- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1415 üzenetére
Jah, elfelejtettem, hogy titeket ez már nem érint
Az enyémhez még adtak dokkolót, amit az adatkábellel kellett használni, ráadásul az előlapi USB-be nem lehetett bedugni csak hátra, ami nem a legegyszerűbb feladat az én gépemnél
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1407 üzenetére
Igen, van. Adnak hozzá egy adaptert, amely 100-240V-ig használható. Mivel ezen Amerikai dugó van, ezért kell hozzá egy kábel, amelynek az egyik végén egy nyolcas alakú dugó van. Ilyen van pl. videókhoz, de lehet venni néhány száz forintért.
Viszont van egy gond. Ha ezt használod, akkor ki kell hozzá húznod a gépből az adatkábelt, amely belemegy a telefonba.
-
Csigger
őstag
válasz
hát ezaz! ezt kérdeztem énis, hogy adnak e hozzá olyan töltőt amivel lehet itthon is tölteni 230V-ról!
Macikos kollega erre biztos tud neked választ adni! írj neki egy pü-t, vagy ha nézi ezt a topicot akkor itt is biztos fog választ adni! asszem a másik topicban válaszolt nekem erre!
de mintha azt mondta volna, hogy univerzális, és itthon is lehet használni!
ha meg nem akkor vannak 110-230-as átalakítók! azzal gondolom meg lehet oldani az ügyet! -
Magnum_
nagyúr
válasz
én láttam vhol dokkolót kábelekkel utángyártottat ájfonhoz 5k-ért... de keress rá gugliban
Csigger, nekem is Asus van... rápörögtem ezekre az eeepc-kre, hogy eladom de, ezt meggondoltam magam, söttt, legyen normál notim, meg egy Iphone. a kettö együtt már f@sz@.
amugy az az arany nekem is bejön. és sztem nem giccs, mondjuk a moto v8 luxury-hez képest tök visszafogott. -
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1338 üzenetére
hát ez tény! Steve-ék biztos nem dobnak szar minőséget a piacra! össze van az rakva!
én aszondom ezzel kapcsolatban, hogy jobb az ha nem nagyon elhet szétszedni, mer ha sokat szedegeted, elfárad a műanyag is, meg ha rosszul teszed vissza deformálódik, szal inkább a szervíz szedje, meg rakja össze! (persze csak ha kell) -
sycorax182
tag
válasz
(Darkwood) #1304 üzenetére
ÖÖÖ biztos, hogy ezt nekem írtad?
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1309 üzenetére
nah jah! ez tény! remélem minél előbb behozza kishazánkba is a T a telót, nem fogom tudni kivárni a karácsonyt, de még a szeptembert is nehezen!
mondjuk kell egy kis idő, míg lefordítják a menüt, kezelési útmutatót, beállítják itthon az össze boltjukat az aktiválásra, stb... szal ez itt Mao-n amúgy is elég cifra lesz! -
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1304 üzenetére
Ha ezzel a topic-kal végeztél, akkor nézzél be ide is: [link]
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1137 üzenetére
Az XMS-ben lesz élõ közvetítés, ami pedig megtekinthetõ lesz Handrás oldalán.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
(Darkwood) #1107 üzenetére
lehet tényleg verseny lesz a régiekért... azért nagyon remélem hogy nem! kivéncsi vagyok, tényleg bejeltésre kerül e holnap -elöfordult más gyártonál, hogy a beigért nem történt meg, söt azota se hivatalosan-és arra is, hogy mmiylen lesz
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1096 üzenetére
látom látom! egy bibi van vele, hogy a 8Gb-osra az van kiírva ELFOGYOTT!!!
Jah, amúgy ez a diagramm amit belinkeltem a mostani iPhonera vonatkozott (ezt gondolom mindenki kitalálta), és azt remélem hogy a 3G-snek is vmi ilyemi lesz a diagrammja! (csak mer itt kicsit kavar vót szntem) -
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1077 üzenetére
hehe! remélem minél előbb a kazemben tarthatom, és természetesen minden porcikáját ki fogjuk itten vesézni!
uhh! az XXlGsm nem nézek az aktuális piaci árakat! 8Gb ott annyi mint máshol a 16os!! jesszus! hát tuti nem náluk fogom megvenni az újat!
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1064 üzenetére
hehe! alap! én nagyon beleszerettem ebbe a telóba! azér az túlzás, hogy megvenném 150ér is, azt még énis soknak találom! 144ért vettem laptopot, nehogymár telefont drágábban vegyek! szal megvárom míg lemegy az ára normális szintre, aztán mindenképpen beruházok! de pl én most elvagyok az SE k750i-mel, csak már kezdem kicsit unni, meg gondoltam veszek GPS-t is a kocsiba, de mivel aszonták, hogy ebben lesz ezér azt se vettem eddig! úgyhogy ha a 3G-s mindent fog tudni, ami nekem kell megyek is érte!
de azt azér le kell szögezni, hogy nem én leszek itt szntem az első 3G-s iPhone tulaj!
de ha meglesz term. minden tapasztalatom leírom vele kapcsolatban! -
válasz
(Darkwood) #1030 üzenetére
Ezért szerintem nem kérhetne panaszkönyvet, de valóban, érdekes hozzáállás egy kereskedőtől.
-
elit_hun
őstag
válasz
(Darkwood) #1015 üzenetére
Már megyeget a feltörés, tök faszán néz ki, bár most leáltak a szövegek, és csak egy fekete képernyő van, bal felső csíkba meg egy fehér vonal, de dolgozik, remélem hamarosan elkezdhetem másolni a sauth parkot
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1006 üzenetére
háát a fene se tudja! most a 8Gbos kinn 399 USD, a 16 Gbos 499! ha ezt átszámolod és megnézed forintban hogy itthon mennyiér adják azt lehet észrevenni, hogy plusz 30k-t dobnak rá az itthoni eladók! előrendelésre lehet kapni már az újat(16Gb) 599 USDért! szóval ha ugyanezeket az arányokat vesszük, akkor elvileg az újnak 120-130 között kéne lennie az árnak! majd meglássuk, hogy mennyire fog hatni az újdonság ereje, mert akkor télleg felverhetik az árat 150re is! de reméljük ez nem fog bekövetkezni!
DaviD202 -nek meg köszönjük, hogy leírta a restore -t, legalább már csak linkelni kell, aki kérdi a későbbiekben!
-
Csigger
őstag
válasz
(Darkwood) #1004 üzenetére
jaja, minőségi lesz megincsak a cucc! itt van még pár kép róla: 3G iPhone színek
ejj! de jó lenne már egy, nekem a fekete jön be leginkább, de a másik két szín se rossz!
háát a ára... majd meglássuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest