- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #14888 üzenetére
Gcam-ben van elő- és hátlapi portré mód egyaránt, ami mellesleg jól is működik, így a 3S máris előrébb van.
-
chipesz
őstag
válasz
ekrisztian #14888 üzenetére
Helyes.
-
punky10
addikt
válasz
ekrisztian #14484 üzenetére
Lassan 2. éve használkk Xiaomit,gyári MIUI-val,gyári ébresztővel,12(!)előre beállított profillal,de még mindig ébresztett.MIUI optimalizáció kilőve,az óra alkalmazás védetté téve,nagyjából ennyi.
-
pete_21
addikt
válasz
ekrisztian #14484 üzenetére
Nincs a telefonján valami System tuner, memory tweaker, memory cleaner, és egyéb nyalánkság, ami kilőheti?
Én úgy tudom, hogy mivel a GYÁRI ébersztő app rendszer alkalmazás, ezért a MIUI nem lövi ki.
(nálam legalábbis egyszer sem fordult elő).
Ha nem gyárit használ, akkor már más lehet a helyzet, illetve ha a fent említett programok zárogatják be. -
punky10
addikt
válasz
ekrisztian #14482 üzenetére
1:óra ikonra rábök
2:felső sorban ébresztő
3:vagy a meglévőre bö,vagy alul egy "+" jelre
4:első sor :ismétlés.Itt lehet beállítani a gyakoriságot.Egyszer/naponta/hétfőtől péntekig,ezek szerintem egyértelműek.Az egyéninél lehet különféle variációkat beixelni:csak egy vagy több nap,hétvége...stb
5:csengőhangnál lehet kiválasztani,hogy mi szólaljon meg a kijelölt időpontban.
6:a következő menüpont alatt a rezgést lehet ki- és bekapcsolni.
6:itt lehet elnevezni a beállított ébresztést(pl hétvége)
7:ezeken a görgőkön lehet beállítani az ébresztés idejét.A bal oldalon az óra,a jobb oldalon pedig a perc beállítása történik.
Miután kész,a felső sarokban az "ok" gombbal véglegesítjük .
Ez így elég? -
sz.j
nagyúr
válasz
ekrisztian #14395 üzenetére
Másik füles egyelőre nincs (majd ha átjön az unokám), az újraindítás se használt ....
-
jambiyya
őstag
válasz
ekrisztian #14320 üzenetére
-
tom120514
őstag
válasz
ekrisztian #14305 üzenetére
Most adtam oda a telót barátnőmnek, Gearbest/Ali van tok választék, rendeltem hármat, itt meg gyorsban vettem drágán egyet mert dobálja, nem merte tok nélkül elkezdeni használni. Arra figyelj hogy ha neked is bőr tok kell (nekem azt kellett beszerezni, kinyitós vagy lenyitós), a kamera nem jó vele, vakuval mindig visszaveri a fényt, ki kell vágni nagyobbra a kameránál.
-
punky10
addikt
válasz
Nálam ugyan a kocka-hiba nem jött elő,de a végső megoldás az lett,hogy áttértem developer-ről stabikra.Amennyiben azon vagy,úgy passzolom.
Nálam olyannyira megoldotta,hogy mostanában 2-3 naponta én kérem el y fsleségem telefonját,hogy leellenőrízzem a futásidőt.Nem akarom elhinni Neki,hogy több hete nem indult,vagy nem indította újra... -
pete_21
addikt
válasz
Én is kíváncsi lennék...
Nekem nagyon változó, van, hogy 1 hét alatt 2-3x is újraindul, de van, hogy 2 hétig sem. Nem tudom az okát, interneten rákeresve sem találtam megoldást.
SIM kártyát is cseréltettem, hátha az a baj, de csere után már másnap rebootolt. -
kukinyo
addikt
válasz
ekrisztian #11956 üzenetére
Telefont root-olni kell és link2sd programmal jegeltetni a frissítés szolgáltatást.
Tuti megoldás. -
Soká
senior tag
válasz
ekrisztian #11956 üzenetére
"Bezony, sz@rik rá, hogy te nem akarod frissíteni."
De ha így van, akkor szimpla színjáték, hogy nekem felajánlja a frissítéseket, ahelyett, hogy maga elintézné.
Messzire vezet, de Isten mentsen attól, hogy háborúzzunk Kínával. Ezek a kis alvóügynökök a zsebeinkben ki tudja milyen piszkosságok elkövetésére lennének alkalmasak. Ad absurdum parancsra túlmelegszenek és kamikaze módjára lakástüzet okoznak maguk körül. (persze, nem csak a kínai telók...)
-
spileraaa
senior tag
válasz
ekrisztian #11644 üzenetére
itt Erdélyben kevés lehetőség van szervizre
vagyis én kell megvegyem hozza a kijelzőt és úgy berakjak
kaptam is egy eredeti lcd hozza de nagyon drágamáshol nem lehet kapni hozza olcsóbban eredetit?
ez alapján kerestem mert ezt írja az eredeti hátulján is
Item model number: BV050HDM-N07-3800 -
BaginZe
tag
válasz
ekrisztian #11341 üzenetére
Péntek óta másodszor "kockásodott" el nekem is. Remélem, hogy csak a frissítés okozta, és javítják pénteken!
-
Brandynew
őstag
válasz
ekrisztian #11341 üzenetére
Ez nem márka-függő dolog, minden telefonmárkát használó embernél lehet találni ilyen-olyan hibákat. A legnagyobb hülyeség márka alapján választani, vagy azt mondani, hogy a telefonom/más elektronikai eszközöm meghibásodott, ezért olyan márkát nem választok többé. Illetve fordítva is igaz, az XY márkával maximálisan meg voltam elégedve, ezért legközelebb is olyat választok. Nem márka-függő a meghibásodás, hanem vakszerencse. Kb. az összes elektronikai eszköz ugyanolyan gépekkel, ugyanolyan alkatrészekből készül. Bármelyik mobil-topikba is mész be, találsz olyan hozzászólást, hogy a "következő telefonom biztos, hogy nem XY lesz".
Amúgy ezeknek a hirtelen meghibásodásoknak általában oka van: párás helyiségben tároltad, ezért beázott (pl. kimentél a strandra, benne volt a táskádban és bementél a hűvösre); a zsebedben/táskádban volt, nekidőltél valaminek és megnyomódott; leesett valahonnan; túlságosan felhevült a melegben; töltés közben áramingadozás volt a lakásban stb.
-
aradebil2
senior tag
válasz
ekrisztian #10311 üzenetére
én mostanában ébredtem arra hogy magától újraindult a telefon éjszaka (felébresztett a vibrálása), de ennek ellenére működött az ébresztője :\
-
Brandynew
őstag
válasz
3rd appok okozzák a problémát, mint minden mobilnál a hasonló jelenségeket. A lehető legkevesebb appot kell használni, és semmit nem szabad engedni a háttéren futni/értesítéseket kirakni stb.
-
hati
addikt
válasz
ekrisztian #10313 üzenetére
Nekem dev rom van rajta.
-
hati
addikt
válasz
Akkor az hw hiba. Nekem soha nem kapcsolt még ki magától a telefonom. Még csak újra sem indul.
-
válasz
ekrisztian #10308 üzenetére
Ezt a nem ébreszt dolgot nem értem.
Nálam SOHA, egy készülékkel nem volt ilyen gond. Az utóbbi másfél évben 3 Xiaomi készülékem volt, mindig a legfrissebb EU dev. ROM-mal, soha nem volt ilyen problémám.
Gyári ébresztő, sosem kapcsolom ki a kütyüt, az Óra appot a biztonság kedvéért lockolom.
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
ekrisztian #10207 üzenetére
Sony Xplod fejegységgel tökéletesen működik a bt.
-
kovy79
őstag
válasz
ekrisztian #10207 üzenetére
Nekem az Amundsen+-szal tökéletesen működik.
-
Goxi
tag
válasz
ekrisztian #9726 üzenetére
Nem a böngésző a hunyó. Egy screenshot készült kolléga xiaomijáról, amit átküldött nekem. A böngésző az én telómon van amirol küldtem a képet
-
albandy
tag
válasz
Semmi baj nincs az uc browserrel, én csak azt használom. Nálam sosem volt még ilyen hiba...
-
válasz
Te is használtad a keresőt annak idején a "by a b..." keresőszóval a régi sztaki szótárban?
(szerk.: megnéztem: az újban is benne van még) -
Csatravi
senior tag
válasz
ekrisztian #9483 üzenetére
Bele szerettem volna nézni, hogy most mit tartalmaz.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
ekrisztian #9223 üzenetére
Annyira nem ismerem, ismerős telefonja, Mi Cloudból lehet, de csak sajátra. Wayteq 5000ért vállal flashelést, de azt mondja a problémán nem segít.
Most a tulajnak sikerült visszatenni a 8.1.1.0-t, habár hibát ír ki (unfortunately android process has stopped stb), de nem kér Mi Account-ot, úgyhogy kiindulási pontnak tökéletes.
-
tvamos
nagyúr
válasz
ekrisztian #8898 üzenetére
Ki lett próbálva másik kábel, másik töltő, minden féle változatban, meg másik telefonnal ugyan ezek az eszközök. A másik telefonnal minden oké.
-
Csatravi
senior tag
válasz
ekrisztian #8568 üzenetére
De mi értelme rejtett jelszónak lenni ha így meg kiolvasható a telefonból ?
És még mindig nem arra kapom a választ amit kérdezek.Ki lehet-e kapcsolni ezt a funkciót ?
-
válasz
ekrisztian #8540 üzenetére
Ez a GPS jele.
-
kovy79
őstag
válasz
ekrisztian #8349 üzenetére
Természetesen már próbáltam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #8235 üzenetére
Opera megint más történet.
-
asdf74
tag
válasz
ekrisztian #8235 üzenetére
Szia. Igen en is csak beleptem es rakerestem a pendrive-okra.
-
kovy79
őstag
válasz
ekrisztian #8218 üzenetére
Igen ez is jó megoldásnak tűnik, csak én global dev-et akartam vala (miért ne alapon).
Bár ez utóbbi nem fontos, a root a lényeg.
Ezen a nyitási kérvényező oldalon te/ti milyen angol szöveget adtatok meg?
"Please state the real reason for unlocking in English. Copied reasons might get your request rejected!"
mod: azért mégis kíváncsi vagyok, a download módnál mit csináltam rosszul, hogy a leírtak alapján nem megy? -
kovy79
őstag
válasz
ekrisztian #8215 üzenetére
Na, egy kérdés megoldva (a PC Suite).
Azért nem nyomkodom össze-vissza, csináltam már jópár féle "romolást" csak idegesít, hogy nem mennek úgy a dolgok, ahogy le vannak írva. Persze az sincs kizárva, hogy én csinálok valamit rosszul.
Meg ugye a recovery/download móddal csak magában sok gondot nem tudnék csinálni, de az sem megy... -
adabra
senior tag
válasz
ekrisztian #8185 üzenetére
Azzal is megy. Igazából tegnap kínomban az eszközkezelőben már ráböktem az adatok törlésére.
Így a sikeres feloldás után kb 10 mp-en belül el is indult a factory reset. Mindegy, nem volt rajta életbevágóan fontos adat.Kicsit off:
A MIUI fióktól ódzkodom, de lehet csak paranoia. Valószínűleg (=nagyon remélem) nem élnek vissza az adatokkal, de ha onnan egyszer kiszivárog, akkor tényleg gebasz van. (És nem tudom, pontosan milyen adatok kerülnek hozzájuk. Talán le van írva valahol...)A Google is egyfajta Nagy Testvér, de ott szerintem nagyobb biztonságban vannak az adatok (és talán "megfoghatóbbak").
-
adabra
senior tag
válasz
ekrisztian #8174 üzenetére
Király vagy!
Eltávolítva a SIM-et eltűnt a MIUI-s képernyő, és be tudtam írni az Android eszközkezelőben megadott feloldó jelszót.
-
Csatravi
senior tag
válasz
ekrisztian #8160 üzenetére
Ott két lehetőséget enged . Kombinált vagy különálló. Ha kombinált akkor a leírt állapot van ha különálló akkor meg nem jelen meg egy ikon sem.
-
adabra
senior tag
válasz
ekrisztian #8127 üzenetére
Szerintem ez nem segít, mert a telefon nem értesül a dologról (feloldás előtt nem csatlakozik a netre).
Vagyis a fő kérdés még mindig ez (nem csak Hozzád): lehet valahogy factory reset -et végezni a telefonon, vagy egy egyszerű android eszközkezelő zárolás miatt kvázi tégla lett belőle?
Ha ez így van, az elég szomorú. És egyre inkább azt gondolom, hogy a Xiaomi-nak inkább a HW fejlesztésnél kellene maradnia, nem erőltetni a SW-t...
-
margithid
veterán
válasz
ekrisztian #8124 üzenetére
Az enyém fél éves már, nem nagyon látszik, meg ugye csak fehér háttérnél látszik, cska ne terjedjen tovább...
Itt nem hiszem, hogy a túlmelegedés lehetett a gond, inkább a nagy hőmérséklet változás, kintről bemegy az ember lakásba. Másra nem tudok gondolni.
Olvastam valahol, hogy valakinek egy idő után elmúlt a sárgaság, ez csak kamu vagy ha egyszer besárgult akkor az marad ilyen is már? -
Lajos65
tag
válasz
ekrisztian #8065 üzenetére
Tudnál küldeni egy linket a ROM-hoz?
Köszönöm -
Kovács Zoli
tag
válasz
ekrisztian #8069 üzenetére
Rosszúl fogalmaztam az unalommal kapcsolatban. Inkább hagyom a dev. romot, végűl is 3 hónap alatt semmi bajom nem volt vele.
-
Kovács Zoli
tag
válasz
És dev.-re vissza lehet állni utánna, ha meguntam a globalt?
-
Lajos65
tag
válasz
Ez akartam hallani! A feleségem használja a mobilt.
-
Lajos65
tag
válasz
ekrisztian #8063 üzenetére
Köszönöm! Tehát egyszerűen letöltöm a mobilra és Updater-el telepítem és kész?
-
Victoryus94
őstag
válasz
ekrisztian #8032 üzenetére
Mondjuk a WayteQ igazán jelezhette volna (hogy ez javít), vagy felajánlhatta volna, hogy felteszi ezt a zip-et neki.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #7859 üzenetére
Nem az Apple szabványt használja, Xiaomi headseteknél fel is hívják rá a figyelmet:
Volume control function can not be used on the iOS devices. -
Faterkam
addikt
válasz
ekrisztian #6941 üzenetére
Jah, jójaz, csak a torka véres
-
válasz
ekrisztian #6662 üzenetére
Fiókváltás és wipe után is nyitott marad a bootloader.
-
válasz
ekrisztian #6660 üzenetére
Miért szeretnél új kódkérést regisztrálni?
MI Accountot váltottál?(Az unlock kérés accountra szól. Azonos accounttal akárhány készüléket nyithatsz.
)
-
punky10
addikt
válasz
ekrisztian #6609 üzenetére
" fa elsőre passzol a tartóba, ami kizárt
"
Nálam évek óta így van.Fogtam egy 10 centis,3 colos csövet,befenekeltem az egyik végét,és rászereltem egy kiselejtezett irodai forgószék aljára.Fúrtam rá 3 5mm-es lyukat.A fenyő alsó részét 10 cm-re legalyazom,egy kicsit meghegyezem,a e csavarral rögzitem,majd a kerekeken beguritom a szobába.Ott még a csavarok lazitásával/húzásával egyenesbe állitom a fát é jöhetnek a díszekBontásnál alálökök egy fóliát,felhajtom a csucsug,megkötöm,kiguritom,és az udvaron lebontom.Befaragni,bevinni kb 10 perc,kivinni,lebontani szintén.Nincs tüske,nincs hiszti,hosz a karácsony a szeretet ünnerpe...
És hogy on is legyek:az igényléshez nem kell telefon,csak fiok,és indok...
-
xabolcs
őstag
válasz
ekrisztian #6600 üzenetére
A mikrofon javito zipet nem erdemes global stabil es global beta mellett alkalmazni, mert a kovetkezo OTA ugyis eltunteti.
Ha root es magyar nyelv kell, akkor xiaomi.eu. Ott nincs OTA, igy akar az idok vegezeteig rajta maradhat a javitas.
Gyari romokkal az OTA miatt tobbnyire csak kin a TWRP-zes, root-olas, zip-eles.TeamView-errel meg valamennyi bizalommal mas Mi Fiokjaval is kinyithatod a telefonokat. A reszleteket rad bizom!
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #6600 üzenetére
nincs időm már a fa alatt két telefonra megvárni a kódot
Ha van már olyan fiók, amihez megvan az engedély, akkor azzal az egyiket nyithatod, másikat majd januárban.
-
hati
addikt
válasz
ekrisztian #6552 üzenetére
Kikapcsolsz, amit látsz, de vajon mit szinkronizál még fel?
-
hati
addikt
válasz
ekrisztian #6369 üzenetére
Lehet, hogy félre értettük egymást. Én arra gondoltam, hogy ha vki leszed egy ingyenes alkalmazást pl. az appmirror-ról, akkor a fejlesztő pont ugyan annyit kap érte, mintha azt a Play áruházból szedné le, azaz semmit.
-
Faterkam
addikt
válasz
ekrisztian #5981 üzenetére
Még csak ismerkedési szakaszban vagyunk a MIUI-val, és a telefonnal is
Nem gondoltam, hogy másik appon keresztül is lehet ütemezni!
(#5982) SteadyMan:
Neked is köszi, így már megvan, és be is tudtam állítani. Nekem ez így tökéletes!
-
Faterkam
addikt
válasz
ekrisztian #5973 üzenetére
-
Faterkam
addikt
válasz
ekrisztian #5970 üzenetére
De az MIUI 8? vagy nem értem. hogy
-
dethroner
veterán
válasz
ekrisztian #5428 üzenetére
Igazad van, inkább telefon veszek rajta
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
ekrisztian #5049 üzenetére
Az apk filet a Fájlrendszer győkér system/app és a telepített (keresett) alkalmazás mappájában található
onnan törölni szigorúan tilos, mert nem fog elindulni az alkalmazás.
Ha esetleg máshonnan töltötte le akkor a Downloads ill. a böngésző saját mappáján belül lehet még keresni a letöltött filet.Más. Valaki nem tud esetleg a redmi 3s a jack és usb porvédő dugót lehetőleg arany színben (esetleg alu) és sim tűs változatot. Én eddig csak gumit feketét és fehéret találtam.
Nem is értem, miért nem adnak hozzá alapból és akkor nem kéne mellékelni mellé a sim tűt, amit ráadásul sokan meg sem találnak a dobozban -
ultio
aktív tag
válasz
ekrisztian #5049 üzenetére
Én rontottam el.
Létre kellett hozni az iGo mappát, abba másolni az apk-t és a többit. Így már működik.Közben pedig újabb kérdés merült fel. Telepítettem a Poweramp zenelejátszót, de hiába állítom be, hogy automatikusan induljon, ha bedugom a fülest, nem indul.
Valami ötlet, mit kellene beállítani. -
Cheesy
őstag
válasz
ekrisztian #4876 üzenetére
Aktív volt. Köszönöm!
-
Nashville
tag
válasz
ekrisztian #4729 üzenetére
Én nem használom ezt az appot, de esetleg innen az jön amit szeretnél: [link]
-
hevizms
addikt
válasz
ekrisztian #4675 üzenetére
Ismerős a szitu.
Idén pont 25 éve hogy nyúzzuk egymást mi is. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
ekrisztian #4675 üzenetére
A 6210-ből nem is készült i változat!
dReFiX: jelez! (fehéren)
-
hevizms
addikt
válasz
ekrisztian #4670 üzenetére
Válás?
-
Антей
tag
válasz
ekrisztian #3802 üzenetére
Nem tudom. De én a névjegyeimet nem engedem szinkronizálni.
-
F.B.I.
veterán
válasz
ekrisztian #3776 üzenetére
Rebootolt, ezáltal beindult és nem kellett flashelni, egy olyan személynek, akinek ez az első okostelefonja.
-
F.B.I.
veterán
válasz
ekrisztian #3741 üzenetére
Ki? Egy nő?
-
fairyharry
csendes tag
válasz
ekrisztian #3503 üzenetére
talán nem voltam egyértelmű: a párosításra nyomva nem történik meg a párosítás.
-
Optika01
tag
válasz
ekrisztian #3495 üzenetére
Igen, azt mar végig olvastam.
-
alma55
csendes tag
válasz
ekrisztian #3338 üzenetére
Köszönöm a választ! Valóban a UPC lehet a hiba forrása, mert közben másik hálózaton (ahol szintén UPC net van, de a router saját) működik a telefon wifiről is.
Van valakinek tapasztalata, ötlete, hogy a UPC saját routerében mi lehet elállítva, hogy arról nem működik a store? Vagy a központban lehet valami hiba? Attól tartok, ha csak ennyivel hívom fel őket, és nem pontos hibaokkal, egyszerűen semmit nem fognak csinálni, vagy csak hetek múlva (legalábbis eddigi UPC ügyfélszolgálatos tapasztalataim alapján).
A segítséget előre is köszönöm! -
chipesz
őstag
válasz
ekrisztian #3004 üzenetére
Olyan hideg, vagy olyan csúszós? 😀
-
válasz
ekrisztian #2745 üzenetére
Próbálkozok vele. Az eszközkezelőben Android Composite ADB Interface-t és a hordozható eszközök között látom a Redmi 3S-t.
Ha az adb devices parancsot lefuttatom, akkor egy számsor jelzi a telefont, de mögötte azt írja, hogy unauthorized. Mi hiányzik még neki?
Közben megvan, a telefonon kellett engedélyezni.De ekkor se download módba ment, hanem újraindult csak...
-
válasz
ekrisztian #2742 üzenetére
Közben rájöttem, hogy más baj is van, amit lehet, hogy nem tudok megoldani. Amikor még nem tudtam, hogy mi lenne a megoldás menete, próbaképp az updaterrel felraktam a global stabil romot. Ezt ugye nem lehet unlockolni, csak a developert. De azt már nem engedi updaterrel felrakni, mert azt írja, hogy "Can't verify update"...
-
válasz
ekrisztian #2729 üzenetére
Huh, valószínűleg ez kell nekem. Köszi szépen.
Holnap, a munkahelyi gépről megpróbálom.
-
borsodika
őstag
válasz
ekrisztian #2618 üzenetére
Ha van root akkor adaway, ha nincs akkor adguard De van böngészőbe beépített reklámblokkoló is.
-
Jabby
őstag
válasz
ekrisztian #2544 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Антей
tag
válasz
ekrisztian #2583 üzenetére
Érdekes... A Honoromon is MM van, és müxik. Sőt, a tanyán használatos 10k-s madaras tescos telón is. Pedig azon is MM van.
Victor0610: Sajnos nem nyert. Akkor root lesz. Köszi.
-
válasz
ekrisztian #2543 üzenetére
Ez nem a lányom telefonja, az egy másik hasonlóan "szerencsés" fórumtársé. Sajnos macerás a küldözgetés, de ha nem megy a távolról gyógyítás, akkor elpostáztatom és megpróbálom fastboot rommal újrahúzni...
-
F.B.I.
veterán
válasz
ekrisztian #2530 üzenetére
Mint kiderült nincs hozzárendelve, konkrétan semmilyen fiókhoz és mivel halott, nem is lesz, amíg be nem indul. A kábel megbontásnál nem kellene kimérnem, hogy melyik-melyik, az összekötéshez?
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #2457 üzenetére
Nem jár garancia megvonással sem a bl nyitás, sem a romcsere.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
ekrisztian #2440 üzenetére
Ez a gond, jobb volt ezelőtt. Na mindegy.
-
válasz
ekrisztian #2422 üzenetére
IMEI számok rendben vannak és egyeznek a matricán lévőkkel...
-
válasz
ekrisztian #2422 üzenetére
Köszi, megkérdezem. Közben még ezt írta:
Pannonos kártyával, ha be van kapcsolva a wifi akkor kiírja a szolgáltató nevét is, de ha wifi ki, akkor csak segélyhívás. Hívást továbbra sem enged kezdeményezni nincs mobil hálózat hibaüzenettel.
-
F.B.I.
veterán
válasz
ekrisztian #2371 üzenetére
Valami szoftveresebb megoldás kellene, mert semmit nem szeretnék zárlatosra tenni, annyit nem ér az egész.
-
fa4hu
őstag
válasz
ekrisztian #2134 üzenetére
Tényleg elképzelhető, hogy valami miatt nem tudja a Google Play-t lefrissíteni, és emiatt állandóan erőlködik vele. Ez meg eszi az aksit és a mobilnetet is.
Egyébként megnéztem, és mind a Google Play-nél, mind a Google Play szolgáltatásoknál van frissítések eltávolítása gomb.
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #2106 üzenetére
[ez] lenne a megoldás?
Lehet, összefoglalóba kellene illeszteni.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
ekrisztian #2106 üzenetére
Nem tudom miért a különbség, azt se tudom az mit takar a play szolgáltatások. Gmail frissít, jönnek a mailek, a play store frissíti automatikusan az appokat, Névjegyzékben a gmailes kontaktok vannak, az is szinkronizálva van, ha ezeknek van köze hozzá. Mondd mit nézzek és meglesem, kideríthetjük hogy mi okozza a difit.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
ekrisztian #2104 üzenetére
-
david9999999
tag
válasz
ekrisztian #2044 üzenetére
Nyugodtan javíts ki ha tévedek, de tegnap 55-ért néztem eustock-on máshol pedig 60 fölött, persze nem végeztem mélyreható keresgélést.
-
margithid
veterán
válasz
ekrisztian #1652 üzenetére
Nálam megy a 4g gond nélkül, voda és telekom is, vidéken.
Lekopogom nekem hibamentes eddig a telefonom, pedig a legutolsó developer van fent. -
válasz
ekrisztian #1652 üzenetére
Remélem, hogy szoftveres bug, és javítják hamarosan.
-
stomek76
csendes tag
válasz
ekrisztian #1464 üzenetére
Szia!
Én simán leszedtem úgy, hogy körömmel alányúltam és feljött anélkül ,hogy bármilyen ragacs maradt volna utána. Nekem az eustock általi 15-ös verzió van fent, telekom kártyával. Pár tapasztalat 1 hét és alapos "nyúzás" után: semmi fagyás, stabil az egész, megy a 4G is gond nélkül, a fogyasztása pedig nevetséges( normál használat mellett: 5-6 pár perces hívással, 2 óra netezéssel, nyomkodással 15-20%-ot merül naponta.) Maga a szoftver nagyon felhasználóbarát és következetes, milliónyi beállítási lehetőséggel. A telefon nagyon jól összerakott, szép a kijelző, nagyon gyors és pontos az ujjlenyomat olvasó is. Volt a családban Samsung, Iphone 6, Alcatel, LG, Lenovo, Sony,de ár-érték arányban és a szoftver rugalmasságában egyik sem veheti fel vele a versenyt.
-
hevizms
addikt
válasz
ekrisztian #1415 üzenetére
A lányomnak és az egyik haver barátnőjének is arany színben rendeltem Redmi3 Pro-t.Ajánlom azt a színt
Szerintem bejövős a nőknek.Nem az a búcsús rikitó arany szín,hanem sokkal light-osabb.
Jól néz ki -
Janou
őstag
válasz
ekrisztian #1407 üzenetére
Szintén SIM nélkül használjuk.
-
fa4hu
őstag
válasz
ekrisztian #1237 üzenetére
A Redmi 3S Prime (B20-as) 16.09.15-i ROM-mal nálam nem indul újra (lehet, hogy azért, mert a G4S sem indult újra?
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest