- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Ahogy sejtettem GLOBAL FEJLESZTŐI...
Az a fránya zárt BL...
Egy frissebb GLOBAL STABLE Frissítés alkalmazáson keresztül is felmenne.
(Igaz utána -ha maga a telepítés nem végezte el- úgy is Factory Reset kellene)
Ettől még meg lehet próbálni Frissítés/Updater alkalmazáson keresztül...
...hibát nem fog okozni, legrosszabb esetben hibaüzenettel nem fut le.
Töltsd le a legutolsó GLOBAL STABIL-t és próbáld meg.
De a zárt BL miatt szerintem nem fogja engedni...
...ámbátor Trebrona a fő LAND-mester, hátha neki van más kikerülő ötlete. -
royalka
őstag
Sokat szaroztam vele a múltkor két telón se akart menni zökkenőmentesen. Végül úgy sikerült, hogy töröltem minden could mentést és utánna szépen lementette, igaz jó pár app-nak nem sikerült vissza állítani az adatait + RN4x-n meghülyült kicsit a rendszer így ott kézzel telepítettem újra az appokat.
-
IG55
senior tag
Szóval egy memóriatörlés után 1-2 percig jó volt a GPS. A family locator autostartra volt állítva, ezért gondolom 1-2 percbe telt, amíg visszatöltődött.
Aztán később visszaraktam az autostartba, futott rendesen a háttérben, mégsem okozott már gondot. Talán egy frissítés hozta helyre, de én inkább arra gyanakszom, hogy rendszerszinten bolondult meg valami (ezt erősíti, hogy trebronánál nem volt family locator), talán egy frissítés során valami beakadt valahol, ami a family locatorral valahogy kapcsolatba került. -
trebrona
nagyúr
Nálam nem volt family locator és hasonló sem telepítve.
Nem csak waze, minden más is eldobálta. AndroiTS is belőtte a helyet 3m pontossággal lakásban pillanatok alatt, majd egy pillanatra elszállt, majd megint 3m, majd ismét, és ez így ismétlődött folyamatosan a végtelenségig...
-
Soká
senior tag
Három különböző töltővel próbáltam, ugyanaz a hibajelenség. Most összedugtam a számítógéppel is, de nem tudok semmit csinálni mert ugyanúgy megszakad 2mp-ként a kapcsolat mint töltésnél. És van még egy érdekes bug: csatlakoztatásnál elindul egy digital clock nevű applikáció.
-
trebrona
nagyúr
Igen, valószínűleg valami ilyesmi történhetett.
Rom: természetesen én értem, de ez gyári rom. Azért félrevezető, mert anno a Redmi 3/Prot (ido), Redmi Note 3Pro-t (kenzo) saját készítésű rommal árulták, mivel akkor azokra még nem volt hivatalos magyar nyelvet tartalmazó rom. Ennél a telefonnál szó sincs erről.
-
-
margithid
veterán
+1
No meg továbbra is ajánlom a stabil romot, azért nemhiába stabil a neve, hiába mondja valaki, hogy ez csak egy átnevezett developer.
Nekem amúgy a futó alkalmazások szórakoznak, le is töröltem mindet, endomondo, runkeeper, runtastic, mind állandóan keresi a gps jelet és merít.
Nekem egyenlőre a gyári bőngésző nagyon bevállt! Mobilnettel meg az opera minit használom adatspórolás okán. -
-
sphe
senior tag
-
Speedtest szerint 30/55 mbit nálam. 100 megabites Digi.
Memória: no ez érdekes, mert alapból 1.3-1.5GB foglalt a 3-ból. Baromira nincsenek már ezek az androidos szoftverek optimalizálva. Pedig alig fut valami.
Most komolyan, mi a bánat 1.4GB ezen az androidon is? 720p-s felbontás, még csak a grafikával se lehet magyarázni, a hardverek száma se bővült. A felhasználói felület sem különb, mint a Lenovómé, pedig arra csak 4-500 mega a 4.4-es android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest