktól hogy akiknek már 7-es android van a telefonon (8.5.10.0, vagy dev rom ha jól tudom), annak a videó hangminőség megjavult vagy még mindig hullámzó rossz.
De ha van valami megoldás rá arra vevő lennék. Főleg root nélkül. Most 8.5.5.0 van a telón. Nem enyém a teló és nem akarom nagyon bántani ha nem muszáj. Nekem Note 4 global van, és a 7-es androiddal javult a videó hang, hátha itt is. -
B2man2
aktív tag
A telefon jelezte hogy elérhető a 8.5.7.0. Akkor nem tudtuk frissíteni, nem volt megfelelő net.
Otthon már nem jelezte. Biztonság app mutatja, hogy frissíteni kéne, de a frissítés kezelő nem találja. Tudom, hogy le lehet tölteni a full firmware-t, de a változások minimálisak, ezért vacilálok. Engem a 8.5.10.0 fog inkább érdekelni( jelenleg nightly frissítésként kapta meg pár telefon), ami már 7.1.2-re épül. Az volt a kérdés, hogy 8.5.10.0-re lehet e majd frissíteni 8.5.5.0-ről ami most a telefonon van, vagy muszáj előbb feltenni a 8.5.7.0-t.
Ennyi a téma. -
B2man2
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek megvan a 8.5.7.0-ás frissítés little ota verziója,vagy a link?
Egyszer felajánlotta a frissítést, de akkor nem volt lehetőség letölteni, azóta nem találja.
Tudom, hogy a teljes firmware elérhető, de kb. 60mb-os frissítés miatt nem akarok leszedni egy full-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Metal topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest