- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Flush headphone JACK!!!! YEAH!
Mod: 10 órás beszélgetési idő!!
-
nemma
addikt
szrídzsí jeeeee
Iphone nano is volt? Jól hallottam vagy mivan?
-
nemma
addikt
Azon kívül, hogy Handras Doomozik egy E61i-n, mondanak még valamit?
-
nemma
addikt
42Mbit-es letöltés?
Persze...
-
nemma
addikt
-
nemma
addikt
-
nemma
addikt
Bocs, hogy így beleszólok az eszmefuttatásaitokba, de valamilyen doksit meg tud jeleníteni az Iphone?
Txt-vel már betelnék...
-
nemma
addikt
Kedves osztálytársam apja állítólag a hóba ejtette bele
-
nemma
addikt
Na, akkor örülök, ha sikerült hozzá jó fülest találni, gondolom nem ugyanarról beszélünk
Ez ki-be kapcsolósdi én sem tudom hogy megy, én úgy tudom, ha megnyomod a gombot, akkor standby módbe rakja, nem kapcsolja ki. Na, majd akinek van Iphone-ja, megmondja!Mod: Jah, azt még elfelejtettem mondani, hogy a külső hangszóró nagyon vacakul szól!
-
nemma
addikt
Hogy az újon lehet-e akksit cserélni, azt nem tudom, de nem is hiszem, hogy ez megvalósulna
De az egészről nem tudok semmit, ahogy szerintem más se nagyon, úgyhogy várni kell a megjelenésig!
A régi akksija 2-3 napot bír tudtommal. Igen, csak az Apple füles megy bele, ami viszont szerintem borzasztó, nekem nem is megy bele a fülembe, nincs is basszus és az egész csak cincogás
Viszont ha kicsit faragsz a fülesed csatiján, lehet, hogy belemegy valahogyMod:Szoftveres gondok tudtommal nem nagyon vannak vele.
-
nemma
addikt
Én mondjuk nem a videótelefonálásról beszéltem, hanem a gyorsabb internetkapcsolatról. Persze ha a pénz nem számít, akkor mindegy...
Mod: Nincs rajta rendes Bluetooth, ugye csak EDGE-képes, az akksi nem cserélhető, nincsenek rá rendes programok, nem játszik le tök szabványos kiterjesztésű videókat, a JACK csatlakozóba nem megy be minden 3,5-ös füles, csak az a vacak fehér...a többi most nem jut eszembe
-
nemma
addikt
Nem nagyon tudom pontosan, annyi biztos, hogy végre 3G-s lesz és hát remélhetőleg a gyermekbetegségek ki lesznek rajta javítva. Szerintem az ilyen amcsi kütyüknél kb úgy fog kinézni, hogy megjelenik a 2-es, az első széria pedig megy a kukába.
Tehát félre ne értsd, én nem a 2-esre akarlak rábeszélni, csak hogy várj még, hogy lejjebb menjen az 1-es ára, tuti megéri... -
nemma
addikt
válasz
(Kolombusz) #412 üzenetére
Kicsit kicsit sok a szó ismétlés ismétlés
(Bocs)
Azt nem tudni, hogy az Eu-i változatban ki lesznek-e javítva ezek a dolgok? -
nemma
addikt
Nos, én egy budai iskolába járok, aminek jó és rossz oldala is van, most pl jó volt.
Az egyik osztálytársam maffizó apja szerzett egyet a kicsi lányának valahonnan, így nekem is volt alkalmam kipróbálni.
Bárki bármit mond, ez bizony állat!
A tesztekben is említett dolgokban buta és talán az árát sem éri meg, de a kezelőfelület az remélem helyet kap majd a jövő telefonjaiban! Erre mindenképp jónak kell lennie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest