Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
-
-
kovy79
őstag
Én nem értem ezeket a "fejlesztéseket".
A régi, jól működő dolgokat folyamatosan megkurtítják, majd el(ő)adják, mint valami nagy fejlesztés...
A családban éppen ezért lassan mindenki tartózkodik az új dolgoktól, azok vásárlásától, mivel sokszor csak a szívás van velük...
Kicsit off: erről a mai lcd műszerfalas autók jutnak eszembe. Több százezres extraként eladják, miközben a gyáraknak tizedannyiba kerül egy lcd panel, mint 4-5 analóg műszer.
Mégis milyen szépen tálalják... -
MrWhite
tag
Időközben kipróbáltam az Advanced Wipe-on belül mindent kijelölve törölni, kivéve az SD kártyát és az OTG-t, de semmi sem változott. Ugyan úgy a Decryption unsuccessful képernyővel indul, mint eddig. A Format Data lehetőséget nem mertem még kipróbálni, mert félek, hogy még a TWRP is elveszik általa. Nem tudom mit lehetne még tenni, de azért köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal.
-
Köszi a linkeket. Alapvetően úgy látom hogy ezek író programok. Szokásomhoz híven először a mentést próbálom erőltetni.
Még annó csontvázfejű srác írta a rawcopy-t, arra még rá kell keresni, el kell olvasni, hogy edl módban hogyan - ha egyáltalán lehetséges.
A legnagyobb gond, hogy olvasni sem tudta már a szoftver.
(Lehet, hogy keresek egy MTK-s Xiaomit, hátha azt jobban tudom kezelni (bár kérdés, hogy az SP flashtool mennyire használható ott.)@(#15633) CoolBoy323
Köszi. Igazából tartalékban már volt egy Redmi 4x arra az esetre, ha valamelyik csaj otthon összetörné a sajátját... így beállítottam csatasorba. Így most 3db 4x, egy 3pro és az említett g4s a szűk családi felhozatal.Két évvel ezelőtti Helium backup-om van, abból egy-két dolgot már visszaállítottam a 4x-re.
-
trebrona
nagyúr
Parancsolj: https://download.pixelexperience.org/land/
GApps integrálva, az nem kell külön.
-
trebrona
nagyúr
Nem válaszként írtad, így nem tudom kihez intézted a kérdést.
Nálam PE rom van, minden működik. Napi használatban nincs a készülék, leginkább navi a dolga waze-zel, azt is hibátlanul teljesíti. Havonta jön a frissítés OTA, így folyamatosan naprakész.
Kattinthatóan Magisk választható, kell, vagy nem:[link]
Spectrum és Kernel Adiutor integrálva, alapértelmezett kamera a GCam, HDR+ működik. Wifi és Bluetooth párhuzamosan bug nincs már egy jó ideje.Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
Nashville
tag
(#14511) bb71
Köszi, de mielőtt írtál muszáj volt időhiány miatt ráflashelnem dirty flash-el, hátha megjavul, de nem. Ugyanúgy töltődött a rendszer, mint előtte és mindenáron akarta, hogy a data- t is wipeoljam. Szerencsére az Internal Storage- t békén hagyhattam, úgyhogy a fotók + fájlok megmaradtak más minden ment a levesbe, a szokásos mentések Nova backup és egyéb programok backupjait most nélkülöznöm kellett, egy pár munkát kezdhetek elölről. Lassan minden héten csinálhatok egy mentést ami nem a felhőbe megy.
(#14512) 22Dávid22
Azért elég fura összeesküvés elmélet szaga van ennek, hogy veled is éppen tegnap történt meg ez a nem mindennapi eset. Sajnos a te megoldásodat sem tudtam már kipróbálni, pedig nem bántam volna, ha majdnem egy havi munkám nem száll el csak úgy.
Konklúzió:
Úgy látszik lassan végleg feladom a ROM- olgatást. Crdroidon elég sok applikáció FC- zett és emiatt a kamera használata közben felugró hibaüzenet hatására a kamera is csak újraindítás után javult meg. Szóval rég nem látott kamera hiba jelent meg a képernyőn, amivel Nexus 5 gyári rendszeren sűrűn találkoztam. Elég volt, vissza térek Xiaomi Eu ROM- ra.Trebrona ehhez a xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V9.5.3.0.MALCNFA_v9-6.0_2 ROM- ra melyik Gapps- ot ajánlod felrakni, mert [innen] az ARM64 / 6.0 / nano- val flasheltem és a rendszer betöltése után a konfigurálásnál már a kezdeti lépésnél a nyelv kiválasztásánál hibával állt le, be sem tudtam lépni a rendszerbe, így ideiglenesen visszaraktam a crDroidot. Lehet valamilyen Oreo maradék kavar be, talán az internal Storage- t is wipe-olnom kellene...
-
A pixel experience-re írtam. 1ó 22p kijelzőidőt ment, 25% akkut evett meg ma. Szokásos felhasználás, böngésző, viber, messenger. Ez így elég halvány.
Egy nem bug, hanem fícsör: google fotó? félóránként pittyeg, hogy elkészült az új panorámaképem meg montázsom meg videom meg még ki tudja mi... Egyrészt idegesítő, másrészt a saját 1-2 éves képeimet dobja be, amik már rég elkészültek. -
sz.j
nagyúr
Így csináltad, mert ez alapján nekem probléma nélkül sikerült az átállás?
-
retesz147
addikt
Van még eu dev 8.3.1, de ott nekem (és másnak is) frissítés után eltűnt 1-2 progi, amit nem is tudtam újratelepíteni, úgyhogy "tiszta" telepítés kellett...Viszont, ha újrahúzod a telót, akkor a 8.3.1 jó lehet, bár a fórumát nem követem figyelemmel, nem tudom milyen a fogyasztás....
Hát, vagy felteszel egy korábbi eu dev-et,
vagy az eu stabilt 9.2.1, ha EU vonalon akarsz maradni.
Közben látom, azt írtad fogyasztónak.... -
gulac12
tag
Ez lesz az, köszi, ezzel a Fájl kezelővel lehet az sd kártyára másolni.
-
-
woss
csendes tag
Nekem sosem ment.
Igo Primo NextGen-vel és HERE WeGo-val is próbáltam, de az induláshoz mindkettőnek szüksége van wifi kapcsolatra. Élő net nem szükséges.
Ha már elindult, akkor a wifi megszakítható, később nem kell neki.
De hát így azért nem az igaziGlobal 6.11.17 Beta van rajta, másikkal nem próbáltam. Bár gyanítom, hogy ez valami MIUI probléma és fel is merült bennem a frissítés, csak vártam, hátha másnak is lesz ilyen problémája, és kitapossa az utat.
Vagy valamelyik MIUI beállításnak van ilyen mellékhatása. Nem jöttem még rá..(Én a telefonomat még sosem indítottam újra. November óta folyamatosan megy.).
-
Szerintem aki nem vett eddig 3S telefont, az még várjon pár hetet. A Redmi 4Prime (picit jobb hardverrel) már most annyiba kerül, mit a kifutó 3S Prime, csak még éppen nincs belőle international verzió (a 4A-ból már van global, szóval dolgoznak a kínaiak!!!). Ha lesz a Redmi 4Prime-ból international verzió, akkor egyértelműen jobb vétel lesz, mint a kifutó 3S
-
trebrona
nagyúr
Akkor gyorsan hozzáteszem, mielőtt elkezdődne:
1. Seller Shipping Method szállítást kell kiválasztani, így a chronopost, majd DPD szállít, plusz áfát nem kell fizetni, mivel ezt valószínűleg átalányban már megteszik az EU-ban
2. Igen B20-as
3. Ahogyan írja, készlettől függően érkezhet EU, US, vagy UK töltővel
4. Gyári global stable rommal érkezik, ha nem tud még magyar nyelvet, egyszerű OTA frissítéssel megoldhatóRemélem minden eszembe jutott, így hirtelen.
-
-
RTG
tag
ok. köszi. ebben az esetben ki lehetne a leírást bővíteni ( gyengébbek kedvéért, mint én is ) , hogy ez a kód még nem az a kód és írjad gyorsan befele...
megint meg kell kérdezzem : elbactam ? nem kicsit ? lehet elölről kezdeni ? vagy időnként próbáljam a nyitókát, mert ezek ellenére is lehet egyszer csak engedni fogja ?
elnézést a lámaságért. köszi üdv -
dashed
senior tag
Igy mar elkezdi szurni a "zajt".
Marad 1-esen.
Illetve az also microfont hasznalta felvetelnel. -
trebrona
nagyúr
Ez lesz a te topikod: [link]
1. Eu romban sincs még magyar nyelv tudomásom szerint.
2. Igen, lehet TWRP mentést készíteni bootloader nyitás után és igen, saját TWRP kell hozzá.3-4. Igen, bootloader nyitás után. Bl nyitáshoz az "engedélyt" igényelni kell.
5. Igen, a fastboot romot fastboot, vagy EDL módban lehet telepíteni. Romverziók közötti különbség az összefoglalóban.
6. Bootloader nyitás után használhatod a multitool-t is, ha az neked egyszerűbb. 4A-t szvsz még nem támogatja. -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Vagy mibilszerviz felhasználótól innen a PH-ról 50.991 forintért 2év gyári garanciával és Magyar (27% ÁFÁ-s) számlával.
Tegnap érkezett meg amit a feleségemnek rendeltem. Hétfőn megbeszéltük, kedden hozta az MPL futár. -
-
-
-
Megnyugodhatsz, röviden és velősen: user error.
Egyszerűbb a fórumban trágár szavakkal hisztizni, mint a nyamvadt folyamaton végigmenni. 100%-os fiók, megérkezett sms kell, ha nem érkezik másik szám kell, ki kell várni, a telefonon be kell lépni az adott fiókba, a megfelelő sw kell rá, és a fejlesztői menüben az BL unlock engedélyezni kell stb. Rengetegszer le lett írva, mégis mindig újra és újra van valaki akinek neeeeemmeeeegy. Aztán egyszer csak egy fél szóból kiderül hogy ja, most már megy. Valamelyik lépést egyszerűen nem csinálta meg, ennyi. -
sz.j
nagyúr
Igaz én egyáltalán nem értek a telcsikhez, de kicsit "megrémültem" amikor az előző hsz-ben írt különböző mókolásokat olvastam ...
Ezzel a telcsivel az "természetes", hogy különböző dolgokat kell csinálni vele ahhoz, hogy használni lehessen?
Mert én a bekapcsolást követően csak használni szerettem volna ..... -
-
Komolyan nem értem, miért hiszi mindenki, hogy sok a mókolás a kütyüvel. Főleg, hogy most már simán global dev. ROM-mal küldik jellemzően, ami magyar, hetente frissül, és semmit nem kell vele mókolni.
Két Redmi 3-am volt/van (egy sima volt és egy Pro), mindkettőt kb. 10 perc volt használatba venni.
Jó, hazudok, a simánál kellett kérnem BL unlockot, meg ott azért volt pár bootloop, de a Prot csak kivettem a dobozból, nyitottam a BL-t, feldobtam a TWRP-t, meg a ROM-ot, és örültem.Talán a heti frissítés miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest