- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
-
M0RGI
őstag
"És lehet majd cserélni az akut, amikor beindul a hivatalos forgalmazás Mo-n?"
Szerintem már most is vannak helyek, ahol kicserélik.
"A fènyerõ amûgy mennyire szàmìt? Nekem most 1/3-on van"
Ha már a fényerőnél tartunk, ti észrevettetetek különbséget az automata fényerőbeállítás és a manuális között?
"Customize proginak nem szabadna kilépni, itt egy videó róla!
Az elmozdítás, törlés funkció az ikonoknál gyárilag működik..."Nekem mégis kilép.... A törlés funkció nekem nem működik, hogy lehet előcsalni?
"Ami fontos, hogy ne csak addig legyen a töltőn, amíg a akku jel teljesen fel nem tölt, hanem hagyjatok még rá +1-2 órát."
Biztos vagy benne? Szerintem ha full feltöltődik, akkor az áramfelvétel is megáll. Vagy nem?
-
M0RGI
őstag
válasz
elit_hun #779 üzenetére
Valami tokon én is gondolkodom, mert nagyon rossz az IPhone fogása sajnos és félek, hogy zsebből kivéve, vagy sms-t írva elejthetem.
Én két félét néztem, mindegyik övcsipeszes, az egyik elé fentről egy flip is hajlik, így övre téve avatatlan szemek elől takarva van a kijelző. Csak én azt nem értem, hogy lehet liffegő flippel telefonálni? Hátracsapom, mint a nyúl a fülét? Vagy mi?
-
M0RGI
őstag
válasz
kíváncsi #769 üzenetére
"A kis ikonokat lehet valahogy név szerint rendezni, vagy akárhogy rendezni?"
Rajta hagyod az ujjad az ikonon, aztán pár másodperc után oda rakod, ahová akarod...
"Nem értem a bluetooth miatti "hisztit" se."
Jó, és mégis hogyan rakja fel a telefonjáról a számítógépre, ha nincs pl. kábele, se valamilyen dong-ja? Végül is nem hússzor egyszerűbb lenne 10 mp alatt egyik telóról átküldeni a másikra, mint telefon-(kábel,BT)-számítógép-(kábel,BT,e-mail)-telefon.
"Azt szeretném megkérdezni, hogy a "KB" nevű cucc hol jelenik meg a beállításoknál, mert én nem találom."
Settings-General-Keyboard-Enable Autocorrection ;)
-
M0RGI
őstag
Mint, ahogy a többiek írták a Symbianos Nokiák (vagy egy részük) képesek ébreszteni kikapcsolva is. Persze lehet alaptalan a parázásom és standby-ban nem fogyaszt sokat az Iphone.
A csúszka engem soxor zavar, de hát ízlések és pofonok. Jó lenne, ha valahogy ki lehetne szedni, de azt hiszem ez nem lesz megoldható soha.
Szomorúan hallom, hogy a BT nem lesz használható adatküldésre.
Nem mintha nagyon gyakran használnám, de jól jönne párszor és égő, hogy egy 100ezres teló nem tudja. De hát Apple politika...
Ébresztőnél oké, hogy a csúszkával kapcsolod ki, de legalább a szundizás mehetne a Home gombbal, amit becsukott szemmel is megtalálsz.
Kár, hogy nagyon sok dologra nem terjednek ki a telefontesztek...
-
M0RGI
őstag
- Lehet kapni akár Sennheiser fülest is ami jó IPhonba, szal nem értem a problémát.
- Programtámogatottság jó, és ennél még fényévekkel jobb is lesz.Amik nekem nem jöttek be és kezdem megutálni az IPhone-t, mert rohadt bosszantó dolgok:
1. Kikapcsolva nem ébreszt, csak standby-ban! (Szerintem szívja az akksit standby-ban is rendesen)
2. Tök felesleges a csúszka. Teljesen elég lenne a Home gombra felélesztés, hiszen az sem nyomódik meg zsebben, megspórolható lenne egy mozdulat, amit egy kézzel amúgy is elég ügyetlenül és sokszor csak több mozdulattal sikerül megvalósítani.
3. Nem lehet BT-on egyik telóról a másikra adatokat (csengőhangot, képeket, stb.) küldeni. Nonszensz! Valaki azt írta, hogy e-mail, e-mail! De ha a kocsmában haver át akarja küldeni a csengőhangot, akkor ez lenne leggyorsabb, legésszerűbb és legolcsóbb megoldás. Szerintetek ez megoldható lesz szoftveresen?
4. Az aktuális teendők nem jelennek meg a főképernyőn. Erre megoldás a KATE nevű stuff, de az meg fizetős. Ha ennek ingyenessé tevéséről van valakinek infója, keressen meg pls...
5. Emlékeztető esetén pár pittyenés aztán ennyi, nem szól addig míg ki nem nyomom, így könnyen el lehet felejteni.
6. Az ébresztő bezzeg végtelen ideig szól, amíg a telefon le nem merül.... Ja, és nem lehet ám a Home gombbal kinyomni az ébresztőt, áááá! Félálomban, félvakon kell csúszkázni a kijelzőn.
-
M0RGI
őstag
Hát nem kell megszakadni a hozzászólások olvasásától.
Ennyire kevés embernek lenni Iphone-ja? Vagy van egy jobban pörgő
topic is valahol? -
M0RGI
őstag
OK, köszönöm. Nem mondom, hogy megnyugodtam, de hát akkor ez van, ezt kell szeretni.
-
M0RGI
őstag
válasz
Mákos7észta #684 üzenetére
Sennheiser CX300 Ear-Canal Headphones for iPhone and iPod
-
M0RGI
őstag
Nem értem. A világ legegyszerűbb dolga volt átmásolni a SIM-ről a cuccokat Outlook-al és iTunes-al.
MMS támogatásra: SwirlyMMS
Azonban van problémám is. Nagyon hamar lemerülök. Tegnap délután töltöttem fel az akksit, alig használtam, hívás szinte nulla, kevés wifi, éjjelre ki volt kapcsolva és már csak 60%-on van.
Nem értem. Futhat valami a háttérben, aminek nem kéne?
Légyszi segítsetek! -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Londonból szeretnék hozatni egy IPhone-t, az Apple store-ból.
Ahogy néztem csak O2 előfizuval van.
Csinált már valaki ilyet? Állítólag aktiválni kell az O2-nél, de ha hazahozom
akkor azt hogy lehet?
Ezután a kiütés után nem fog behalni a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest