-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ultio
aktív tag
válasz
netreg #15049 üzenetére
"Szóval szelfit csinálnék kézben vagy botról, kioldó kapcsolóval vagy időzítővel és random pillanatokban lövi el a képet. Úgy értem mindenki mosolyog, elkattintom vagy lejár az időzítő és amikor már elmozdulunk, mindenki másfelé néz, akkor készíti a felvételt.
"
Segíteni sajna nem tudok, de nekem is ez a problémám. Sőt, 3 Xiaomi telefon van a családban, mind ezt csinálja. Általában az első szelfi jól sikerül, de utána már random készíti a képeket.
Kérdeztem korábban már én is itt, de nem kaptam választ.
-
lócitrom
őstag
csomagban értelmét én nem látom. amióta megvan ez a telefon folyton kerestem rá cuccokat, hogy azért mégis csak kibírja azt a jó pár évet, amit szánok neki. de csomagban még olyan nem láttam, hogy mind az üveg, mind a tok érdekes legyen. ráadásul annyira filléres összegekről van szó, hogy azon végképp nem aggódom, hogy külön nem érné meg. az általam linkelt üveget tényleg csak ajánlani tudom. nagyon igényes kivitelezés. tokból meg ezt és/vagy ezt javaslom. utóbbit egy kolléga mutatta itt nem olyan rég. eddig én még igazán jó egyszínű tokot nem találtam ehhez a telefonhoz, de ez eddig a legelfogadhatóbb. ami még hiánycikk lehet az az áttetsző, DE matt tok. valamint az igényes festett figurás. úgyhogy ilyenekről én sem tudok. plusz azt a személyes tapasztalatot még hozzátenném a kiegészítők vásárlása kapcsán, hogy az aliexpress jobb. szeretem nyomon követni, hogy egyáltalán van-e csomag. ebay-en meg ez nem mindig adott, mert még csomagazonosító sincs sokszor.
valamint felnyithatót nem javaslok. nem valami durva a telefon kinézete, de egyszerűen szép, hiába egyszerű. viszont ha te vennél egy ilyet, akkor majd véleményezhetnéd. nálam már valami beteges dolog alakulhatott ki. egyszerűen jobban érzem, ha legalább az egyik oldalát szabadon láthatom a telefonnak és így hamar elvetettem az ilyen tokok vásárlását hiába néztem át egy rahedlit
-
-
Soká
senior tag
"Van valami egyszerű mód arra, hogy az összes futó progit zárni tudjam? Nem restartra gondoltam."
Bal gomb röviden - megjelenik az összes futó alkalmazás. Egyenként felhúzva bezárhatod őket, de alattuk az x-re kattintva megy az összes. De egyébként a MIUI tényleg bezár mindent. Van egy szókereső, amivel azért nem játszok, mióta meg van ez a teló, mert mindig bezárja nekem mielőtt végeznék egy játékkal
És nem tudom rábírni, hogy ne zárja be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest