- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
Jól elvoltam a MIUI Beta ROM-okkal, nem akartam eddig sem mókolni a telón, mert nem volt olyan módon használva, hogy szükségem legyen rá. Viszont a 4000mAh-s akku miatt vettem anno a 3S-et, és nem is csalódtam benne. Eddig. Kicsit szomorú, hogy a MIUI10 így hazavágja az akkuidőt, a korábbi verzióknál nem volt ilyen gond.
-
-
Soká
senior tag
Ez jó hír, köszönöm! De ezt sem véletlenül kérdezem, mert felhívtam az előbb a waytech szervizt és ott a pasi amikor elmondtam a varázsszavakat (TWRP + patch), akkor rögtön azt vágta rá, hogy szoftverfriisítés-5.000Ft és teljes adatvesztés. Nem akartam vitatkozni vele...
Egyébiránt most csináltam mindenféle próba videófelvételeket és most elfogadható a hangja. Tehát a korábban linkelt cirkuszos felvételnél akár igaza is lehetne annak aki azt írta, hogy befogtam a mikrofon rését, de 25 felvételt készítettem és mind szar, annak pedig az esélye, hogy mind a 25 alkalommal pont ugyanott és ugyanúgy fogjam, elég kicsi... Esetleg még arra gondoltam, hogy elég hangos volt az az előadás, talán a nagy hangerőt nem bírja kezelni a teló? De azért nem volt annyira hangos, ez mégiscsak gyerekekre méretezett környezet.
-
Lenne még egy kérdésem: az összefoglalóban lévő link alapján, ha végigcsinálom a BL nyitási folyamatot, akkor azt el lehet rontani? Mármint téglásítani a készüléket? Vagy legrosszabb esetben csak nem nyílik ki a BL és kész.
Illetve még egy kérdés
: a most letöltött unlock programmal egy Xiaomi Note 5-öt is fogok tudni nyitni, vagy azzal külön végig kell csinálni az igénylési procedúrát.
Elnézést, hogy ennyit kérdezek, de ez számomra teljesen új dolog.
-
22Dávid22
aktív tag
-
-
Peltár
aktív tag
Hati, 22Dávid22
Óvatos vagyok azért nem is raktam fel, ezt, sem mást. Majd valaki vállalkozó kedvű aki havonta cserélgeti a romokat, vagy mondjuk pont nem , de loadert sem akar nyitni és nem akar még fél évet várni a hivatalos beígért
stabilra.
Viszont valamikor a közeljövőben azért muszáj leszek felrakni olyan ROM-ot amiben az aktuális biztonsági frissítések is benne vannak, frissülnek. Nézegettem a Pixel romot ami Android 8.1 alapú, a telefon simán bírná.
Igazából ezt is megléphetné a MIUI, hogy androidot is módosít alatta. (Igen tudom, de álmodni szabad.)Sok frissebb kiadású telefon van ami ahogy látom hardwerben gyengébb, aztán még is Android 7.1 alapú, vagy esetleg feljebb. Igazából a biztonsági javítások ami jó lenne, de majd kiderül.
Még nem nyitottam ezen a telón bootloadert, mégpedig azért nem, mert a Mi fiókos engedélyt kérek, megadom a nevem, telefonszámom, email címem, várok 3-10 napot stb nem szimpatikus. + elegem van már a hatszáz ötven féle fiókból, jelszavakból stb. Csak ami muszáj. Láttam a neten más, nem "hivatalos" megoldásokat.
Más helyekre sem nagyon osztogatom a hozzáféréseimet, pláne nem Kína felé. Így is jönnek a kéretlen levelek, telefonok, talicska számra. -
Peltár
aktív tag
Szia !
Köszi a választ!
Itt esetleg arra gondolsz , hogy állandóan kergeti a szolgáltatót, próbál cellában maradni, és ez így lemeríti az aksit?
Olyan ablakos tok van hozzá, ami védi az elejét a telefonnak és nem látszik a led, csak ha kézbe veszem és kinyitom. Ezért volna jobb a hangjelzés, a zajokra mindig odafigyelek, az feltűnik. Teszteléshez persze kivehetem.
Most persze hogy figyelem és egész nap hozzá sem nyúltam 23 óra alatt 20%-ot merült. Mindezt úgy, hogy Adatforgalom, Wi-fi, BT, GPS, Csengetés, letiltva, csak rezgés, 3G a preferált hálózat, képernyő ha esetleg életre kelne 5 perc után lekapcsol.
+ speciális energiatakarékos mód, este 9-töl reggel 9-ig. (Narancssárgán jelzi az aksinál) képernyő természetesen kikapcsolva. Gyakorlatilag kómában van.
Azt nem tudom mikor és hányszor néz rá a térerőre magának, de ma ennyit volt "használva" -
Kátai
senior tag
Az a baj,hogy nem sikerül.Az itt leírtak szerint csináltam.
-
retesz147
addikt
Én feltettem, de hijnye, kicsit bonyolultnak tűnt. Azt lehet elronottam, hogy nem jutottam el odáig, hogy az E robot kinyeri-e a cellainfókat.
MIUI alatt használod, azaz android 6 alatt?Én a Llamat és a My profilest használtam, meg a sok közül még 1-et kipróbáltam, de egyik se volt képes se wi-fire, se cellákra reagálni és profilt váltani...
Most adódott egy kis időm és "sajnálatos módon" én visszatértem EU dev-re....
-
retesz147
addikt
Hívásfelvétel, automatizálás, hogy éjjelre kapcsolja le a wifit, mobilnetet. Ha beérek munkahelyemre levette a hangerőt, ha eljöttem felhangosodott (ez nem MIUI). Suliba menet dettó a cellák alapján.
Ha beültem kocsiba csatlakozott BT-n, indult a Waze, elforgott a kijelző.Viszont tényleg lasabb volt és valami mindig ébrentartotta.
Még azért adok neki 1-2 napot, de sztem visszatérek, de kizárólag csak ezek miatt, amúgy mint ROM, jó, frankó a Pixel. Üzemidő verhetetlen.
Nálam hiba nem jött elő. -
retesz147
addikt
Vegyes az érzés.
Előnyök:
-nagyon gyors
-nagyon jól bírja az akksi (7-8 Sot)
-letisztult
-frissHátrány (nálam) :
-nagyon fapados (vagy letisztult)
-nem működnek a profilozó progik (emiatt kerül vissza a MIUI)
-MIUI sok szálgáltatása nincs benneHa működnének a profilozók, maradna, de sajnos nem megy. Én meg valahogy nem tudok nélkülük élni....
MIUI-t csak azért cseréltem le, mert minden 2-3. töltésről való lehúzás után beakadt valami és folyamt ébren volt a teló. Na ennél ezt nem vettem észre, eddig, de most mintha ennél is valami lenne, mert kb hasonlóan merül, mint a MIUI beakadva, csak ebben ezt nem tudom figyelni.Szóval, ha menne a profilozó maradna, de nem megy, így mennie kell. Nekem meg lassan le kell szoknom azokról a progikról, de még tudom, addig használom őket.
A korábban kérdésemben tudna nekem valaki segíteni?
Amúgy ezt a beakadást mi okozhatja? Kernel csere esetleg? Vagy bármi?
Köszi!
-
-
Tod_5
csendes tag
Átraktam a Telenoros, tuti jó 4G-s kártyát az enyémbe. Annyi bibi van hogy ez a kártya nagyobb, tehát csak a SIM1-be bírtam belerakni.
Ezután rákeresek manuálisan a mobilhálózatokra, és ott a Telenor 4G. Kiválasztom.
És... nincs 4G. Visszavált E-re, de néha felvillan a H, H+. De a 4G soha.
Persze kipróbáltam a rejtett menüben az LTE only-t. Ilyenkor meg nincs szolgáltatás.szerk: Igen, 2016031-es számú. Még megvan a matrica is.
-
tyan
senior tag
Vagy csak én vagyok béna és nem találom, hogy hol lehet beállítani vagy nincs is a MIUI 8-ban, de az értesítési led-et nem lehet alkalmazáson ként állítani. A MIUI 9-nél pl. simán be tudtam állítani, hogy a Viber lila leddel értesítsen. Valahogy nekem a MIUI 9 testhezállóbb. De ezek miatt nem állok vissza stabilról dev-re.
-
RTG
tag
visszatettem az összefoglalóban lévő twrp-t . felment a rom, majd az általad is ajánlott Disable DM-Verify, majd restart . MI logo > kikapcsol magától... nagyon hosszan nyom > rezzen > MI logo > kikapcs.
másodszorra Disable DM-Verify nélkül, most indult újra. nagy tarka G, alatta fut a folyamatjelző.
meddig érdemes várni ?
nem kellett sokáig. pin kód kérése óta sorban jönnek a hibaüzenetek a különböző alkalmazások leállásáról, és innen nem is tudunk továbblépni.
újraindítás után is...asszem kuka lesz a vége
-
RTG
tag
Az új twrpben nincs ilyen menüpont. vagy csak gyík vagyok és nem találom.
de sztem nem ezen múlik.
a twrpben rendben lezajlott telepítés után újraindul, elkezdi tölteni az új rendszert, de nem ér a végére .mindegy, ha már nekiálltam, feltettem egy AospExtended-et, majd meglátjuk.
-
ktomcat
senior tag
-
margithid
veterán
Valahol olvastam, hogy benne lesz.
Kicsit szomorú vagyok, mert arról szólt a nóta, hogy lesz benne osztott képernyő..
Milyen újdonságok lesznek akkor benne?
Nagyon hajlok arra, hogy Mi A1-re váltok, csak az üzemidőtől félek.
Szerintetek mennyire bírja majd rosszabbul mint a 3S? -
xabolcs
őstag
A menu es home gombok funkcioit nem lehet olyan szabadon cserelgetni mint az eddigi MIUI verziokban.
Eddig a gombokhoz lehetett funkciokat rendelni, most funkciokhoz lehet billentyuket (-kombinaciokat) rendelni.
Remelem reszelik meg, es beallithatom ugy a gombokat, ahogy eddig is hasznaltam.
Ez a hozzaszolasom azt is jelenti, hogy angol nyelvre allitva mukodik a Gombok menupont.
-
xabolcs
őstag
Eddig mukodik.
A Gombok menu ujra van szabva, emiatt FC-zik (legalabbis magyarra allitva).
Ures (widget, ikon, ... nelkuki) oldalt nem tudtam vele marasztalni, de legalabb nem nyitja a bt eszkoz a keszuleket tobbszori ujjlenyomat rontas utan.
Az ujraszabott helyeken angolul vannak a szovegek.Betanak tokeletes!
-
xabolcs
őstag
es (#11423) hati
Ne dolj be nekik, csak feluletesen olvastak el a bejelenteseket!
Angol nyelvu hivatalos forras: Confirmed! MIUI 9 Coming Real Soon! Possible Launch Date Revealed!
Magyar nyelvu megbizhato forras: Kamu képek terjengenek a megjelenő MIUI9-ről! Pletykák és hivatalos infó!Persze ezekbol az se kovetkezik, hogy kap 7-es Androidot!
-
jambiyya
őstag
Nekem dev rom van, 7.5.19, nem rég frissített. A hívás óta eltelt idő jól működik gyári és truephone alkalmazással is. A tel.szám típust nekem a gyári nem írja ki, csak az országot.
Ami feltűnt még, hogy lezárt képernyőn ha töltőn van, kiír pár adatot, rákattintva pedig pár akksi statisztikát is kihoz. Idáig nem láttam ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest