Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s

A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.

Egyértelmű, hogy a Xiaomi nem szeretne hátrányba kerülni a Meizuhoz képest, hiszen utóbbi tegnap mutatta be az m3s névre keresztelt mobilját. A két cég pedig egymás elől kapkodja el a vásárlókat, szóval a Xiaomi sem maradt adós saját, elérhető árkategóriába eső termékével, napvilágot látott ugyanis a Redmi 3s, ami elődjénél is jobb ár/érték arányt mutat fel.


[+]

A Redmi 3s előlapján egy 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelző található, aminek meghajtásáért a Snapdragon 430 chipset felel. Ez ugyan nem kimondottan előrelépés előrelépés, hiszen hasonló eredményt produkál, mint a Snapdragon 616, a processzor nyolcmagos, a grafikus gyorsítás szerepköre az Adreno 505-re hárul. A 139,3 x 69,6 x 8,5 milliméteres és 144 grammos eszköz hátlapjára egy 13 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű, ledes villanóval ellátott kamerát szereltek, szelfizni maximum 5 megapixeles képekkel lehet. A 4100 milliamperórás akkumulátor megmaradt, adatkommunikációs képességek terén pedig az elvárható szintet nyújtja a mobil: 4G/LTE, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS (GLONASS). Hátulra egyébként ujjlenyomat-olvasó is került, ami villámgyorsan felismeri a biometrikus azonosítókat.


[+]

Végül, de nem utolsósorban érdemes megjegyezni, hogy kétféle kiszerelésben lesz kapható a Redmi 3s, meg lehet majd vásárolni 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos tárhellyel, méghozzá 699 jüanért cserébe (ez az adóterhek nélkül átszámolva 30 ezer forintot jelent), és választható 3 gigabájtnyi rendszermemóriával és 32 gigabájtos tárolóegységgel szerelt modell is, méghozzá 899 jüant (38 ezer forintot) kifizetve. A microSD bővíthetőség mindkét esetben adott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés