- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
nrbi001 #14009 üzenetére
Ezzel kapcsolatban két dolgot tudok mondani:
1. Én végül újraindítottam a telefonomat (miután mindent(?) lementegettem) és indult a telefon gond nélkül, szóval örülhetek. (ezen felbuzdulva most is éppen települ a mai (tegnapi) frissítés, vicces lenne, ha éppen akkor halna be amikor dicsekszem...)2. Mit mond erre a Xiaomi? Mert azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy vállrándítással intézik az ilyesmit. Tényleg az az egyetlen lehetősége a júzernek, hogy megy egy szervizbe? (vagy maga megoldja) Valami hivatalos infó jó lenne arról hogy a készülékek hány százalékát érinti az ilyesmi és, hogy mi az oka? Mert valami oka kell hogy legyen.
-
Soká
senior tag
válasz
nrbi001 #13974 üzenetére
Elkeserítő olvasni ezeket a frissítés után letérdelt készülékeket. Két hete akarja a telefonom, hogy újraindítsam, de nem merem kikapcsolni mert nem szeretném ha pórul járnék.
Tudom, álljak át stabilra, de az a kisebb baj, hogy nem értek ezekhez a dolgokhoz, a nagyobb az, hogy annyira belaktam már a telefonomat, hogy egy újrarakással annyi mindent elveszítenék, illetve egy csomó mindent nem tudom, hogyan tudnék átköltöztetni.Most az a kérdés, hogy mentegessek, amit tudok, aztán ha beüt a krach, akkor átállok, vagy anélkül, hogy valóban gondom lenne szívassam magamat egy átállással?
Igazából azt nem látom tisztán, hogy a global béta telefonok hány százalékát érinti az összeomlás? Mert ha ez 1-2%-ot jelent, akkor ezzel hajlandó vagyok együtt élni, de ha mondjuk 30%felett van, akkor nem várnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Klaus Duran: 2025 dude
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest