- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Nem, máshol is olvastam a témáról.
Egy töltőpanel nem nagy összeg (én is most rendeltem), egy próbát még megérhet.
Egyébként azt vettem észre, hogy töltőpanelenként más-más a telefon üzemideje.
Volt olyan, amivel 1nap volt, ami normális esetben 2-3nap (persze ugyanolyan felhasználás mellett). Amúgy 2 féle létezik, az smd alkatrészekről lehet megkülönböztetni.
Csatit simán lehet cserélni (már aki jártas a forrasztásban). Sok folyasztószer, ónszívó rézfonat, jó forrasztó, mikroszkóp, meg persze megfelelő csati nem árt (ugyanis mUSB csatiból kb. millió féle létezik)
#16041 Soká, szerintem totál laikusként is meg tudod csinálni TWRP-vel.
Bootloader nyitás, TWRP, rom felrakás. Szerintem minden leírás itt is megvan az összefoglalóban.Más: az egyik tartalék telefonra feltettem ezt a PixelExperience romot. Az érintőgombok hiánya megszokást kíván, egyébként teljesen rendben van minden funkció.
-
Soká
senior tag
Néhány hete eldicsekedtem vele, hogy kicseréltem az akksit és az alsó panelt. Mégsem felhőtlen az örömöm, mert azóta a videó hangja még elviselhetetlenebb lett. Azóta egy folyamatos, sűrű pattogás hallható a felvételeken. Nem teljesen szabályos, néha "kihagy" és talán a környezeti zajtól is függ. Egy sima ki-bekapcsolás nem segít, mást még nem próbáltam. Szerintetek?
Az a baj, hogy ha ezen nem lehet változtatni, akkor kénytelen leszek új teló után nézni.
Normál telefonhívásnál állítólag nincs pattogás de Messenger beszélgetésnél panaszkodtak valamire. -
kovy79
őstag
Sorry a késői válaszért.
Igen, én is felesleges mentésre gondoltam.
Nálam (az én hibámból) a twrp mappa volt kb. 10GB, mert anno oda mentettem és elfelejtettem.
Ha nem mókolod a telefont, nincs twrp mappád.
Ám a miui ment magától is, ha jól rémlik a miui mappába, de hátha lesz, aki többet tud segíteni.
(#15855) Csatravi, szerintem ha nagyon laikus vagy, kapcsold be a frissítést és telepítgesd, amit felajánl! Nem feltétlenül lesz rosszabb, csak másabb. Aztán ha valami nem klappol, akkor esetleg utána tedd vissza a régi romot! A te esetedben nem biztos, hogy a miui10-zel is jól jársz, elvégre az is android 6.0 alapú. Én a vibert nemrég tettem fel és nem szólt az android 6 (miui9) miatt. -
adabra
senior tag
Nálunk két ilyen telefon van a családban. Az egyiknek az akkuja nagyon szar, a másiknak csak kicsit. Az USB port mindkettőn lötyögős.
Én megpróbálkozok az utángyártott verzióval: [link] + [link]
2-2 db-nál már "komoly" összeg. Már nem sokáig lesznek elsődleges telefonok, de tartaléknak még jók lesznek. -
Máté94
addikt
Az eredetivel is voltak, és utána a mostani kicseréltel is.
Én ne rég használom csak, mert már csak tartalék telefon, de mivel én PixelExperience ROM-ot használok, lekopogom még nem indult újra. Így ezt az eredeti ROM számlájára írnám.
A hőmérséklet szenzor hiánya azért eléggé utal az aksi milyenségére, minőségére szerintem. Ez szerintem nem tartozik a jobbak közé.
A Spemall-nak volt itthoni szervize, ott csinálták. -
Máté94
addikt
Én Nohon-t rendeltem, hamarosan meg is érkezik. Egyszer már cserélte a szervíz az akksit, mert gyakran újraindult a telefon. Aztán kiderült, hogy ez nem valami minőségi, mert pl. a hőmérséklet szenzora folyamatosan 25C fokot mutat... Akkor inkább fizetek egy kicsivel többet a Nohon-ért.
-
SteadyMan
aktív tag
Miért nem veszed meg ezt a 4000mAh aksit, nem kell rá várnod, van 1év gari rá és kb. árban is hasonló, mint az Alin. Ebben a boltban több más telóhoz is vettem már utángyártott aksit, teljesen korrektek voltak.
-
Soká
senior tag
Én is elhatároztam, hogy még áldozok erre a telefonra. Utánanéztem, kb. 15e Ft-ba kerülne, ha szervizben cseréltetnék akksit és USB csatlakozó panelt. Ugyanez alkatrész formájában kevesebb mint a harmada. Még nem döntöttem el, hogy ezeket rendeljem-e?
akksi Vagy legyen a Nohon akksi?
USB panel
(ennél van pár százalékos panasz, hogy valami nem stimmel vele) -
trebrona
nagyúr
-
hati
addikt
A TWRP nem nyúl az androidhoz, cserében bootloadert kell nyitni hozzá.
A videók hangja akkor rossz, ha zajos a környezet (pl. zene szól), és mellette beszédet szeretnél rögzíteni, mert a zajszűrő nagyon belenyúl a hangba és a háttér hangokat ki akarja szűrni. Ez egy telefonbeszélgetésnél jó, de egy videónál minden szeretnénk rögzíteni.
-
kmisi99
addikt
-
shootme2
senior tag
Csengőhangok, ébresztő beállítások, ikon elrendezés megmarad.
Az app-okat vissza rakja de a hozzá tartozó beállításokat nem mindig. Én camera mx-et használok annak a beállításait vissza teszi de a vlc-ét nem.
Azok a játékok amik nem mentenek play games-en vagy máson keresztül azoknál az eredmények elvesznek.
A mentendő dolgokat nem szoktam válogatni, a backup-nál alapból kijelöl mindent, másolásnál pedig komplett mappákat másolok (dcim, download, miui, stb).
Néhány képernyő képet szoktam még készíteni macerásan beállítható dolgokról pl.: ikon elrendezés jó ha van felkiáltással. Az sms-eket is leszoktam még pluszba menteni sms backup&restore al is biztos ami biztos.Nem kevés idő (2-3 óra) egy ilyen átállás de még mindig jobb mint bukni mindent egy rossz frissítés után.
-
shootme2
senior tag
Mi fiók csak akkor kell ha felhőbe akarsz menteni.
Átállás global developer-ről global stable-re egyszerűen:
1. Helyi biztonsági mentés készítése:
Beállítások - további beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás - helyi mentés.
Belső tárhely - miui - backup mappába menti az appokat, hívásnaplót, SMS-t stb.
Mindent amire szükség van (képek, videók, backup stb) másoljunk fel számítógépre vagy pendrive-ra.2. Telepítés
Töltsd le a legfrissebb ROM-ot innen (Ne csomagold ki,hagyd .zip formátumban) a telefon belső tárhelyére
-Indítsd el a Frissítés programot ( Ezt megteheted a Eszközök mappa/Frissítés, vagy Beállítások/A telefonról/Rendszerfrissítések gomb alól.
-Jobb felül három pötty és kiválasztod a "ROM telepítés kiválasztása" menüt,majd kiválasztod az általad a telefonra másolt ROM-ot. Net legyen akár mobil akár wifi hogy tudjon ellenőrizni.3. Visszaállítás
-Kapcsold be a telefont és végezd el az első indításkori beállítást.
-Másolj vissza minden lementett fájlt a belső memóriába.
- Beállítások - további beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás - helyi mentés - az általad készített mentés - visszaállítás.
-Néhány beállítást nem szokott visszaállítani ezért érdemes átnézni hogy minden úgy van-e ahogy lennie kell. -
-
Soká
senior tag
Ehhez kapcsolódva: a lányom leendő telefonja itt van nálam(Redmi 4A), a kérdés az, hogy ha szeretném kipróbálni, mit és hogyan tudok átköltöztetni rá, akkor a MI fiókkal bezavarhatok-e az új telefonnak? Ha én most ideiglenesen átköltözök az új telóra, akkor később a lányom létrehozhat-e magának egy MI fiókot vagy a MI azt fogja mondani, hogy ezzel az IMEI számmal már regisztrálva van náluk a készülék?
-
SteadyMan
aktív tag
Igen gyanakszom én is a gyenge fényviszonyok miatt az auto fókuszra, de azért akkor is eljátssza ezt a oda-vissza állítgatást, - és a rossz beállást - amikor pl. süt a Nap és le van rögzítve a készülék. Sokszor az sem segít, hogy rábökve a kijelzőre próbálom, hogy oda fókuszáljon. Persze lehet teló hardwer hiba is, de nagyobb a valószínűsége, hogy a gyári fényképező szoftver csinálja. Azért kérdeztem itt, hogy valakinek van e ilyen irányú hasonló baja a 3S-el, mert hátha van valami megoldás. Az ugyanis rohadt idegesítő, hogy az "egérmozin" még pont nem észrevehető, de a képek nagy része tök életlen.
-
-
trebrona
nagyúr
Azért kaptad bétával a telefont, mert amikor vásároltad, még nem volt magyar nyelvet tartalmazó stabil, így a forgalmazó azt tett rá, hogy el tudja adni itthon is.
Stabilra váltás a beépített updater (frissítés) alkalmazással. És igen, benne van az összefoglalóban.
Összefoglalóban a romok letöltő linkjei.
1. Letöltöd a legfrissebb global stable romot, vagy direkt a telefonra, vagy PC-re, majd a telefon belső tárhelyére másolod.
2. Frissítés alkalmazás, jobb fent három pötty=>rom telepítés kiválasztása
3. Betallózod a romot (zip formátum), leokézodIlyen váltáskor automatikus factory resetet végez, azaz minden adatot töröl.
-
Peltár
aktív tag
Na akkor te is úgy vagy mint én, érdekel, de nem vagy profi romolgató! Az alábbi hozzászólás
jól tükrözi mi a helyzet a béta romokkal."Felment a 8.2.8 béta fagyás nélkül, megint nyertem az orosz kínai ruletten "
Előbb utóbb veszíteni fogsz ez, garantáltan 100%
Tökéletes telefon, ROM nem létezik, azt te is tudod, csak mi laikusok vagy nem foglalkozunk vele, vagy nem vesszük észre a hibákat, amik egy top felhasználót már zavarnak.
Pl. Tegnap mentettem a telefonom MIUI saját beépített jegyzetek alkalmazásban valamelyik heti frissítés eltüntette némelyik jegyzetnél az ékezetes karaktereket, most konkrétan van egy ember akinek nem tudom így elolvasni a nevét, de még csak találgatás szintjén sem. A lényeg az hogy magadnak teszel nagy szívességet, és bölcsen teszed hogy utána olvasol dolgoknak. Ez lenne a természetes, csak nem mindenki veszi a fáradságot rá mint te. -
Sebhelyes
senior tag
A béta/developer verziókba kerülnek először az új funkciók, amikből aztán a heti verziók során kigyomlálják a hibákat. Mikor egy bizonyos mennyiség ki van gyomlálva, akkor jön ki a stabil verzió, ami nyilván többhónapos lemaradásban van, mert közben már pakolják az új dolgokat a bétákba. A 3S úgy néz ki marad 6-os Androidon örökre, sokan ezért cserélgetik kétségbeesetten a nem-gyári ROM-okat.
-
trebrona
nagyúr
Egy telefon összefoglalójának sohasem az a célja, hogy laikusoknak elmagyarázza a teljesen alap dolgokat. Kérdeztél, így adtam linket a fogalmakkal kapcsolatban.
Egyfelől nekem sokáig kellett keresgélnem, mire rájöttem, hogy az én telefonomon szereplő Béta kifejezés az a Developert jelenti...
Az összefoglalóban a romok leírása után van egy link Minden amit tudni illik a különféle MIUI változatokról. Itt elég részletes és mélyreható a leírás.arról fogalmam sincs, hogy a 6-os androiddal megvett telefon vajon kap-e valaha 7-es droidot vagy erről ne is álmodjak?
Nem fog kapni. -
meszi59
csendes tag
A Redmi 3S GPS navigáció szerintem nagyon jó, több mint 1 éve használom, legtöbbet Orux túrista szoftverrel, meg Here mapp-al az autóhoz. Nekem nincs mobil netem, tehát rá vagyok kényszerítve az Off line alkalmazásokra.
A navigáció tökéletesem ment külföldön is, semmilyen papír térképre nem volt szükség a hegyek között sem.
Viszonylag pontos a GPS, van bluetooth GPS-em is, összehasonlítottam a beépítettel, nincs nagy különbség.
A bluetooth GPS-nek inkább csak ott van előnye, hogy kirakható jól belátható helyre, még a telefon a zsebben van, néha nem látja így a műholdakat megfelelően. -
-
Zoli2
aktív tag
Akadozik a GPS pontossága, "ugrál"; a kezdőképernyőről eltüntek a korábban a widgetből kihelyezet ikonok és újból kihelyezni már nem lehet, mert az új MIUI 9-ben nincs a widgetek között. Két applikációm ikonja végleg eltűnt.
Még nem tudom hová! Ami esztétikum nem tetszik az az, hogy az ikonok érezhetően kisebbek lettek.
De látom másnak is hasonló tapasztalatai vannak.
"A MIUI 9-ben nem lehet kitenni a néma üzemmód és GPS widgetet" cincinatus -
-
Soká
senior tag
Tegnapelőtt panaszkodtam, hogy gond van a töltéssel (2mp-ként megszakad, újraindul...)
Ma akartam elvinni szervizbe, de előtte gondoltam, kiveszem belőle a kártyákat, úgyis ki kell venni, és teszek még egy próbát. És lássatok csodát, a töltés normálisan elindult. Később visszaraktam a kártyákat és így is rendesen töltődött. Így a szervizbe most nem rohanok, meglátjuk visszatér-e a probléma?
De, hogy a SIM és/vagy SDkártya hogyan befolyásolja a töltést?... -
trebrona
nagyúr
Az én olvasatomban pont a tiéd feltöltős.
Havi díj
100%-ban lebeszélhető és SMS, MMS küldésre felhasználható.
Felhasználása után az adott hónapban hívásra és üzenetküldésre csak
az egyenleg bővítése vagy feltöltése után van lehetőség.Mindenesetre ebben a topikban biztosan hamarabb tudnak segíteni: Telekom mobil szolgáltatások
-
SteadyMan
aktív tag
Ahogy a többiek is írják, ha lock-olod és az akkukímélőnél is kivétel a DigiClock widget, akkor az ingyenes verzió is megy folyamatosan. Azt nem tudom, hogy a pro verzió miben jobb, mert az ingyenesben is rengeteg minden állítható, de 330,-Ft-ot azért mindenképpen megér. Nekem azért tetszett meg, mert a betűtípus/nagyság/átlátszóság/szín beállítás miatt mindenféle háttérhez illeszthető és a dátum formátum is lehet egyedi.
Más androidos telón is használtam már és amikor megvettem a Redmi3S-t az első widget volt amit telepítettem. -
SteadyMan
aktív tag
Próbáld meg a DigiClock widget-et. Én ezt használom, nagyon sokoldalúan beállítható és van másodperc megjelenítés is benne.
Így néz ki nálam, bár én pont nem használom a másodperc kijelzést. -
-
-
netreg
tag
Hát nem tudom. Nagyjából így van, de... Ha pl. a galériában nyitva egy fotó/videó vagy a gmailben egy levél, akkor azt nem zárja be. Ha többször rápróbálok, akkor sem. Ha az alkalmazások alapállapotban vannak (nincs nyitva doksi, csak a fő felületük látszik), akkor igaz, amit írsz, egyesével és az X-re nyomva egyszerre is bezárja őket. Egyébként nem. Mármint az utolsót, ami így van nyitva (doksival), azt nem zárja be, a többit igen. Fura.
-
csongi
veterán
Biztosan tehet rola, de megis csak egy sajat felulet, sajat keszulekkel. Gondolom igy toljak elorebb a sajatjukat. Volt Coolpad F1 es telom, arra lett portolva 7Miui, de a kamera szenzor kezelese gyengebb volt mint az EMIU-ban.
Igy keszult egy twrp alol teleiptheto kamera kezelo progi ami az Emiu-bol vettek ki, es onnan az lett az elsodleges alkalmazas. Hatalmas elteres volt a ketto kozott. Gondolom itt is meg lehetne oldani, de a folyamatos frissites, Loader nyitas es egyeb neheztito tenyezok miatt nem erne meg vele bibelodni. Egy sima Ap telepites kozel sem enged annyi dolgot valtoztatni, mint egy root alol felteleipitett. A support az europai panaszokra elegge nehezkesen reagal. Nem tudom a mikrofon gondot orvosoltak e mar? Igen sok panasz es noszogatas tortent iranyukba. -
trebrona
nagyúr
"erre meg csak azt tudom mondani, hogy nagyon vagány vagy, aztán majd amikor el akarod adni a telódat mert megjött az
egyeleggyel újabb és esetleg az eladásnál derül ki, hogy a gyári töltő meg sem mukkan, akkor magyarázkodhatsz a vevőnek, nem fogja vigasztalni, hogy neked Blitzwolf töltőd van... (ha csak oda nem adod neki...) "Ez az utolsó válaszom feléd, remélem megérted.
1. Redmi3-at úgy adtam el, hogy elmondtam a vevőnek, hogy soha ki sem próbáltam a hozzá kapott töltőt, érdekes módon egyáltalán nem problémázott rajta.
2. Ezt a nagyon vagány vagy stílust mellőzd, ennek itt helye nincs! Ezt legyél kedves a jövőben betartani!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Látom felkavartam az amúgy is nyüzsgő topikot, akkor megpróbálok szépen válaszolni, arra, hogy ugrott a garancia vagy sem. (nem ugrott, mert szervizbe kell küldeni a töltőt és majd ők megoldják ennyit elöljáróban)
Legeleje: Mai világban minden okos. Mindent USB-ről kell tölteni, ezért van egy 5 portos BW-S1 40W-os töltőm, mert, hogy egy darab aljzatot foglal el a konnektorban, és közben tudok akár 5 készüléket tölteni rajta, és nem kell egy hosszabbítót feltolnom az asztalra vagy bárhova. Na, ha egy ilyen töltőt használok, akkor minek használja bárki is a családban / ismerősök (ha itt vannak) a saját töltőjét?! Felesleges.
Utazáskor jön az, hogy viszünk itthonról töltőfejet, amelyik éppen a keze ügyébe kerül az embernek, mivel nem olyan régi a Redmi így fel lett kapva a saját töltője és szépen elutazott. Ahol jött a pofára esés, a kábelével elvileg lassan tölt ~5 óra töltést ír 20%-ról egy 2A-es Samsung töltőfejjel (ezt használják most ketten). Szóval kábellel is lehet valami...
Az, meg, hogy kidobom a csomagoló anyagot és letépek mindent, pont a legrosszabb emberre próbálod ráhúzni, ugyanis a 3 éves G3-am dobozában benne van az eredeti grafikás fólia ahogy levettem, úgy tettem el. A Redmi dobozában is minden ott lapult eddig ami benne volt gyárilag, kivéve a telefon.
Kinek mi a "jobb" nekem jobb, hogy nem egy hatos hosszabbító és 5 db töltőfej éktelenkedik az asztalon csak egy töltő 3 rövidebb és 2 hosszabb kábellel.
Arra gondolnak, hogy ne 12V-os töltővel töltsd, hanem 5V-os megfelelő töltővel. Add a készüléked, felteszem az én töltőmre, utána bizonyítsd be, hogy nem a gyári töltőjével töltöttem...trebrona
A linket köszi helyettem is.És akkor ami miatt visszajöttem leírni: WayteQ szerviz foglalkozik a dologgal, mehet postán az ügyintézés, mellékelni kell a hiba leírást, jótállási jegyet, és nem kell hozzá a telefon, elég a tartozék. Készségesek voltak mondták, hogy nyugodtan küldjem, amikor tudom, majd intézik.
-
trebrona
nagyúr
Az ő részükről bullshit.
Egyébként ezt is írják:
"A mellékelt töltő (5V, 2000 mA). Ne használja a készüléket 9V vagy 12V
töltővel, mert a készülék meghibásodhat, és erre a jótállás nem terjed ki."
Itt már szó nincs arról, hogy csak a gyárit.Valamint ezt is: "Az első használat előtt ajánlott az akkumulátor 5-8 órás teljes töltése", ami a mai akkumulátoroknál már megintcsak felesleges.
Egyébként én is Blitzwolf töltőt használok, a gyári töltőket én sem szoktam kicsomagolni sem. Tudom, ezután ez jön: [link], de majd valaki talán megválaszolja, én biztosan nem.
Végezetül mindenki úgy használja a saját telefonját, ahogy akarja, azzal tölti, amivel akarja...
-
trebrona
nagyúr
leírásban egyértelműen szerepel, hogy garanciát csak arra vállalnak, ha a saját töltőjével üzemelteted
Egyrészt ez bullshit, másrészt van neki másik ugyanolyan telefonja és egy töltőt használnak pl., máris dőlt a felvetésed. Pár töltő teszt, hogy megértsd a különbségeket: [link]
-
sphe
senior tag
Nem tudom mi lehet jobb a gyárinál, mikor az is már két amperes. Ha nagyobb amperes töltőre rakod, semmi nem történik, mert az csak a teljesítmény amennyivel ki bírja szolgálni töltő a telefont (kb ezt úgy értsd, amennyit "szívni" képes róla a telefon, vagy bármilyen fogyasztó eszköz). Ha egy tegyük fel 300mA led lámpát raksz az usb kimenetre akkor az nem fog kiégni. Ha kisebb amperes töltővel használod, akkor lassabban tölt fel a telefon ezzel a brutális akkumulátorral, esetleg az akku tartóssága lehet kevesebb, mert nem azt a teljesítményt kapja, amire tervezték. De ha a Volt mértékegység nem stimmel, akkor attól már károsodhat a készülék.
A másik pedig, hogy a különböző akksikat különböző pulzálású töltőkkel együtt tervezik, volt olyan töltő, hogy minden egyes paramétere egyezett az LG - m töltőjével, mégsem volt megfelelő a telefonnak, hibaüzenetet írt.
-
Victoryus94
őstag
Én csak a pénztárcámhoz tudom hasonlítani... amit körömmel is könnyű megkarcolni.
Persze attól, ha "öregedik" egy idő után lehet szép kinézete, de ehhez szerintem több idő kell, mint amíg a telefont hordani fogja. Addig viszont a karcolódás/kopás lenne a legfeltűnőbb jelenség.-Mondom ezt úgy, hogy nem volt bőr tokom, csak találkoztam már marhabőrrel. Simán lehet, hogy beválna a tok, de én a fent említett indok miatt ki sem próbáltam (+nekem nem jön be külsőre sem a fenti tok)
-
dzsi23
addikt
Jól érzed. Sokszor már annyi a lehetőség, hogy a telefont is összezavarja. Hiába állítom be minden lehetséges módon, hogy ne állítson le valamit, csak azért is leállítja. Mintha a telefon saját életre kelne, és úgy gondolná, hogy jobban tudja, mi kell nekem, mint én.
(#3535) gabikiraly2:
Nincs semmi az értesítéseknél? Másik kábellel/másik gépen próbáltad? Valami ilyesmit kellene látnod: -
dzsi23
addikt
Jó kis labirintus, és néhány zsákutcájából nincs visszaút. Külső appal nekem sem ment a hangrögzítés, de a gyári elég nekem, és automatikusan is elindulhat. A hívásoknál a bal-alsó sarokban rányomsz a menü ikonra, és beállítások, vagy a a hívásoknál az alkalmazásváltó gombot hosszan nyomod, ekkor is a beállításokba lép, aztán "Hívásrögzítési beállítások", és az "Automata hangrögzítés"-t bekapcsolod.
-
szpali
addikt
Feleségemnek ezzel csináltam a Nexus 5-ről:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.backup.transfer
Alapból ranta volt a Redmin, csak a másikra kellett feltelepíteniVagy az, amit (#3471) Viktor0610 és (#3472) Sebhelyes is írt
-
Sebhelyes
senior tag
Én is ezt: [SMS Backup Restore]
-
Adatok átköltöztetésére az SMS Backup & Restore programot javaslom. Nevével ellentétben a híváslistát is menti.
A levelek kezelésére én a beépített levelezőt ajánlanám, legalábbis nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest