Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Segítséget szeretnék kérni.
Amikor a neten rákeresnék valamire akkor az esetek nagy többségében ez az oldal ugrik fel és nem enged tovább ...
Kérlek segítsetek, hogyan tudnám ezt a "hibát" végleg megszüntetni? -
sz.j
nagyúr
Srácok!
Kellene egy kis segítség!
Készítettem egy pár képet a telefonnal és amikor felakartam tölteni a számítógépre nem tudtam ... Ezt az üzenetet kaptam.
Hogy tudnám a hibát elhárítani? -
sz.j
nagyúr
Az utóbbi időben állandóan "felugrál" az alábbi ablak ...
Hogy lehetne végleg megszüntetni/kikapcsolni (nem szeretnék semmit elküldeni)? -
sz.j
nagyúr
Szerintetek az mitől van, hogy egyszer-egyszer újraindul a telcsi?
(Gyári rajta minden) -
sz.j
nagyúr
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Az e-mailben kapott PDF mellékletet mivel lehet megnyitni, mert amikor megakarom nyitni állandóan azt írja ki, hogy próbálja meg újra (Try again)?
-
sz.j
nagyúr
Lenne egy láma kérdésem ...
Elkezdtem letölteni az ajánlott WPS Office-t, de annak ellenére, hogy a free- t kezdtem letölteni valahogy a prémium változat jelent meg a gépen, amire nincs szükségem.
Segítséget szeretnék kérni, mert leszeretném törölni ezt az appot, de nem találom ... az Eszközök--> Letöltések-nél nincs.
Hol keressen és hogy tudom letörölni a lelcsiről? -
sz.j
nagyúr
válasz
elfelejtette #16124 üzenetére
Köszi az infót, kifogom próbálni csak várok még ajánlásokat, hátha azok között van jobb.
-
sz.j
nagyúr
Volna egy kérdésem.
Mi kell ahhoz, milyen app, hogy az e-mailbem érkező pdf fájlokat megtudjam nézni?
Mit ajánlotok? -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
A fiam telcsije már hosszabb ideje 3G-re van állítva, mert ha 4G-n volt akkor sok hívást nem jelzett (nem csörgött ki) a telefonja.
Kérdésem az lenne, hogy most, hogy a Telekom megszünteti a 3G-t csak azt internetet nem tudja majd használni vagy a telefonálásba is gondot fog okozni a 3G megszűnése?
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Az mitől lehet, hogy az utóbbi pár napban a telefonálás megkezdését követően 1-2 percében elmegy a hang/megszakad a vonal?
Újabb hívást követően nem jelentkezik a hiba .... -
sz.j
nagyúr
A lényeg lemaradt ...
Azaz ha a hívó tudta nélkül rögzítem a beszélgetést azt vita esetén visszajátszhatóm neki vagy hivatkozva a felvételre írásos formában (de akár szóban is) idézhetek belőle?
Természetesen senki más nem hallhatná a felvételt ...
Ennek van bármilyen akadálya, szabad ezt csinálni? -
sz.j
nagyúr
válasz
kovy79 #16058 üzenetére
Igen, hívásrögzítésre gondolok.
"Jogilag bizonyítani nem tudsz vele ......."
Remélem addig soha nem jut el semmi, hogy jogi útra legyen szükség.
Viszont olykor nagyon jól jönne ha a "kedves ügyeskedni akaró ügyfél" orra alá lehetne dugni, azaz visszahallgatni vele amiről eredetileg valóban szó volt .... -
sz.j
nagyúr
Annyit még az előző hsz-an írt kérdésekhez, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a hangfelvétel készítés/felhasználás adatvédelmi, ill. személyiségi jogokat érint, de egy vállalkozásnál hogy lehet bizonyítékként felhasználni a két fél beszélgetéséről készült felvételt ha az egyik fél hozzájárulása nélkül készül???
-
sz.j
nagyúr
Srácok, egy kis infóra lenne szükségem!
A telcsin többek között van a "Hangrögzítés" lehetőség.
A kérdéseim a következők lennének:
1. Ezt funkciót mindenféle korlátozás nélkül lehet e használni, illetve a vele készült felvételt közzé lehet e tenni?
2. A "Hangrögzítő "-vel készült felvételt hogy lehet egy másik telcsire (számra) elküldeni?Köszi az infót
-
sz.j
nagyúr
válasz
Brandynew #16004 üzenetére
Már ne haragudj, hogy közbeszólok, de miért "palizta" volna be?
Mert lehet, hogy Te újonnan 20 k-ért hozattad, de ha Ő itt MO-on lényegesen többért vette (például Link, Link ), akkor a telcsi állapotától függően reális lehet az ár ...
Arról nem is szólva hogy a vevőnek (valamiért) elfogatható/reális volt az ár .... -
sz.j
nagyúr
Szia!
Ez nálam be van kapcsolva és jelez is a teló ha hívnak, de a hívó félnek nem jelez vissza, hogy foglalt a szám ...., azaz csak a kicsenget hallja.
@ trebrona
Köszi az infót.
Hát nem is tudom, hogy mi lenne számomra a jó beállítás, talán az ha a hívónál jelezne foglaltot, én meg nézegetném a telcsit hogy esetleg hívtak e .... -
sz.j
nagyúr
Azt belehet állítani, hogy ha telefonálok és közben hívnak, akkor én is halljam hogy hívnak és a hívófél foglalt jelzést haljon?
Ha igen ezt hol lehet beállítani?Előre is köszi az infót.
-
sz.j
nagyúr
válasz
gingerbalm #15910 üzenetére
Átlagos használattal nálam is kb. 3-4 napot bír még az aksi.
Tartalék aksit még nem vettem, mert gondolkodtam a telcsi lecserélésén, de ha nem fog elromlani nagy valószínűséggel maradok még a 3S-n. -
sz.j
nagyúr
válasz
gingerbalm #15908 üzenetére
Kb hasonló korú az én telcsim is, de ha már nem is olyan az aksija mint újkorában szerencsére még bírja.
-
sz.j
nagyúr
Megint kellene egy kis segítség ....
Valamit elállíthattam, mert kb két nap óta az az üzenet jelenik megy. hogy
"YouTube
Várakozás a hálózatra"".Ezt hol tudnám véglegesen törölni vagy kikapcsolni?
-
sz.j
nagyúr
válasz
adabra #15798 üzenetére
"Nálunk két ilyen telefon van a családban. Az egyiknek az akkuja nagyon szar, a másiknak csak kicsit"
Hogy jelentkezett az aksik lerobbanása, hirtelen mentek tönkre vagy lassan?
Mindezt csak azért kérdezem, mert én naponta sokszor és relatíve sokat szoktam beszélni és nagyon kellemetlen lenne ha az egyik pillanatról a másikra annyira tönkre menne az aksi hogy ne tudjam a hívásokat fogadni.Most még szinte "tökéletes" az aksi ...
-
sz.j
nagyúr
Átlag nappali képek készítéséhez milyen expozíciós idő beállítása az ideális?
És gyárilag milyen értékre van beállítva, kell ezt változtatni? -
sz.j
nagyúr
válasz
nemethchek19 #15663 üzenetére
Most kipróbáltam és nálam nincs probléma vele, legalábbis a nem fogadott hívást és az sms érkezését jelzi a led.
-
sz.j
nagyúr
Megjelent a MIUI v10.2.2.0 frissítés ..
Felrakta már valaki, és ha igen mi a tapasztalat vele? -
sz.j
nagyúr
Srácok segítségre lenne szükségem!
Az eddig jól működő telcsi a ma reggeli bekapcsolásra (minden este lekapcsolom) nem reagált, majd nagyon hosszan nyomva sikerült csak bekapcsolni. Az aksi 25%-on volt
Ilyen eddig nem volt ....Szerintetek mi okozta ezt, mi lehet a baj?
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Még nem használtam eddig a Szkennert, csak most próbáltam ki, de nem találom, hogy hová mentett.
Segítenétek? -
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
Tulajdonkép működik az új e-mailfiók, egymásután kapom a próbaként ide küldött leveleket, de a levelek megérkezésekor nincs hang és fényjelzés ...
Ezeket hol lehet beállítani?Mert hiába kapcsolom be a Bejövő üzenetek-nél a fogaskerékre kattintok és ott a Értesítések-nél mindent (e-mail értesítések, Csengőhang, Értesítési hang, Rezgés) még sincs értesítési hang és fényjelzés ha kaptam egy e-mailt ...
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Ennél a telcsinél azt hogy lehet megcsinálni, hogy egy mindentől "független", tehát nem gmail vagy valamilyen microsoftos, levelezőfiók (pl. info@akarmi.hu vagy hasonló) legyen a telefonon?
-
sz.j
nagyúr
Ha már témánál vagyunk, akkor nekem is lenne kérdésem ...
A frissítés előtti (gyári) háttérképet hogy lehetne visszaállítani? -
sz.j
nagyúr
Srácok, sürgős segítségre lenne szükségem!
A fiam változtatott a régebbi belépési mintáján, az új egy bonyolult rajzolatú lett amit elfelejtett vagy rosszul rajzolta fel és letiltotta őt, nem tudja használni a telefonját ....
Ilyenkor mit lehet csinálni, hogy lehetne belépni a telóba?
Előre is köszi a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
Azt hol lehet beállítani, hogy ha telefonálás közben újabb hívásom van, akkor azt én is halljam és a hívónál foglaltat jelezzen?
Mert most a beszélgetés alatt
- ha hallom hogy új hívásom van, akkor a hívónál folyamatos kicsengetés van (nem pedig foglat jelzés)
- ha pedig a hívónál foglaltat jelez, akkor nálam nem csörög ki az újabb hívás és ilyenkor csak az értesítésekből tudom meg, hogy közben hívtak. -
sz.j
nagyúr
Srácok!
Az mitől van, hogy ma felraktam a frissítést és a Névjegyzékből/Kedvencek közül több telefonszám és név eltűnt?
A későbbiekben ezt meglehet valahogy akadályozni? -
sz.j
nagyúr
Srácok!
Hol lehet kikapcsolni, hogy a telon lévő képek ne kerüljenek fel a Google Fotók közé a felhőbe?
-
sz.j
nagyúr
válasz
ekrisztian #14395 üzenetére
Másik füles egyelőre nincs (majd ha átjön az unokám), az újraindítás se használt ....
-
sz.j
nagyúr
Az mitől van, hogy ha bedugom a headset-et, akkor ugyan a kijelzőn megjelenik a fülhallgató-ikon, de híváskor nem az szól hanem mintha nem is lenne bedugva csak a telefon?
Eddig ilyen nem volt, jól működött a telefon.Ennek a hibának a megszüntetésére tudtok valami megoldást?
-
sz.j
nagyúr
A napokban csináltam a telóval egypár képet amiket most leakartam a számítógépre tölteni (úgy mint eddig mindig), de egy olyan szövegű ablak ugrik fel, hogy nem találhatók új képek ..., eddig ilyen nem volt, a régi képeket is akár többször is letudtam tölteni.
Próbaképp csináltam újabb képeket hátha azokkal együtt lejönnek a régiek is, de nem .., csak az újakat tudtam letölteni
Hogy tudnám ezt a hibát megszüntetni és a képeket letölteni?
Köszi a segítséget
-
sz.j
nagyúr
Több mint másfél év használat után ma először fordult elő, hogy telefonálás közben újraindult a telcsi ...
Ez mitől lehet? -
sz.j
nagyúr
Csináltam egy butaságot
...... ennek megszüntetéséhez kérem a segítségeteket
Az időjárást szerettem volna megnézni, de felugrott egymást követően két ablak (valami olyan szöveggel, hogy hozzájárulok ehhez meg ahhoz ..., én elutasítottam) és most ha rákattintok az időjárás ikonra, akkor azt írja ki, hogy "Ön letiltott egy szükséges engedélyt ..."
Megjegyezném, hogy eddig (kb. 1,5 év alatt) soha nem jelentek még meg a fent említett engedélykérő ablakok ...Hogy tudnám az Időjárás funkciót újra működésre bírni?
Előre is köszi a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
Tudtok ajánlani valamilyen camera appot ami a gyárinál jobb képeket csinál, de az app felrakása nem igényel semmilyen buherálást?
Stabil 9.5.1 van a telómon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest