Példátlan siker a Xiaomi Redmi 3s Prime

A Xiaomi Redmi 3s és Prime változata a napokban vált elérhetővé az indiai piacon és mindössze 8 perc alatt meg is szűnt ez az állapot. A cég első alkalommal nyitotta meg az értékesítést előzetes regisztráció nélkül, és bár számítottak a kedvező fogadtatásra, arra pont nem, hogy kevesebb, mint tíz perc alatt gazdára talál a 90.000 darabot számláló készlet.


[+]

Az ismét kifejezetten jó ár-érték arányú készülék 5 hüvelykes HD kijelzővel támad, a motorháztető alatt pedig a Qualcomm nyolcmagos Snapdragon 430-as chipsetje dorombol. Az igen tisztességes méretű, 4100 mAh-s akkumulátorral felszerelt mobil hátuljára nem csak 13 megapixeles, LED villanóval ellátott kamera, de ujjlenyomat-olvasó is került. A 3 GB rendszermemóriát integráló Prime verzió 899 jüanos nyitóáron (38 ezer forint) kétségkívül remek ajánlat, nem csoda, hogy percek alatt elkapkodták a teljes készletet.

Azóta történt

  • Az Android uralja a világot

    Annak ellenére, hogy az iOS elterjedtsége folyamatosan csökken, az Apple valamint a zöld robotos készülékek teszik ki az okostelefonok 99,1%-át a világon.

  • Rekord eladásokat produkált Indiában a Xiaomi

    A kínai gyártó igen népszerű Indiában, a harmadik negyedévi eladások kiugró eredményeket mutatnak, míg éves viszonylatban is elégettségre adnak okot.

Előzmények

Hirdetés