- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macikos #1429 üzenetére
ez egyértelmü! nekem a dizájn jön be a legjobban. de ha mondjuk kocsiba teszem, akkor tokkal fogom csak nehogy karc legyen rajta.
de ami az elöbb volt linkelve adapter, az pl nem birja valamelyik értéket, irja is a tulaj, hogy erre figyelni kell. asszem marad igy a gány régi magnós kábel-módszer
-
-
Csigger
őstag
válasz
macikos #1424 üzenetére
télleg??? még ilyen nagy szar hipermarketekben is lehet kapni? nah vazze! akkor a legközelebbi nagy bevásárlásnál veszek is egyet! köcce az infót!
akkor USB-ről 4-5 óra! és 230as hálózatról? vagy arról nem is szoktad tölteni?
spec nekem elég sokat megy a gépem, de azér mindig nincs bekapcsolva! -
Csigger
őstag
-
-
Davey7
senior tag
válasz
macikos #1314 üzenetére
hmmm ha 60k körül lesz akkor sztem veszek egyet tél környékén... a copy/paste fájó pont,de talán kibírható...a flash-t,meg reméljük megoldják a későbbi sw frissítések. az sem a legjobb,hogy csak gyári csengőhangokat lehet alkalmazni és az is halk,de azért rezgés van benne igaz?mert arról sehol nem olvastam még...
-
-
hola_bola
csendes tag
válasz
macikos #1242 üzenetére
Erős tippem van, hogy a 8G-s itthon 70-ről, a 16 G-s pedig 95-ről indul majd. Az amcsi ára viszont nagyon okés. Ha mégis "csak" annyit tennének rá itthon, mint az iPodokra, egy rendel.
Amúgy már megvannak a hivatalos oldalak:
http://www.apple.com/iphone/
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTE2NTQ -
Csigger
őstag
válasz
macikos #1138 üzenetére
köszönjük a tájékoztatást! szóval akkor itt lesz megtekinthető macikos szerint: Handrás honlapja
Remek! hogy elrepült az a pár nap, míg vártuk a hétfőt, erre kiderül, hogy majd csak este 7-től láthatjuk!!! no nembaj! csak elmegy ez a mai nap is!!!
amúgy értesüléseim szerint az iTunes-on keresztül is lehet majd vhogy nézni, ha minden igaz! -
-
kíváncsi
őstag
Szia,
köszönöm! A kapcsolatoknál nincs edit gomb nekem. Egyszerre nem is lehet akkor több kontaktot törölni?
Van olyan program amivel meg lehet nézni az éppen futó alkalmazásokat?
Olvasgattam és lehet törölni a gyári programokat, de többnyire csak mac gép segítségével de a mobile finder programmal az applications-nél elvileg szintén ki lehet törölni. Előbb bebolondult az iphone, beléptem installerbe és valami írtam, utána egyfolytában ment a billentyázet hangja csak restart segített.
A customize-ban van egy program rBST, elvileg ezzel el lehetne rejteni az ikonokat de én nem találtam meg.
-
elit_hun
őstag
Aha, mert most 95-ért tudnék venni Iphonet, és úgy tánik jőnius 3.-án el is megyek érte, de ha pl 20.-án csökken az ára 20 ezerrel, akkor megéri várni 17 napot. Igazából az érdekel, hogy hány nappal a hivatalos bejelentés után lesz kapható Mo-n a 3G-s verzió
Btw: Kössz a segítséget
-
-
M0RGI
őstag
Mint, ahogy a többiek írták a Symbianos Nokiák (vagy egy részük) képesek ébreszteni kikapcsolva is. Persze lehet alaptalan a parázásom és standby-ban nem fogyaszt sokat az Iphone.
A csúszka engem soxor zavar, de hát ízlések és pofonok. Jó lenne, ha valahogy ki lehetne szedni, de azt hiszem ez nem lesz megoldható soha.
Szomorúan hallom, hogy a BT nem lesz használható adatküldésre.
Nem mintha nagyon gyakran használnám, de jól jönne párszor és égő, hogy egy 100ezres teló nem tudja. De hát Apple politika...
Ébresztőnél oké, hogy a csúszkával kapcsolod ki, de legalább a szundizás mehetne a Home gombbal, amit becsukott szemmel is megtalálsz.
Kár, hogy nagyon sok dologra nem terjednek ki a telefontesztek...
-
stuntmanmike
tag
Azt vágom h nincs Apple Magyarország, de vannak viszonteladóik, gondolom ők intézik a garanciális ügyeket. Az viszont valószínű hogy mivel itthon nincs forgalomban (hivatalosan), ezért nem is foglalkoznak vele. Nem úgy mint a többi külföldön vásárolt itthon is kapható Apple termékekkel. Ha ez így van akkor a bolti jótálással többet érek.
-
-
repcor
csendes tag
Felesleges veszekedni vele, amig ő 1-2 hónapig nem probáltad ki, addig nem fog tudni rendes állás pontot adni az iphone-ról csak leszarozza meg azt hiszi, h az ő telefonja jobb. Pedig nem hinném, hogy az ő nokiája érintő kijelzős lenne, vagy akár ilyen szép kijelzője volna. És akkor persze ott még nem tarunk, hogy az iphone szoftvere már támogatja az OPENGL 3d -t és elkeztek rá valós 3d -s opengl -es graikájú játékokat készíteni és még miegymást... ja + ottvan annak a nokiának az ótvar sz@r böngészője amin nem lehet megnézni 1 értelmes weboldast sem.. na mind1.
-
Zoty4
őstag
N900-zal lehet majd telefonálni a hírek szerint
Leginkább az a bajom az iphonenal, hogy itthon nem igazán van szervízháttere, de elismerem hihetetlen dolgokat tud a kütyű. Haveromnak van iphoneja és neki pl sokszor megszakad a hívás, nem tudom hogy ez mennyire a készülék hibája. Az akksija meg ha kihasználod a készülék extráit fél nap alatt lemerül, pót akksi meg szerintem még nincs hozzá, vgy horrorisztikus árba kerülhet, mert apples cuccokhoz csak origi szokott lenni, nincs utángyártott.
Nekem egy full kompakt készülék kell. Anno volt mp3 lejátszóm meg egy sima telcsi. Aztán lecseréltem mind2t egy olyan telcsire ami már mp3at is lejátszik, így egy dologgal kevesebbet kellett magammal cipelni. Gondolkozok mobil internet előfizun, hogy a városban, autópályán, vonaton, bárhol tudjak netezni, megnézni dolgokat, ne csak itthon. Olyan böngészője legyen amivel be lehet lépni minden féle weboldalra, flashes oldalakat is megjelenítse. Wifi klassz dolog, de csak városban és akkor ha nem nagyon mocorogsz a készülékkel, mert ugye akkor kell keresned vagy egy újabb hotspotot, vagy lopni vkinek a nem titkosított netét. A gps meg nem árt ha az ember elmegy túrázni , biciklizni, vagy esetleg utazik valahova, és nem akar eltévedni. Már egy ideje várok egy oylan készülékre ami mindezt egyben tudja és nem kell beruházni külön naviba, telóba, stb. Ez az érintőkijelzős apple megoldás is baromira tetszett, de hiányoltam belőle a fent említett dolgokat. Aztán láttam a Nokiának a készülékét, igaz csak neten még
egy az egyben iphone, mintha lekoppintották volna, viszont benne vannak a számomra fontos extrák.
Megvárom melyik jön ki hamarabba az iphone 2 vagy a nokia n900 és azt fogom megvenni. Sajna az apple nem kapkod és szerintem nagyon nagy hibát követett el azzal, hogy kizárólagosan az ATandT-nek adja a telóját. Ezzel elmarad egy hatalmas globális bevétletől, a "pitiáner kis" extra részesedésért. -
Rent
senior tag
4 kulonbozo sim kartyarol volt szo, nem tudom hol olvastal 1-et, ebbol ketto elofizeteses (enyem+asszonye) nincsenek fel evesek, a harmadik egy regi volt, szinten elofizeteses (anyose), ezert lett kicsereltetve uj simre. Mind t-mobile varios uj kartyak.
es nem azert irtam be, hogy lehuzzam a hazai dilereket es rontsam az uzletuket, de ez van amit leirtam lejjebb.
1-et a Vodafone foldszinti uzletebol a westendbol, (ez megjarta a szervizuket)
1-et pedig a Vigszinhaz mellol a Scoptel -tol. (ennel meg mar az elso sarkon kijott az a hiba ami miatt az elobbivel 1 hetig szivtunk.) persze itt mar nem olyan konnyen akartak vissza adni a penzt mint a vodanal, ahol meg inkabb keszuleket nem akartak cserelni, mondvan mind ilyen es inkabb visszafizetik.szoval emiatt kb 6x volt beautozas pestre, enyhen szolva ra lett fizetve.
es a "tobbivel nincs problema" a Scopteles elado sajat bevallasa szerint hozott mar vissza mas is ilyen problemaval keszuleket!!! -
Rent
senior tag
ugy, hogy ha lattal mar iphone-t gyari foliaval, akkor tisztaban vagy vele, hogy lehetetlen levetel utan visszatenni. kb 4 fele folia van rajta, ragacsos cuccal osszenyomatva.
ugy hogy mostmar szoftveresen fuggetlenitik oket, nincs megnyitva a keszulek, kb 15-20 at adhattak mar el, es vodafone foldszinti uzleterol beszelek a westendben.
regebbi softot tettek ra amugy azota hibatlan, stabil.
-
-
-
repcor
csendes tag
"Szerintem az egyik legnagyobb hiba akkor is a fájlkezelő és a fájlok lementésének hiánya."
Természetesen ilyen program is van sőt ftp is... elérhető a telefon.. én pl ftpvel mentem át a képeket nem itunes-al...
Igazság szerint nem akarom én agyba főbe dicsérni, de nekem tökéletesen megfelel a telefon, viszont ez az itunes only megoldás nagyon szar...
Nagyon sajnálom, s remélem lesz mielöbb valami értelmesebb progi windows-ra ennek kicserélésére.
-
sztyui2
őstag
De érzékeli a mozgást. Ráadásul asszem minden irányba. Láttam múltkor egy videót, amin egy csávóka össze vissza forgatta és volt a kijezőn egy labda. És amerre forgatta meg amerre mozgatta, a fizika törvényeinek megfelelően arra ment a labda. elég durva volt.
Mer mi az, hogy giroszkóppal érzékeli a mozgást? Az mit jelent? Az valami speciális cucc vagy mi? És ha nem azzal érzékeli, akkor mivel? -
bmwk1200s
őstag
Csakhogy a tesztben, a független tesztben azt irta a tesztelő hogy miután sok szoftvert rátett nem tudta a főmenüt scroolozni!
Na..erre reagáltam! Az említett videomegosztón szinte már csak ilyen iphone-os videket látni.
Remélem sikerül majd egy ilyet is tesztelni! Pl. az európait! -
ThorsHUN
őstag
Amerikai eladasi statisztikak vannak ugye?
Az amerikai "gondolkodas"mod es az europai kulonbozik ugye?
Nah akkor maj meg lehet lesni mi lesz europaban. Lehet tevedek de sztem bukik az apple.
Az amcsik nem azert vesznek apple-t mp3 lejatszasra, mert olyan uberkurvajo, hanem azert, mert az amerikai cucc. Masreszt meg a nem amerikai dolgok (foleg a tavolkeletiek) igen le vannak nezve. Ismet lehet hogy tevedek, de tessek osszehasonlitani egy iPod-ot es egy Meizu-t. Amerikai vs Kinai.
Vagy egy hondat es egy cryslert/dodge-ot.
Ott a hazafisag, a nemzeti erzelem is kozrejatszik itt meg a penz es a minoseg az ami beszel.PC vs Alma:
Nekem a PC kell, mert ha akarom modosithato. Van akit az nem zavar, ha ezt vagy azt nem tudja futtatni, engem meg az nem, ha neha lefagy a cucc. Ha ugymond lelke van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest