- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4789 üzenetére
Jaja a Nillkin fóliával nálam is voltak gondok a közelségérzékelővel. A mattnál és a tempered glass-nál már nem, mert ott az érzékelős rész is ki lett vágva. Makacskodás helyett egy egyszerű nyisszantással próbát tehetne a kolléga.
-
válasz
-HajTömeg- #4787 üzenetére
Nincs rajta kivágás, de azért nem fogadom el (kezelem fenntartással) ezt az érvet, mert a MIUI ROM alatt nem működik jól, az AOSP alatt viszont igen.
Tehát lehet, hogy javítana rajta a kivágott fólia, de akkor miért nincs ilyen gond az AOSP ROM esetében?
Egyébként igen, az általam használt fóliák egyike sem volt/sincs kivágva a közelségérzékelőnél...
-
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #4776 üzenetére
Egy nap alatt én is simán kinyírom az aksit.
-
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg- #4770 üzenetére
Igazad van.Inkább úgy fogalmazok,hogy nálam ahol és ahogy használom,elég karcsú.
Nekem a legtöbbször még estig sem bírja ki.
De ez elég egyéni vélemény belátom.
Viszont azért azt halkan megjegyzem hogy az ideirogatók 2/3-ának már van powerbankja.Vajon miért?
-
Kornel
veterán
válasz
-HajTömeg- #4770 üzenetére
egy g3s-hez képest bizony az.
egy nap alatt lenullázom, ha használom is.
majd a redmi note remélem jobban bírja a maga 3200mAh-s akksijával -
arfer
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4730 üzenetére
Engem is érdekelne a válasz, remélem, van megoldás!
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4730 üzenetére
Bocsi, akkor nem tudtam segíteni.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4728 üzenetére
Nem tudom merre keresd, de rengetegszer előfordult ez a jelenség más telefonoknál is (pl a Jiayu G3 topikjában tuti le lett írva párszor). Szerencsére nekem sohasem kellett egyik telónál sem a szenzorokkal bíbelődnöm.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4726 üzenetére
MTK DroidTools -> Proximity Senzor
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
-HajTömeg- #4724 üzenetére
Előzőre senkinek semmi ötlet?
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4670 üzenetére
3 nap se telt bele és már mikrokarcok hadakoztak rajta, aztán a széleinél el-el engedte a kijelzőt. Nekem csalódás volt a fólia minősége sajnos...
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4662 üzenetére
Őszintén osztályozzam? 2/10
Nálam sokat nem bírt, pedig kímélve volt. Inkább feltettem egy mattot majd egy tiszta tempered glasst. Utóbbi van femt rajta kb 1 hónapja és mást már nem tennék rá. Ehhez képest bármaly fólia igen igénytelennek hat. -
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4666 üzenetére
A celluxos alap technika nagyon jó ezen.
Ennél kevésbé bubisan is fel lehet tenni...
Ez ügyesebb! -
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4664 üzenetére
Tök fényes. Erős napsütésben gáz, de nem rosszabb mint nélküle.
Egyébként olyan mintha nem lenne rajta... -
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4662 üzenetére
Nálam meglepően jól bírja a strapát, pedig kap rendesen.
-
válasz
-HajTömeg- #4643 üzenetére
Hát jah.
Az egy dolog, hogy én is ott találtam meg az infókat (ezért nem kérdezősködtem itt sokat), de nem mindenkinek jónarátja a Google.
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4641 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4636 üzenetére
Már nekiláttam összeírni a linkeket és hasznos HSZ-eket, de rengeteget melózok és alig marad időm rá....
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4636 üzenetére
Nem ártana. A root is le van írva ezen az oldalon is és mégis rákérdeznek ~5 hsz. után. De ugyan ez megy recovery ügyben is. Hogy lehet 1. hsz-t szerkeszteni?
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4634 üzenetére
Simán elírtam, én nem vagyok tökéletes...
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4632 üzenetére
Engineer mode>engineer mode(MTK)>hardware testing fül>Audio>headset mode
A két értéket az alap 115(?)-ről 150-re emeltem. Fülese válogatja mennyit szabad emelni, de ahogy olvastam 155 fülé nem nagyon szabad menni, mert kinyírhatja a telefont, a füledről nem is beszélve.Fontos, hogy ha valamit átírsz ROMCSERE UTÁN SEM ÁLL VISSZA ALAPHELYZETBE!!!. Csak saját felelőségre!
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4629 üzenetére
A Mobiluncletools egy tweak/teszt progi. Mtk spcifikus dolgokat tudsz benne babrálni, tesztelni. Ha lenne jól működő cwm, akkor ezzel fel lehetne tenni pl., de én a füles erősítését is itt állítottam használható hangerőre.
-
válasz
-HajTömeg- #4539 üzenetére
Nekem feldobta, hogy update available az értesítési sávban.
-
mclane_
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #4516 üzenetére
Aztért szeretem a MIUI-t mert minden van benne. Profi naptár, nagyon jó névjegyzék stbstbstb...
Nem is nagyon használok más programokat csak böngészőt. Jelenlegi naptár sem rossz, de a ráncfelvarrott sokkal használhatóbb.Custom ROMot meg most nem akarok tenni, jó volt az Ultimate is, de a gyári kicsit tényleg kiegyensúlyozottabb.
-
válasz
-HajTömeg- #4522 üzenetére
Úgy látom, a Xiaomi eszközök nem támogatják a programok SD-kártyára való mozgatását.
Elvileg a Link2SD programmal megoldható a dolog, de nem ismerem annak működését...
-
válasz
-HajTömeg- #4520 üzenetére
Tényleg. Emlékszem. Ami miatt nekem nem jött be a naptár-része, az az, hogy hiába szinkronizálom Gmaillel, a naptárba nem kerülnek bele a bejegyzések, csak a készüléken.
-
válasz
-HajTömeg- #4516 üzenetére
A Color Note az nem egy -nagyon jól sikerült- jegyzettömb?
-
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #4501 üzenetére
Flippes tokod nincs hozzá véletlenül?
-
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #4499 üzenetére
Nem viccelsz
Teló mikor lesz a tokhoz?
Ha nyitsz egy topikot akkor csatlakozok hozzá, mert ha minden igaz kb 2 hét múlva megjön a Note nekem is. -
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4428 üzenetére
Nekem ez van feketében. Többször védte már a telót leeséskor. Nem pattan el, ha leszedegeti az ember hetente, hogy a port kiszedje a készülék és a tok közül. Jó a tapintása, nem csúszik ki az ember kezéből, mint a sima hongmi hátlap. Hátlap recsegés sincs, ha valakit zavar... Egyszóval qrvajó.
-
testo92
csendes tag
válasz
-HajTömeg- #4431 üzenetére
http://www.protectionfilms24.com/article/6x-savvies-su75-ultraclear-screen-protector-xiaomi-hongmi-red-rice-1609977.html
Ezt néztem.
A tempered glass os védök az külön kategória szerintem, legalábbis most nézek róla videókat, hogy ér is e valamit, meg hát igen elég vastagok nem is feltételen fólia, pluszba az ára se gyenge.
Amúgy nem kényelmet hogy olyan vastag ? Meg ha már téma a fólia akkor mi a különbség a matt meg a fényes között ? csak hogy nem tükröződik és kevésbe zavar a matt? -
Dominó85
addikt
válasz
Szidtam mint a bokrot, mert repedeznek egy hét után a telefonon, úgy hogy kíméltem és le sem ejtettem... Nillkin és IMAK tokok az ajánlottak részemről vagy pedig a teljesen körbe ölelő átlátszó (de vastagabb és nem kemény) szilikon tokok.
-
testo92
csendes tag
válasz
Végig pörgettem a fórumot ez ügybe, de akkor én is beállok a Nillkin tokosok sorába, bár kicsit félek hogy vastag lesz... de hát inkább vastagabb mint törött
Fóliát milyen gyakran cseréltek vagy érdemes cserélni rajta ? Tudom ez is szubjektív meg esemény függő lehet, de nem tudom meg éri az előző hszban linkelt oldalról 2-őt venni amiért 3 csomagot kapok ( 18 at) -
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #4413 üzenetére
Én meg pont MI2S-t vennék, ha nagyobb lenne
Mondjuk akkor már ott a MI3, de még inkább a Redmi 1S. -
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4413 üzenetére
Lehet venni nem okos telefont is kínából gombokért, telefonálásra elég, mozizni nem lehet rajta.
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #4410 üzenetére
pl. Sony Xperia Z kompakt
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4410 üzenetére
Nem hiszem. Már nagyon sokan hozzászoktak a nagy kijelzőkhöz. Nyilván volna aki megvenné 4,3-mal is de viszonylag kevesen. Én is vettem egy Mi2S-t az LG G után és egérmozi feeling volt. El is adtam gyorsan.
-
deadbody
tag
válasz
-HajTömeg- #4403 üzenetére
A kérdés jó, erre én sem jöttem rá.
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #4392 üzenetére
Hát ez van a telón és annyit nem ér, hogy egy másik géppel fotózgassam. Max.leveszem róla és lövök róla úgy egy-két képet...
-
deadbody
tag
válasz
-HajTömeg- #4400 üzenetére
Állítani nem lehet, tedd fel a Cinema FV-5 progit, ott lehet mp4-ben is menteni, és ezzel nincs akkora háttérzaj mint gyári progival.
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4400 üzenetére
Sehol. Külső apk-t használj, pl. Cinema Fx Pro. Ebben használhatsz mp4 konténert is
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4394 üzenetére
Szebb a szitázás az EVO-n. Viccet félre téve tuti van valami nüansz különbség a kettő között.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4381 üzenetére
Legalább is eredetinek néz ki (Xiaomi csomagolásban is érkezett). Doongoo kolléga már meg is kapta.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4379 üzenetére
És állítólag tényleg eredetiek. Én most rendeltem egy fehéret (a hét közepén).
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4375 üzenetére
[link]
Remélem, hogy doongoo kolléga nem haragszik, hogy belinkeltem. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4376 üzenetére
Hát na... well done Mon Amii.
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4340 üzenetére
Na itt vannak... A kertben elég sok fekete rigó él, imádom, ahogy fütyürésznek. Erre ébredni eszméletlen jó. Tökéletes teszt volt a teló hangfelvevő tudásának tekintetében. Teszek mellé 3 régebbi felvételt, amin nagyon erőssen hallatszik a tompa alapzaj. Igaz Azok 3gp fájlok, a rigó fütty pedig már Cinema FV-5 mp4.
Megnyugtat, hogy nem a mikrofonnal van a baj, ha jó szoftver van mögötte, szépen veszi a hangokat.Amivel viszont nem tudok mit csinálni, az a telefonálási hangerő, mármint a másik fél hangereje. Konkrétan kimondottan halk a hongmi. Erre is van esetleg vmi custom progi, amivel normális hangerővel hallom a másik oldalt?
Kihangosítva használható még autóban is (na itt meg a bluetooth kihangosítás nem műxik).
* * *
Totál más
Nemrég kaptam meg a BOSE Soundlink Mini bluetooth-os hangfalamat. Hát ha valaki hordozható hangeszközt keres a telóhoz vagy mp3 lejátszóhoz, akkor ezt kell megvenni. Igaz, hogy a piacon elérhető hasonló (kinézetű) modellek között ez a legdrágább, de egyik hangkeltő eszköz sincs még a közelében sem...
Bluetooth forrás mellett 3.5mm-es jack bemeneten is várja a hanganyagot.
Kisebb szobát olyan szinten megtölt zenével, hogy mindenki keresi a komoly hangfalat mellette, majd belátja, hogy csak ez az egy szól... Brutális kis erőmű, elég hosszú akkuidővel. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4344 üzenetére
Igen. Egy macskás meg pár kerti videót tettem fel anno.
Laza...
Igen valamelyik videó alatt még az is volt igen erőteljesen. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4340 üzenetére
Anno megosztottam pár videót. Úgy a 3700-3850 HSZ-ek között.
-
Kloss
őstag
válasz
-HajTömeg- #4288 üzenetére
Nem is olyan régen a Nokia bukott meg egy reklámfilmmel, mert nem is az adott telefonnal készültek a képek/videók. Tehát reklámnak tényleg nem érdemes hinni.
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4288 üzenetére
Lehet hogy telefonnal készült, de a szakértők dolgoztak rajta elég rendes. Reklámfilmnek amúgy sem hiszünk
-
deadbody
tag
válasz
-HajTömeg- #4281 üzenetére
Nekem is nillkin van, innen jött kb 2 hét alatt, leírásban nincs benne de jár hozzá 1 fólia és törlőkendő is, szerintem is masszív tok, lassan megjön egy ilyen tok is tesóm készülékére. neki mindenféleképp szilikon "bugyi" kellett, kíváncsi vagyok milyen lesz, ránézésre jó.
Mellesleg azt hiszem nekem is Dominó ajánlotta a nillkint, de nem bántam meg. -
forzaroma
tag
válasz
-HajTömeg- #4176 üzenetére
Tudsz esetleg valamilyen másik védőburkolatot rá ajánlani?
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4188 üzenetére
Pedig szerintem a ProCapture és a Camera Zoom FX is jobb mint a gyári kamera app. Már csak a részletgazdagságot nézve is.
[link] - Camera Zoom FX.
Már a mérete is 2MB-tal nagyobb a sima kamera appal készítettnél. Mindkettőnél csak a kép minőségét állítottam a legjobbra. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4188 üzenetére
Vagy éppen fél milliméterrel arrébb mérte a telefon a fényt. Egyik ilyen program se képes csodákra, max szerencsésen elkapott képekre, de azt a gyári is tudja.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4180 üzenetére
Még nem mondok semmit. A többiek véleményére is kíváncsi vagyok.
Egyébként szerintem teljesen ugyan az a kamera mindkét Hongmiban, de ha valaki mond egy sima Hongmi kameratípust és egy appot amivel meg tudom nézni, akkor megnézem az 1S-ét.Még egy kép, hogy ne legyen az a csúnya bíbor (egyébként szerintem az fényviszonyból adódott, már majdnem esett):
5. -
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4178 üzenetére
A fiam.
Ahol oldalt ül a kissrác ott sajnos eltoltam a fókuszt (a kerítésen belül van, ha megnézed a zöld fűben), az az én hibám.
-
forzaroma
tag
válasz
-HajTömeg- #4170 üzenetére
Utánaolvastam, a Hongmi súlyához képest (158 gr) ezek a házak 200 gr. ill. 120 gr. nehezek, tényleg érzékelhető a különbség!
Bár az én mostani Prestigio 4040- em gyárilag 180 gr!Valószínű én sem veszek, de valamivel védeni szeretném bár az lehet szilikon tok lesz-az meg nem túl esztétikus véleményem szerint!
-
forzaroma
tag
válasz
-HajTömeg- #4170 üzenetére
Azt h tetszenek még mindig tartom, de így ezt olvasva nem rendelek!
Ez valahogy elkerülte a figyelmemet, köszi!Erről nem írtak még semmi rosszat, ennyi pénzt megér, hátha bejön!
Valaki esetleg tud jobb alternatívát? -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4141 üzenetére
-HajTömeg-, batai15
chrome és Uc Browser - rájuk lesek, köszi.
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4100 üzenetére
Hívás közben, ott van. Vagy nagyítót adjak?
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4096 üzenetére
Alapból tud rögzíteni - nem is értem ezt a kérdésed
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4020 üzenetére
Ne a VPowert vedd, főleg ha ennyi (7,20USD), hanem akkor már a Nillkin Frosted Shield-et (7,60USD). Igaz a hozzá adott fólia egy xar konkrétan, de a tok kiválóan védo a telefont és a hátlapja is enyhén érdes, nem csúszik annyira. Ha kérsz, priviben tudok megbízható és viszonylag gyors Aliexpress-es eladót ajánlani.
-
deadbody
tag
válasz
-HajTömeg- #4009 üzenetére
Ilyen övtáskát vettem, nem pont a telefonhoz, de a trácám és a teló kényelmesen elfér benne.
(#4017) vegyszer: Én mondjuk túrázni nem szoktam, nekem melóba izzadt bele a zsebembe, de így övtáskában max melege van, de ebbe még nem izzadtam bele.
Azt vettem észre ha nem makro fotót csinálok, valamiért a jobb oldalát a képnek elmossa, találkozott már valaki ilyennel?
makro
nem makro -
Adikosa
tag
válasz
-HajTömeg- #4016 üzenetére
A hozzáférési pontoknál az APN-ből vedd ki a vitamaxot. internet.vodafone.net legyen csak
-
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #4012 üzenetére
mobilhálózat beállitások,hozzá férési pontok.
-
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #4010 üzenetére
apn beállítás?
más nekem ma 2x eldobta a hálózatot,remélém fogja ezt csinálni. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3912 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy az eredeti gyári piros és fehér hátlap is fényes.
[link]
[link]
Árulnak még piros, sárga, kék, lila és zöld hátlapokat, de ezek inkább pasztell színek. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3908 üzenetére
Már egyszer mutattam, most pontosítom:
Itt a Mobil Internet eredeti, saját shopja, úgy nézem, hogy regizni kell, de hátlapot pont nem látok, rákérdezel.
Itt meg a Xiaomiworld, ami tuti, hogy nem a MI boltja, de jó garanciát vállalnak a fake cuccokra. -
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #3895 üzenetére
aliexpresszről, de majd ha ideért, csak akkor derül ki igazán. Az eladó szerint eredeti.
(#3898) batai15 - az Utimate rom, ha minden igaz, akkor egy Fly IQ 446 mod-ról portolt 4-es MIUI alapú ROM
(#3899) Dominó85 - tempered glass ez: [link]
(#3906) Laza... kínai flash-et cserélsz TWRP-re ??? Szerintem a flash támogatást kérdezte Crytek, de az tudtommal nincs a MIUI böngészőben, de telepíthető
-
szoporiz
tag
válasz
-HajTömeg- #3895 üzenetére
Én sem találtam original piros hátlapot szigorúan piros gombokkal)
-
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3804 üzenetére
Szerintem nagy parasztvakítás ez a plusz lencse.....
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3795 üzenetére
Nem gondolom, hogy nem jó, sőt, biztos, hogy jó, meg stabilabb is, de lesz a telefonodon egy felragasztott alátét.
Így kemény tokkal nem használható, zsebbe pakolásnál beakadhat, esetleg puha tokba teheted.
Ha megunod, akkor a ragasztó eltávolítása akár nyomot is hagyhat, stb.
Emiatt tűnik praktikusabbnak a clippes lencse. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3778 üzenetére
Ha extra kamerázni akarsz, akkor a ragasztós, gányolás helyett valami hasonlót keressél.
-
nimfas
addikt
válasz
-HajTömeg- #3765 üzenetére
Ez egész ötletes.... a kérdés csak az, hogy az alap cucc amire rögzítve van a 2 lencse az öntapadós... és arra a lencse menettel megy rá, vagy rácuppan?
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #3765 üzenetére
Én Aliexpress-ről rendelek és most már kizárólag minimum 4 gyémántos, de inkább gyémánt koronás tagoktól. A Piston II füles az Pandawill-től jött, mert ők igazolták felém, hogy eredetit küldenek (és azt is kaptam). Ettől függetlenül a Pandawill-ben sokat csalódtam, így marad az Aliexpress.
-
Gépötty
senior tag
válasz
-HajTömeg- #3758 üzenetére
Persze, az áfát mindenképp, főleg ha DHL.
Most telefonról vagyok, és fejből nem tudom hol láttam, de nem túl sokára leszek a gépemnél, akkor megírom. -
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #3741 üzenetére
ez tetszik.
Ha megjött érdekelnének a képek! -
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #3744 üzenetére
szerintem nem fog jobb fotókat készíteni
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
-HajTömeg- #3743 üzenetére
Szóval mennyire hivatalos oldala?
Elírtam ez előbb sorry.
Ha megbízható megrendelném hozzá a lencsét,amit linkeltem. -
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3741 üzenetére
Ez eredeti:
http://m.aliexpress.com/item/1762164170.html
Bocs a linkért telóról vagyok... -
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #3738 üzenetére
aszem de.
Alapból semmi gond nem lenne vele, ha a gombok 2 nap után nem koptak volna le, és nemsokkal utána a miui felirat is kihulott. -
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3735 üzenetére
Nekem eredetileg piros hátlappal jött,azon piros a gombsor is!
És a MI felirat is! -
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #3735 üzenetére
nem tudom, de ami nekem van az biztosan nem az .
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3731 üzenetére
Gyári adatlap szerint van piros hátlap.
Itt is árulják. -
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #3731 üzenetére
Van hozzá gyári is, az árán is látszik. Ebayen nézegettem (nem most), biztosan van az most is.
Hongmi Back cover, hongmi battery cover, valahogy így próbálj rákeresni
-
>Deego..
senior tag
válasz
-HajTömeg- #3729 üzenetére
Tapasztalatom alapján a gyári hátlap is elég jó minőségű.
Ha szépen le tudod fújni festékszóróval akkor kb ugyan ott vagy. Esetleg még fóliázhatod is. -
mclane_
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3725 üzenetére
Egy noname(talán transcend) 32Gb-ost rendeltem ebay-ről, semmi gondom nincs vele.
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #3720 üzenetére
2 normál SIM. Olyat nem tudok, mit nem kedvel, de a 64GB-os class 10 micro SDXC-t kedveli
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #3712 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged