-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
nálam is van vibrálás, csak már nem akartam minden szir-szarral idejönni...
mondjuk utóbbi időben nem vettem észre, hogy vibrálna, lehet megszoktam....
Sutee89: erre van állítva, akkor lehet ezért nem észlelem mostanában, mert áttállítottam csak nem emlékeztem rá, hogy bizgeráltam ezt a menüpontot...
-
gingerbalm
aktív tag
ezt is elpróbáltam még az elején, sem akkor nem jött elő, sem azóta nem jön elő ilyesmi (pedig most már fél éve használom), mindig egyből csöng, jelez, akárki keres
amit furcsaságként említhetek meg a készülékemmel kapcsolatban, hogy az első hónapokban kétszer volt akaratomon kívüli újraindulása, nem zsebben, hanem egyszerűen az asztalon, napközben, de pont nem telefonálás közben, viszont utána ez megszűnt
-
sz.j
nagyúr
Én nem értem ezt a "később csenget" mizériát, mert most egymásután többször is kipróbáltam (vezetékesről felhívtam magamat) és amint a vezetékes telón elkezdődött a csengetés a mobil is rögtön csengettet ...
Amúgy folyamatosan egyforma hangerővel csörög ..., nem emelkedő hangerővel.
(MIUI 8 Globál 6.11.24 Beta) -
Soká
senior tag
"Jó ez a "csak a gyári töltő" elv."
Nekifutok még egyszer, mert szerintem sokan félreértik:
Nem azért idéztem a (#4373)-ben a Használati útmutatót, mert én is úgy gondolnám, hogy csak a gyári töltővel lehet használni a telefont, inkább csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy esetleges garanciális ügyintézésnél senki ne dicsekedjen azzal, hogy más töltőt használ, mert ez okot adhat (feltételes mód!) arra, hogy kibújjanak a a garanciavállalás alól.
A másik javaslatom az lett volna, hogy aki nem használja a gyári töltőt, az is próbálja ki a biztonság kedvéért, senki ne járjon úgy, mint DJ. Ru$y (4339) hogy akkor szembesül a hibájával, amikor mégiscsak kellene az a töltő... Ráadásul ő maga kérte, hogy szóljunk neki legközelebb, hogy ne felejtse el kipróbálni a gyári töltőt!
-
-
-
Maist
senior tag
Ha a biztonság, engedélyek, indítópult alatt bekapcsoltad a program automatikus indítását, akkor elvileg el kell indulnia.
Ezt a programot használod? [link]
Ha igen, ez 2011-ben frissült legutóbb, kicsit régi ez a miui-nak, nem fog rendesen működni. Nekem is volt pár ilyen régi progim, nem megy rendesen egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged