- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
HaRdCoRe #631 üzenetére
kivancsi lennek (bar mar minket a tema nem erint) egy t-mobile os velemenyere is.
ugyanis scoptelnel is mondta a srac, hogy vitt mar vissza mas t-mobile os is keszuleket, es nem tudtak mit kezdeni vele.attol meg ez kurvara nem x-akta. nem veletlenul adtak vissza 2 helyen is a penzt.
-
Rent
senior tag
en nem a telefont fikazom, biztos kurvajo kint, csak enyhen szolva agyam elszall mikor 149, meg 142,9 ert vesz az ember afas szamlaval egy telefont, es telefonkent nem kepes mukodni. Abban sem ketelkedek hogy mas halozattal masnak lehet hogy nem orankent szall el, vagy egyaltalan nem, de nekem nem ez a tapasztalatom. Ami 2 keszulekkel (megjegyzem a masodik meg annyira folias volt, hogy az AT&T kartyat is benne felejtettek) talalkoztam fos volt.
amit leírtam az igaz, és ismertek phn páran. nem jellemem a terelés, mellébeszélés, hazudozás.
-
Rent
senior tag
4 kulonbozo sim kartyarol volt szo, nem tudom hol olvastal 1-et, ebbol ketto elofizeteses (enyem+asszonye) nincsenek fel evesek, a harmadik egy regi volt, szinten elofizeteses (anyose), ezert lett kicsereltetve uj simre. Mind t-mobile varios uj kartyak.
es nem azert irtam be, hogy lehuzzam a hazai dilereket es rontsam az uzletuket, de ez van amit leirtam lejjebb.
1-et a Vodafone foldszinti uzletebol a westendbol, (ez megjarta a szervizuket)
1-et pedig a Vigszinhaz mellol a Scoptel -tol. (ennel meg mar az elso sarkon kijott az a hiba ami miatt az elobbivel 1 hetig szivtunk.) persze itt mar nem olyan konnyen akartak vissza adni a penzt mint a vodanal, ahol meg inkabb keszuleket nem akartak cserelni, mondvan mind ilyen es inkabb visszafizetik.szoval emiatt kb 6x volt beautozas pestre, enyhen szolva ra lett fizetve.
es a "tobbivel nincs problema" a Scopteles elado sajat bevallasa szerint hozott mar vissza mas is ilyen problemaval keszuleket!!! -
Rent
senior tag
visszavittuk visszaadtak a penzt, egy gsm uzletben a vigszinhaznal vettunk egy masikat, alighogy kigurultunk az autoval a koruton, kb masodik saroknal elovettem az uj iphonet, es ez is "nincs halozat" aztan westendbe beerve, hibauzenet: keresse fel az apple kirendeltseget blabla... hivom az uzletet ahol vettuk, csutortokon visszavisszuk visszaadjak a penzt. foliat se vettuk le rola.
kesz feladtuk ket kulonbozo boltbol ket kulonbozo firmware es iphone, es egyik sem mukodik.
egyszeruen hihetetlen, bar az uj iphonet ahol vettuk, a srac azt mondta talalkozott mar o is ilyennel, hogy t-mobile ost dobalta a keszulek, es vissza adtak neki is a penzt.
nem tudom amig nem lesz hivatalos legalis iphone, addig ez hanyagolva lesz. lehet masok tudnak kompromisszumot kotni azzal, hogy allandoan ujra kell inditani, mi nem. :/
-
Rent
senior tag
ma reggelre ugyanugy elojott a hiba.. uj sim kartya, megis le ledobalja a halozatrol, es ilyenkor addig le van esve, amig nincs ujrainditva.
feladtuk, visszavisszuk, aztan vagy egy keszulekcsere, vagy vissza penz, ok a penzt eroltetik, hogy visszaadnak, mi meg egy keszulekcseret kiprobalnank.
nem ertem hogy ilyennel meg mas nem talalkozott? vagy mas ilyennel tud kompromisszumot kotni? :/
-
Rent
senior tag
nah hat most is ledobalta az iphone a 30-as tmobile os vonalunkat.
9eves a sim kartya meg westel900 van rairva, bementunk es kicsereltettuk egy uj varios sim kartyara a t-mobilenal, hatha ezzel megoldodik.holnap estig ugyis kiderul, ha nem, mar beszeltem a vodafone osokkal, es nem a keszuleket cserelnek ki, mert nem latjak ertelmet, hanem a penzt visszaadjak..
nem nagyon szeretnenk visszakerni a penzt, mert bejon maga a telefon, 5k volt hozza a tok, 3x bevittuk kocsival a keszuleket, de ha nem oldja meg ez sem, hogy zsiruj sim, es nem 9 eves, akkor penzvisszavet lesz, es megvarjuk amig kijon originalba tmobile-al. de abban csak remenykedni tudok, hogy nem lesz hasznalati dijas mint kulfoldon..majd megirom a fejlemenyeket.
-
Rent
senior tag
válasz
Viktor0610 #607 üzenetére
itt vettem:
[link] -
Rent
senior tag
vodanal is megszeppentek mikor visszavittuk, hogy nem volt meg 1etlen hibas iphone ezert sem ertik, de elojott nekik is a problema, a halozatrol ledobalas. es egy regebbi softot tettek ra ami azota hibatlan!
akkor most vilagsztar vagyok, leszarom kb a cinikus megjegyzeseket.
engem az zavart, hogy kilo otvenert hasznalhatatlan volt a keszulek. de mar persze megcsinaltak, es leszarom a vilagforumokat. mert besetalhatsz a foldszinti vodahoz es elmondjak ugyanezt. -
Rent
senior tag
ugy, hogy ha lattal mar iphone-t gyari foliaval, akkor tisztaban vagy vele, hogy lehetetlen levetel utan visszatenni. kb 4 fele folia van rajta, ragacsos cuccal osszenyomatva.
ugy hogy mostmar szoftveresen fuggetlenitik oket, nincs megnyitva a keszulek, kb 15-20 at adhattak mar el, es vodafone foldszinti uzleterol beszelek a westendben.
regebbi softot tettek ra amugy azota hibatlan, stabil.
-
Rent
senior tag
na tegnap visszavittuk, mára ígérték, hogy lehet menni érte, valszeg kicserélik.
azért faszán átsiklotok felette, hogy egy hibás iphonet vettünk, szerencsére fél év garival, tehát én nemnagyon ajánlanám, hogy gari nélkül vegyetek 120-130 körül.
vodánál igaz, hogy 150, de tudtak róla adni áfás számlát, és adtak 6 hó garis papírt is.
innen aprónetről akiket felhívtam senki nem tudott adni rendes áfás számlát, illetve ilyen szóbeli 1-2 hét garit max.. na most szívtunk volna, mert ezt vissza kellett vinni 1 héten belül, mert ledobálta hálózatról a kártyát, és csak restartal volt hajlandó újra hálózatra lépni. -
Rent
senior tag
nah tegnapelottuk ugye megvettuk, tegnap 1x leesett halozatrol ugy hogy vissza se ment ujra kellett inditani, ma is egyszer lement halozatrol (kiirta, hogy ez az iphone nem kepes telefonkent funkcionalni keresse fel a legkozelebbi apple-t) szinten ujrainditas megoldotta. az a durva hogy ez eleg komoly problema, ezzel nem lehet kompromisszum.
ugyanis anyosom gyermekorvos, es mind2x abbol jott ra h bibi van, hogy nem nagyon hivtak, persze utana zaporoztak a hivasok, h nem volt elerheto blabla, illetve ezert buntetheto ha nem elerheto munkaidoben, valamint nem beszelve a valoban beteg gyerekekrol.szoval ma felhivom vodafonet ahol vettuk es megkerdezem mi van, max visszakerjuk az arat.
-
Rent
senior tag
tegnap vettunk egyet, fel ev garral westendben, fuggetlenul.
elso problema, hogy itunes baszik ringtonesba beengedni geprol barmilyen mp3at. erre van mar valami orvoslas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest