- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soká
senior tag
válasz
SteadyMan #15792 üzenetére
A kérdésre több válaszom is akad:
1. eszembe sem jutott itthon nézegetni (sürgősnek nem sürgős a dolog, még 2 napot elmegy a régi akksi is.)
2. ez is Kínából érkezik és ha 3150Ft-ért vesztegetik itthon, akkor ez Kínában biztosan nem kerül többe 5 dollárnál. Ebből az is következik (elvileg), hogy amit Kínából rendelnék 11dollárért talán jobb minőségű. Persze, az is lehet, hogy egykutya mindkettő.
3. ha többen jót írnak róla, akkor persze hajlok az okos szóra.
4. USB csatlakozó panelt is szeretnék rendelni és egy szétszerelés alkalmával cserélném a kettőt.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a (szak)szervizben vajon milyen akksit tennének bele?Közben rákerestem, usb panelt is árulnak itthon, a bő egydolláros alkatrész 3-4ezer forintért...
-
Soká
senior tag
válasz
SteadyMan #15452 üzenetére
Ez jó, köszi! Ez (is) elkerülte idáig a figyelmemet...
Már azt hiszem, kérdeztem egyszer, tudnátok javasolni olyan hangrögzítő alkalmazást, ami nem a mikrofont használja, hanem egyszerűen rögzíti azt a jelet, ami a hangszóró felé megy. Konkrétan arról van szó, hogy ha valamilyen adás hangját szeretném felvenni (pl. Kossuth Rádió Hangtár), akkor azt megtehessem. Van erre megoldás?
-
sz.j
nagyúr
-
ironbed
aktív tag
-
Soká
senior tag
válasz
SteadyMan #13560 üzenetére
"akkor is eljátssza ezt a oda-vissza állítgatást, - és a rossz beállást - amikor pl. süt a Nap"
Hát, ez nem jó hír. Félő, hogy ez hardveres probléma. Garancia gondolom már nincs. A back és frontfókusz kitapasztalásához vannak tesztábrák. érdemes lenne kipróbálnod, van-e valamilyen következetesség a tévesztésében?
-
Soká
senior tag
válasz
SteadyMan #13553 üzenetére
Nem lehet, hogy tél van, fényszegény környezet és egyszerűen bemozdulnak a képeid? Ellenőrizd, hogy milyen expozíciós idővel készültek az életlen képek. Alapból két probléma lehet rossz fényviszonyok között:
1. bemozdul a fotózandó tárgy, vagy bemozdul maga a kamera
2. rossz fényviszonyok között az autofókusz rosszul teljesít -
shootme2
senior tag
válasz
SteadyMan #13222 üzenetére
Nem kell mókolni semmit. Nem kell bootloadert nyitni vagy twrp-t telepíteni.
Csak letöltöd a legfrisebb stabilt (jelenleg 8.5.4.0) és updaterben helyi telepítéssel felrakod. MIUI 8-9 közötti váltás nem okoz gondot.
Előtte le kell menteni mindent mert adatvesztéssel jár! [link] -
fa4hu
őstag
válasz
SteadyMan #13222 üzenetére
Igen, erősen javallott az átállás a stabil ágra. Viszont ezt teljes adatvesztéssel jár, és mivel két főverzió között tiszta telepítést szoktak javasolni (bár a dev vonalon csak simán frissítettem 8-ról 9-re), azért várom a stabil 9-est, és utána meglépem. Egyébként lehet a problémák oka az, hogy a dev 8-ról dev 9-re frissítés után nem volt factory reset, és idővel (kinek előbb, kinek később) összeakadnak a dolgok.
-
Brandynew
őstag
válasz
SteadyMan #12087 üzenetére
A memória nem a belső tárhelyedet jelenti, a memóriában nem tárolódnak konkrétan adatok
https://hu.wikipedia.org/wiki/RAM
-
Soká
senior tag
válasz
SteadyMan #10504 üzenetére
Nem a 330Ft-tal van bajom, hanem azzal, hogy jelenleg "megoldhatatlan" problémát jelent a fizetés módja.
Pontosabban a feleségem számlájára vásárolgatok én ha kell, csak nem szívesen teszem... Elég érthetetlen számomra, de vagy változtatnom kellene a banki előfizetésemen vagy változtatnom kellene a mobil előfizetésemen, mert jelenleg egyik sem alkalmas arra, hogy ezeket a piti összegeket fizetni tudjam rólaA telekomot végképp nem értem, hogy miért nem lehet a havi számlám terhére a play áruházból vásárolni
De ez már nagyon off.Esetleg erre valakinek lenne ötlete?
-
Soká
senior tag
válasz
SteadyMan #10497 üzenetére
Köszönöm a javaslatodat!
Az ingyenes verziót feltettem és az már most látszik, hogy ha a futó alkalmazások közül kilövöm (vagy a MIUI kiklövi) akkor rögtön megáll az óra. Most lockoltam az alkalmazást, meglátjuk...
Olvasgattam a visszajelzéseket és az egyik márkatársnak ugyanaz a problémája mint nekem. -
SteadyMan
aktív tag
válasz
SteadyMan #9857 üzenetére
Na, válaszolok magamnak, a'sszem megvan, mitől marad minimumon a hangerő.
Amikor be van kapcsolva a csengés emelkedő hangereje, akkor fordul elő, hogy néha minimumra kapcsol a hangerő anélkül, hogy levenném manuálisan. Most már napok óta nem fordult elő, hogy kikapcsoltam ezt a funkciót, de azért bosszant a dolog, ha ez másnál nem jelentkezik.
-
-
Sutee89
aktív tag
válasz
SteadyMan #9062 üzenetére
Akkumulátor kímélő módot kikapcsoltátok? Nekem az oldotta meg az értesítéseket.
(#9049) lócitrom:
MM-en egyébként is kacifántosabb a Xposed telepítés, de megmondom őszintén nem tudom, hogy az "eredeti" verziókkal működik-e. Csak ezzel próbáltam.Egyébként nem tudom, hogy pl. a root vagy az Xposed frissítés után elveszik-e, elég új még a teló. Majd 8.2 stable után megmondom
-
margithid
veterán
válasz
SteadyMan #6964 üzenetére
Mindegy, leszedtem, nekem nem jött be, egyébként olyat használtam amit linkeltél.
hudyfiu
Én is használtam CM-et, de miui nekem jobban bejön, én nem piszkálom global stable-t, élvezem, hogy csak használni kell.
Remélem idén jön rá android 7 és miui 9 is! Akkor leszek tökéletesen elégedett! -
margithid
veterán
válasz
SteadyMan #6956 üzenetére
Tudom, de nekem pár nap után kezdett feljönni, meg nem rendesen passzlni az üvegfólia. Meg valahogy nem olyan direkt a kezelés...
Mondjuk én még soha nem törtem össze telefonom, csak ugye elővigyázatosnak jobb lenni, meg 1$ volt ez a fólia...
Melyik edzett üveget használod? Link?hudyfiu
Még több Romra gondolsz? Szerintem igy is van elég, ott van a global, az eu.
CM-et meg lehet el lehet felejteni, igaz átalakulnak, de valahogy nem megy nekik a szekér mostanában.
Lehet a gyári Romok is tökéletesek és egyre kevesebben cserélik le azért. -
xabolcs
őstag
válasz
SteadyMan #6524 üzenetére
Az en gyari Xiaomi toltom tud 2.1A-t is, nem csak kettot!
Xiaomi tolto terheles
Lathato, ahogy egyre nagyobb feszultseg mellett tudja leadni a kivant aramot.
A Redmi 3-hoz kapott doogee toltom is hasonlokeppen birta a terhelest, csak kicsit cicergett kozben. Ez a Xiaomi par grammal azert nehezebb es nem is cicereg.
Az meg hogy mennyit ad le a tolto, az a telefon fogadokepessegetol is fugg!
A #4610-es hozzaszolasban irtam egy nullarol valo teljes feltoltesrol, QC2.0-as toltovel!
Lathatod, ahogyan szepen visszaveszi az aramerosseget a telefon az utolso par szazalek toltesekor. -
sonofabics
csendes újonc
válasz
SteadyMan #6489 üzenetére
Erdekes, nekem tarcsazom pl eredeti volt, de a nem gyári widgetek mind mentek a levesbe.
Kiprobaltam a recovery-t a backupbol. Restore Launcher (mai mentés). Na ez is leszedi a widgeteket update nelkul.Külföldi forumon olvastam, hogy autostartot engedelyezni kell..na ez megvolt elötte de nem segitett.
Lehet hogy bizonyos 3rd party widgeteket nem szereti? Egy weather widget egy forgalomszamlalo es 1-1 kapcsolat-statusz figyelö (sim es Wifi) van fent. vagy volt..vagyis megint van mert visszaraktam
-
punky10
addikt
válasz
SteadyMan #6159 üzenetére
Nálam sincs gond a Chrome-mal,a sajátját még most inditottam el először...
Az sem fagyott,igaz kb 5 percet használtam(kitöröltem a kezdőoldalról a számomra felesleges oldalakat,beléptem a Facebookba,kb 4 percig olvasgattam rajta,majd megnéztem egy időjárás-előrejelzést...ennyi)De a Chrome rendesen használva van,szinkronizálva a tablettel,de szerencsére semmi fagyás vagy lag nincs.
-
Shany0811
tag
válasz
SteadyMan #6144 üzenetére
Utaztam már IC-vel pestről Debrecenbe és akkor még nem volt 4G-s telefonom, csaak egy samsung S2-m, és voltak olyan részek, pl mező közepe ahol semmit nem fogott
szóval ha ksi helyeken nem fogja fogni a 4G-t nem fogok belehalni sztem.
Tudsz/tudtok tanácsolni valamit vásárlás előtt mire érdeme odafigyelni, a készüléken megnézni?
-
Halo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest