- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Hívás elutasító üzenet beállítása:
Gyári tárcsázó->"bal alsó sarok 3 vízszintes ikon" Menü gomb->Beállítások->További beállítások->Gyors válaszok és megérkeztél...
Ez nekem EU stabil 8.2.3-on van így....nem tudom nálad milyen a rendszer és hol van, de valószínűleg ugyanitt.@Soká: esetleg töröld le azt a progit, amit elindít (teljes törlés, adatok, minden), majd újraindítás. Ha a hiba továbbra is jelen van, akkor valszeg hardveres gond lesz->szerviz.
-
Amennyiben "Be" van kapcsolva, a felső részen ("Válasszon alkalmazást..." rész) tudod hozzáadni a kivételekhez azokat az appokat, amiket szeretnél, hogy fussanak a háttérben.
Persze, ha nem akarsz ezzel foglalkozni, akkor az egészet ki is kapcsolhatod (az üzemidő nyilván csökkenni fog). -
laca1052
tag
Nem szabad frissíteni a Gmail alkalmazást. Nekem is működik rendesen,alkalmazás frissítése előtt mindig meg nézem a play áruházban a hozzá szólásokat.De én úgy vagyok ami jól működik nem frissítem. Idézet a Google play ből
"Sziasztok! Ezt azoknak akiknek nem tölti be a leveleket. Beléptek a playbe ,majd saját alkalmazások, gmail, eltávolítás. Törlődni nem fog csak visszaáll egy régebbi verzióra, Autó frissítés kikapcs. Megnyitás frissítés nélkül és működni fog! Gyors megoldás amég nem tesznek valamit de addig is tudjátok használni a fiókot. Üdv
Miui 8 Global 7.3.2 beta ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest