Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #13876 üzenetére
hát ma olyan helyen voltam ahol pont nem volt rizs de még bolt se a közelben
mindenesetre egyik se mentette volna meg, nyáron ugyanígy halálozott el az érintőpanel illetve jött egy zápor, kb. 3-4 csepp érte már raktam zsebre de az is elég volt neki. Ilyen szempontból elég gyenge a konstrukció.
De most már szétszedtem, összeraktam, kijelenthetjük hogy elhalálozott. Wayteqnél 20 ropi a komplett kijelző, ha egyáltalán tényleg ez a baja.
-
ktomcat
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #13873 üzenetére
igen, ezt a verziót hallottam ma mindenkitől csak nekem nem fekszik ez a beleteszem aztán vagy lesz valami vagy nem, meg ahhoz hogy ki tudjam kapcsolni úgyis szét kell szednem, ami most folyamatban is van, a legapróbb alkatrészeire szedem szét aztán mindegyiket lefújom valamivel (hajszárító ilyenkor off persze a meleg levegő miatt), csak tudnám hogy hol keressem a hibát
-
ktomcat
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #4657 üzenetére
igen ezekkel tisztába vagyok, de Eddig nem húzta úgy le az akksit hogy 50%nál járjak 2 óra screentimal, nameg fölényesen vezeti a messenger a battery stats toplistáját... Gondoltam ha másnál is előfordul akkor appfrissítés hozta elő vagy a rom frissítésbe ment félre valami
-
Soká
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #4337 üzenetére
"Srácok, ha legközelebb telefont veszünk szóljatok rám, hogy próbáljam ki a kábelt és a töltőt is,"
Azért nem értelek, mert a leírásban egyértelműen szerepel, hogy garanciát csak arra vállalnak, ha a saját töltőjével üzemelteted. Ha Te meg x hét után jelzed, hogy nem jó a töltő, akkor egyértelmű, hogy nem a saját töltőjével használtad a telót. Akár azt is mondhatják, hogy garanciavesztés.
Nem kívánom, félre ne értsd, csak apró öngól az ilyen. Szerintem, ha vesz egy új kütyüt az ember, akkor érdemes elolvasni az ismertetőket, érdemes szemügyre venni az egészet, kipróbálni. És nem a védőfóliát meg matricákat kell először letépni, a csomagolóanyagot kidobni, stb.Laikus vagyok, azt valaki meg tudná mondani, hogy a gyári töltőnél mit tud jobban egy "jobb" töltő?
Illetve ha a jóság annyit jelent, hogy gyorsabban tölt, akkor a gyorsabb töltésnek lehet-e valamilyen káros következménye az akksira nézve? Köszönöm! -
oroby
újonc
válasz
DJ. Ru$y #1312 üzenetére
Hát nem tudom, tegnap kapott 3s valószínű, hogy hardware hibás... előlapi kamera megy, hátsó nagy feketeség, nem elérhető, nem tud hozzá kapcsolódni semmi... próbáltam mindenféle tesztprogrammal, más fényképező app-al minden esetben csak a fekete képernyő fogadott (ja a kamera védő leragasztást természetesen levettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- The First Berserker: Khazan
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest