- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
sycorax182 #1324 üzenetére
Nem-nem, bocsáss meg!
Akartam írni csak kiment a fejemből!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
sycorax182 #1303 üzenetére
Egy napot nem voltam és már több oldalt kell/et olvasnom. Ezt a 200 meg 300 dollárt komolyan gondolták?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Viktor0610 #1032 üzenetére
Szerintem nyugodtan kérhetem. Hisz miért ne kérhetném? Ha Te bemész egy élelmiszerboltba és kérsz egy kiló szamócát, és azt Te szeretnéd kiválogatni, hogy Neked melyik a megfelelő és erre az eladó azt mondja, hogy nem válogathatsz! Ekkor Te meg fogod kérdezni, hogy: Miért? Ő meg csak annyit mond, hogy: Majd én kiválogatom és majd utána konstatálod, hogy Neked jó vagy nem! Persze ki fogja válogatni a legszarabb szamócákat, de Neked ebbe nem lehet beleszólásod? Hát én biztos, hogy azonnal panaszkönyvet kérnék!
Tudom érdekes tétellel illusztráltam ezt a dolgot, de hirtelen csak ez jutott az eszembe!
Mod: off topic! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Csigger #1005 üzenetére
Nekem is a fekete jön be, de hogy mennyire fiktív vagy valós a kép/ek hát...? Az Apple tényleg ki akar dobni egy bordó színű cuccot?
Most egy 8Gb.-osat 93-ért megkapsz újonan, ez meg tuti, hogy 16Gb. alatt nem lesz, így szerintem mire ideér magyarországra szerintem lesz olyan 150K is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest