- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
mondjuk, hogy ez praktikus-e vagy talán szép is, arról kár vitatkozni, azért el kell ismerned, hogy nem egy randa téglafon.
engem sem az zavar, ha valaki mac-et használ, ha neki az a jó. csak valahogy mindig felső c-ről beszélnek a többi userről, mert aki pc-zik vagy smartphone-ja van, az egyből szürkeszobás kockásinges (én speciel az vagyok oké), de legalábbis zéró ízlése van. ismerek nem egy olyan rendkívül igényes embert, aki egyszerűen hány az apple dizájntól.
amúgy mindig is Apple jött ezzel a reklámbullshittel, hogy pc=work, mac=life. ezt ugye érezzük, hogy orbitális baromság.
-
moonman
titán
mert egy HTC nem lehet stílusos? nekem például sokkal jobban tetszik.
nagyon poénos volt a válasz, de munka alatt értelmes munkára gondoltam, nem a gyári 25 sablonból gyártani egy home movie-t vagy naptárat. munka. Mac-en kb két eszköz van munkára, Photoshop és Microsoft Office. de ebbe tényleg ne menjünk bele, ez egy másik topic.
-
moonman
titán
-
moonman
titán
de te most leírtad, hogy neked (egy társadalomtól elszakadt, magányos ebay harcosnak) miért lenne megfelelő. ettől még ne próbáljuk azt a benyomást kelteni, meg megmagyarázni, hogy minden iPhone tulajdonosnak tökfölösleges lenne az sms meg a videófelvétel meg a satöbbi. _szerintem_ aki most ebben a formában megveszi az a hájp miatt meg vagizásból veszi meg, mert megnéznek vele, nem azért mert marhára használni akarja.
-
moonman
titán
egyébként elképzelhető, hogy direkt szabták ilyen szűkre a vásárlói kört. mint a mac gépekkel. ha túl sokan kezdik el használni, még előjönnek a hibák és kiderül, hogy nem is olyan nagy durranás az egész. meg addig könnyű osztani az észt, amíg nem vagyunk piacvezetők.
szemét dolog, de kicsit kárörvendek, amikor olvasom a hírekben, hogy az Apple kézzel-lábbal próbálja mindenféle rom upgrade-ekkel visszalockolni a meghekkelt telefonokat, amitől az érintetlen készülékek is hajlamosak megnyikkanni. ilyenkor eszembe jut a WGA és a "csak a tisztességes júzerek szívnak" szállóige.
-
moonman
titán
ráadásul az ifónnak is krómkerete van, prezentációt meg Kaiser-en sem szerkesztesz. (a PowerPoint Mobile csak nézőke)
Bog utóbbi két hozzászólását meg mintha én írtam volna, csak én nem tudok írni.
-
moonman
titán
nézd. nem tudom, láttad-e Jobs keynote-ját. úgy kezdte: "what's the problem with today's "so called" smartphones?" és kitették négy smart képét, egy palm treo, egy samsung blackjack, meg két másik hasonló, asszem ipaq is volt. és ugye a billentyűzet volt a téma, hogy az milyen szar.
tehát ezzel két dolgot tett: burkoltan leszarozta a mai smartphone-okat és közéjük vagy föléjük sorolta az ifónt.
namost ehhez képest tudjuk, hogy a billentyűzet sokkal jobb, mint az érintőkijelző, legalábbis személy szerint - mint kockásinges informatikus a Kaiser-ével - így gondolom.
(beszarás tényleg kockás ing volt ma rajtam)
-
-
moonman
titán
ja, speciel szeretem a zsíroskenyeret, meg a tüctücöt is.
szerintem a dolog kulcsa: a Kaiser-től azt kaptam, amit vártam tőle. az iPhone-ról úgy tűnik ez nem mondható el. (kivéve ha csupa olyan ember veszi meg, akinek nem kell MMS meg 3G meg programok meg csengőhangok megmeg)
-
moonman
titán
N95 feltöltőkártyával 150.000 (mod: ezek szerint még olcsóbb), iPhone két éves hűségnyilatkozattal 88.900 (vám stb stb nélkül)
Kaiser-t 145-ért vettem függetlenül és hadd ne soroljam fel, miben veri agyon az iPhone-t.
az a vicces, hogy csupa olyan dolgot tartasz fölöslegesnek, amiket mindenki elvár egy ilyen szinten körültáncolt eszköztől.
-
moonman
titán
mér nem egy igazi ''i'' phone-t teszteltek, mondjuk a Kaiser-t? bár ha pixelhibás, előbb vigyétek vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest