- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
jokedvu #9686 üzenetére
Szerintem ez a 3.5 het korrekt ido volt, foleg az adott keszuleket figyelmbe veve.
Samsunggal, hazai szarvizzel 4 hetet szivtam, megoldas nem volt.
Vegul eladtam, pont a szervizes szivatas miatt. Wyteq szervizelt nekem, korrektek, felhivttam oket, valaszoltak, egy het mulva jott a hivas, kuldtek a telefont.
Probald ezt a Telemaxnal,nekem meg nem sikerult, es ne a kiemelt szeriara gondolj
.
Oroszlanom: Kulfoldi rendelesek topikba tedd fel a kerdest, ott sokan rendelnek onnan.
Riccsiz_h:
Varj ket hetet, ha megszunik a hiba szoftveres. Ha nem, akkor csinalj egy ujratelepitest, ha akkor sem, akkor szerviz. -
lócitrom
őstag
válasz
jokedvu #9686 üzenetére
ezzel valóban az a baj, hogy nem az itthoni értékesítő a hibás. azaz némileg de, hisz szürke import. viszont a javítás helyi hivatalos szerviz és támogatás híján nehéz egy tényleg kifutott termék javítása. ettől függetlenül lehet, hogy tényleg intézkedtek amennyire csak lehetséges volt. valamikor majd eljön az az idő is valószínűleg, amikor minden support adott lesz, de egyelőre ez sehol sincs.
-
Soká
senior tag
válasz
jokedvu #9682 üzenetére
Köszi, hogy leírtad. Azt azért sajnálom, hogy pont abba az intervallumba estél, amikor kifutott a készülék.
Azt nem értem, hogy az edigitalra miért is haragszol, azt hiszem, ebben a történetben ők nem hunyók. És a pénzedet is visszaadták. Bár én lehet, hogy a helyedben azt kérdeztem volna, hogy milyen kedvezményt ajánlanak fel ha náluk próbálnál új készüléket venni? Akár úgy, hogy kinézed az új telót és megmutatod, hogy másutt ennyi lenne, ők adják-e ennyiért?
Az, hogy most viszontnemlátást intettél nekik, semmiféle garanciát nem jelent arra, hogy másutt nem jársz rosszabbul. Ráadásul nem hiszem, hogy többet nem fordulsz meg a portá(l)jukon. -
-
ktomcat
senior tag
válasz
jokedvu #8912 üzenetére
Szia!
Ha kicsit definiálod a néha nem érzékeli az érintésedet akkor lehet egy cipőben járunk
kb egy hónapja szervizbe van a telefonom egyszer elkavarták aztán visszakaptam csak egy szoftverfrissítést csináltak rajta (ugyanarra amire én, stable 8.1 de az összes gyári volt már rajta
) és másnap vittem is vissza, vagyis múltpénteken ma meg felhívtam a szervízt, ők még nem kapták meg
Van erre valami szabály ha egy adott hibát összesen 30 napon túl csinálnak meg akkor annyival hosszabbodik a gari vagy valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest