- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ironbed
aktív tag
válasz
Mewryck #16196 üzenetére
Az Unicredit mobilapp-ot a Pixel Experience (Android 11.0) alatt simán ment , de június közepén otthon leszek újra, akkor kipróbálom neked a Lineage OS(9.0) alatt is.
A PE sajnos erőforrásigényesebb, sok volt a döccenő, de még éppen használható
A Linage simán, gördülékenyen működik.
Majd nézek neked leírásokat, bár a bootloadert az elején nyitottam már sok-sok éve.
Viszont pár Xiaomi telefonra igényeltem nyitást, igaz ugyanazzal a fiókkal, amit az elején regisztráltam. Itt visszaolvasva is van szerintem hivatkozás.
(Ami érdekes volt, hogy a Linux alatt mennyivel könnyebb bootloadert nyitni, recovery-t felülírni)
Amiket xabolcs ír, azok mind jók. Én a 11-es PE miatt válaszottam régebbi android-ot. Igaz nem is használom napi szinten a telefont -
xabolcs
őstag
válasz
Mewryck #16196 üzenetére
Ahogy korabban olvashattad tolem, Android 13 es afelett komolyra fordult a macska-eger harc a Play Integrity-re rafuggott alkalmazasok es az azt kijatszo Magisk / KernelSU(Next) modulok kozott.
Nekem jobban tetszik a KernelSU(Next)-es megoldas, mint a Magisk fele patch-eles, de emiatt nehezebb is jol mukodo KernelSU(Next)-et tamogato kernel-t talalni.
Utobbit leginkabb 4.19-es kernelhez csinaljak, de pl. nekem nem volt szerencsem az RvKernel-hez A11 alatt: [link]En egyebkent cafebabe-tol a los 18.1 es 22.2, illetve a hivatalos los 22.2-t probalnam, a11 vonalon maradva pedig zyn-tol a crdroid 7.x-eket.
Egy szo, mint szaz, egyelore nem tudok kitaposott utat mutatni, de erdekel a tema!
-
ironbed
aktív tag
válasz
Mewryck #16193 üzenetére
Nekem most 9.0 Android van fent a LinageOS-ből(talán 16-os). Erről írták, hogy szép stabil és egyelőre ezt hozza is.
Előtte a Pixel Experience volt fent(11.0-ás volt az utolsó frissítés). Az kicsit "laggolt" néha és a kamera app 10 indításból legalább egyszer elszállt.
A banki appok (Unicredit, Oberbank) simán mentek a nyitott bootloader mellett.Mivel egyre több alkalmazás nem frissül csak az újabb android verziókon ezért a Redmi 3S csak "játéknak" jó szerintem.
-
xabolcs
őstag
válasz
Mewryck #16193 üzenetére
- a telepített progik ne reklamáljanak a nyitott BL miatt
Milyen telepitett programjaid vannak? Mivel Android 6-on elfutnak, szerintem nem sokat foglalkoznak a bootloader allapotaval, de mindenkeppen jol lenne ismerni a koltoztetendo programok listajat!
Azt ugye tudod, hogy rendszer csere utan nem csak ujra kell telepiteni oket, de az adataik is elvesznek?
Koltozeskor, amit leginkabb nem szeretek, az a tortenet (hivaslista, kontaktok, uzenetek, ...) elvesztese.
SMS-re es hivaslista atvitelere van kulon program, a Viber pl. tud Google Drive-ra menteni, de pl. a Signal (nem a fogrem) es a SimpleX koltoztetese sokkal bonyolultabb egy masik telefon nelkul. -
Soká
senior tag
válasz
Mewryck #15957 üzenetére
Panel.
Akksi.
Figyelni kell a megfelelő modell kiválasztására. Már nem emlékszem, hogy mennyi idő alatt érkezett. Az akksi gyári csomagolása túlzó módon igényes, a panel kellően pőrén érkezett.
A szereléshez vannak jó videók a youtube-on, én ezt javasolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest