- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tango Zulu
csendes tag
-
Tango Zulu
csendes tag
válasz
Karavik #10515 üzenetére
Szia Karavik. Először is köszönöm a sok segítséget és információt amit Értünk teszel. Abban a témában kérném a segítséged, hogy tolmácsold a fejlesztői fórumon, hogy tegyék kikapcsolhatóvá a töltés/feltöltve hangot. Nagyon zavaró, hogy éjjel feltöltődik és hangosan jelzi a feltöltődést és lecsatlakozást, majd mivel autómatikusan lecsatlakozik, egy idő után visszakapcsol minimum egyszer, mivel hogy merül. Global stabilon vagyok, nem akarok unlockolni sem rootolni, mert tökéletesen működik ezt leszámítva. Ha tudsz esetleg valami megoldást rá légyszi közöld, ha nem kérlek jelezd a gyártó felé. Előre is köszönöm. Üdv Z.
-
Tango Zulu
csendes tag
Beltérben kötelezően a Google cam-ot használd, bár Én szinte csak azt használom, a gyári app képei telefon képernyőn nézve elfogadhatóak, de amint belenagyítassz...kuka. Kiadványokhoz is szoktam lőni képet, a gcam nagyon részletes, letisztult, photoshopban is jól mutat, elenben a gyári tulhúzott, túlszaturált olajfestménnyel
....a gcamot imádom tökéletes!!
-
Tango Zulu
csendes tag
válasz
Sgt. Chris #8538 üzenetére
Én bátor szívvel ajánlom, végig stabilon vagyok és kifogástalan, mind akkuidő, mind arcfelismerés terén. A google cam telepítése kötelező, a gyári is jó, de az előbb említett körökkel veri. A hibák a dev szoftverből adódnak, de igazából ezek nem hibák, mert épp ezért hívják fejlesztőinek. Az AOD szívja az aksit, nélküle átlag felhasználással bír szűk két napot. Évek óta a nagy gyártók csúcskészülékeit nyűttem, és nem hittem, hogy egy ilyen olcsó telefon ennyire szuper lehet. Imádom a Mi8-asom, és jó darabig tutti nem váltom le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest