- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #13876 üzenetére
hát ma olyan helyen voltam ahol pont nem volt rizs de még bolt se a közelben
mindenesetre egyik se mentette volna meg, nyáron ugyanígy halálozott el az érintőpanel illetve jött egy zápor, kb. 3-4 csepp érte már raktam zsebre de az is elég volt neki. Ilyen szempontból elég gyenge a konstrukció.
De most már szétszedtem, összeraktam, kijelenthetjük hogy elhalálozott. Wayteqnél 20 ropi a komplett kijelző, ha egyáltalán tényleg ez a baja.
-
ktomcat
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #13873 üzenetére
igen, ezt a verziót hallottam ma mindenkitől csak nekem nem fekszik ez a beleteszem aztán vagy lesz valami vagy nem, meg ahhoz hogy ki tudjam kapcsolni úgyis szét kell szednem, ami most folyamatban is van, a legapróbb alkatrészeire szedem szét aztán mindegyiket lefújom valamivel (hajszárító ilyenkor off persze a meleg levegő miatt), csak tudnám hogy hol keressem a hibát
-
ktomcat
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #4657 üzenetére
igen ezekkel tisztába vagyok, de Eddig nem húzta úgy le az akksit hogy 50%nál járjak 2 óra screentimal, nameg fölényesen vezeti a messenger a battery stats toplistáját... Gondoltam ha másnál is előfordul akkor appfrissítés hozta elő vagy a rom frissítésbe ment félre valami
-
Soká
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #4337 üzenetére
"Srácok, ha legközelebb telefont veszünk szóljatok rám, hogy próbáljam ki a kábelt és a töltőt is,"
Azért nem értelek, mert a leírásban egyértelműen szerepel, hogy garanciát csak arra vállalnak, ha a saját töltőjével üzemelteted. Ha Te meg x hét után jelzed, hogy nem jó a töltő, akkor egyértelmű, hogy nem a saját töltőjével használtad a telót. Akár azt is mondhatják, hogy garanciavesztés.
Nem kívánom, félre ne értsd, csak apró öngól az ilyen. Szerintem, ha vesz egy új kütyüt az ember, akkor érdemes elolvasni az ismertetőket, érdemes szemügyre venni az egészet, kipróbálni. És nem a védőfóliát meg matricákat kell először letépni, a csomagolóanyagot kidobni, stb.Laikus vagyok, azt valaki meg tudná mondani, hogy a gyári töltőnél mit tud jobban egy "jobb" töltő?
Illetve ha a jóság annyit jelent, hogy gyorsabban tölt, akkor a gyorsabb töltésnek lehet-e valamilyen káros következménye az akksira nézve? Köszönöm! -
oroby
újonc
válasz
DJ. Ru$y #1312 üzenetére
Hát nem tudom, tegnap kapott 3s valószínű, hogy hardware hibás... előlapi kamera megy, hátsó nagy feketeség, nem elérhető, nem tud hozzá kapcsolódni semmi... próbáltam mindenféle tesztprogrammal, más fényképező app-al minden esetben csak a fekete képernyő fogadott (ja a kamera védő leragasztást természetesen levettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged