- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Megtudhatna a formozo kozosseg, hogy fenesegesseges hatalmassagossagodnak mi a hobbija amit macintoshal vegez? Designer? Lakasberendezes? Vagy valami hasonlo, a tarsadalmunk mukodesehez feltetlenul szukseges alapveto munkat?
Azert besegitenek kicsit.
A villamosvezeto, vagy a raktarban takarito nenike alapbol nem hasznal integralt vallalatiranyitasi rendszert vagy kozlekedes-jarattervezo programokat
A dolog meg ott kezdodik, hogy, ha egy masfelszazezres PC ellatja ugyanazokat a celfeladatokat, mint amit a masfelmillios mac, akkor Juliska neninek aki a szamlazo programot hasznalja a vallalat nem fog csucsmacet venni... minek?Mac-el ezekszerint csak dolgozni lehet?
Meg filmet nezni/zenethallgatni... ?
-
ThorsHUN
őstag
Hogy irjatok az egyik felet OFFal a maiskat ONal?
Amugy valoban. Ha egy Winfosra nem raksz fel semmit ugyanazon programokat futtatod X evig, ugyanugy birja a strapat mint a a Mac.
Csak a PC "ganyolva" van
Igen telepitem a WoWot, felrakom az autoversenyzos game-et, megunom, letorlom, rakok fel strategiai jatekot, lovoldozoset, filmet nezek, zenet hallgatok es nem mellesleg dolgozok rajta.Lehet hulyeseget mondok, de a legtobb rajzolo programot (tervezo program) nem Macra irtak, ahogyan a rendszer, kozlekedesi, szallitas szervezo, jarattervezo, raktarnyilvantarto, szamlazo, integralt vallalatiranyitasi rendszerek... hogyha munkarol beszelunk...
-
ThorsHUN
őstag
Nah ott van a magas c.
"nem is probalkozol magyarazattal, mert ezt nem fogom felfogni"
Heh... hat igy ezzel nem is igen vagyok meggyozhetoEszervekkel igen, de a "csak" nem eszerv
Szerintem amirol szol az annyi, hogy aki fan az nem tud objektiv kepet alkotni. Ezert fan.
Ami masnak oriasi hiba, az az o szemeben leredukalodik zavaro, vagy lenyegtelen aprosagga. (A szembekotesrol meg annyit, hogy a fan-nak es nem a mas megoldasokat is ertekelni kepes embernek van bekotve a szemeBagoly mondja?
)
A telefon funkciokkal felvertezett lejatszorol:
Szerintem jol osszerakott, igenyes, de nem keves zavaro aprosaggal rendelkezo keszulek.
Igazabol hasznalat kozben szembesul a juzer ezekkel a dolgokkal... "hoppa pedig ezt a regi nokiam is tudta ez a csucskeszulek meg nem?" Es igy mar zavarobb.Hogy ki mire hasznalja, ki mit hasznal belole... teljesen egyenfuggo. Ha at akarok kuldeni mondjuk kishugomnak valami csengohangot, akkor MMSben kuldom, mert o fehervaron en meg pesten vagyok. Viszont a kepeket a havernak BTn kuldenem... SMSbol ritkan kuld az ember korSMSt, de ha ilyenkor nincs lehetoseg valamilyen modon megoldani a szoveg masolasat az nagyon idegesito tud lenni. Szar, ha egy masik fuleshez vagy szokva es nem tudod azon hallgatni a zeneidet. Kar, hogy nincs meg a lehetoseg (meg ha ki sem hasznalod, ha a lehetoseg megvan mar tobbre ertekeled a kutyut)
Viszont nagyon jo, hogy csak nyomogatod es csinalja amit kell, hogy ossze van rakva, hogy szep, hogy igenyes, hogy szepen szol, hogy tudsz telefonalni az iPododdal...Es alap, hogy ha egy common szamitastechnikai analfabeta juzer megnezi ezt es a HTCt akkor a HTCn azt latja, hogy az egy mini szamitogep amivel lehet telefonalni, ezen meg hogy egy mediaplayer amin lehet telefonalni. SZamitogep vs mediaplayer kezelese... egyertelmuen a mediaplayer nyer. Kezelhetobb. A masiktol megijednek.
-
ThorsHUN
őstag
Tenyleg ertelmetlen a vita, mert ugye Kiszel Tundet sem tudod meggyozni arrol, hogy gaz. O meg van gyozodve rola, hogy o qrvajono. Mert egy kis csoport "rajong" erte.
Valahogy igy erzek az almasokkal kapcsolatban is. Es teny, hogy lenezoen beszelnek a tobbi techinkat hasznalorol (hozzatennem, hogy az egesz fejlodese a lenezett kockasinges "mastechnikat" hasznaloktol fugg). Es nem, nem muszaj lenezoen beszelni masokrol. Ha az apple anno aszonta volna, hogy ujradefinialjuk az iPod (ami a mediaplayerek kiralya (allitjak ok)) fogalmat, akkor a fulesen kivul szerintem senki sem kot belejuk. Igy igen.
Divatos szep. Ha mar ezzel foglalkozol akkor nagyon jol tudod, vagy tudnod kellene, hogy amire az egyik azt mondja, hogy "hudeszep" az a masiknak "miezaszar?".
Szubjektiv.
A HTC szep, dizajnos es az apple is. Csak mashogy. Szep a Mitsu Galant is meg a Volvo s80 is csak mashogy. Raadasul ugye itt figyelni kell az egyedi formakra is nem tervezhetsz csak ugy szepre egy dolgot...
(Elrontani azt a szep HTC-t... eh... "hulye almás")
-
ThorsHUN
őstag
Amerikai eladasi statisztikak vannak ugye?
Az amerikai "gondolkodas"mod es az europai kulonbozik ugye?
Nah akkor maj meg lehet lesni mi lesz europaban. Lehet tevedek de sztem bukik az apple.
Az amcsik nem azert vesznek apple-t mp3 lejatszasra, mert olyan uberkurvajo, hanem azert, mert az amerikai cucc. Masreszt meg a nem amerikai dolgok (foleg a tavolkeletiek) igen le vannak nezve. Ismet lehet hogy tevedek, de tessek osszehasonlitani egy iPod-ot es egy Meizu-t. Amerikai vs Kinai.
Vagy egy hondat es egy cryslert/dodge-ot.
Ott a hazafisag, a nemzeti erzelem is kozrejatszik itt meg a penz es a minoseg az ami beszel.PC vs Alma:
Nekem a PC kell, mert ha akarom modosithato. Van akit az nem zavar, ha ezt vagy azt nem tudja futtatni, engem meg az nem, ha neha lefagy a cucc. Ha ugymond lelke van -
ThorsHUN
őstag
Na jah. Ezert a penzert az emberunk kap egy MP4 playert (iPod) amibe csak a gyari fulest tudja beledugni, telefonfunkcioval.
Kb ennyi. Viszont aki telefon funkciot akar az nem ilyet vesz. Akinek meg az mp4 player kell az meg olyat vesz amibe belemegy a sennheiser fulese...
Ki veszi ezt?
Apple fanok + divatmaniasokSzerintem.
Mert az apple fannak jo az a fules jo a karacsonykor/husvetkor/ujevkor 15szor begepelt smsNem problema neki, ha fizetnie kell a csengohangert, hogy csak elofizetessel vasarolhatja meg... megteheti...
-
ThorsHUN
őstag
Szerintem errol a ganyolas szorol le lehetne szakadni. Negativ a csengese igen eroteljesen... amit nem ertenek meg az apple fanok az az, hogy bizony az embereknek igenye van arra, hogy valaszthassanak opciot. Hogy eldonthessek, hogy mit akarnak abba a bizonyos slotba vagy slotokba.
Kell egy eros alap amit aztan szemelyre lehet szabni a szemelyre szabas szerintem nagyon fontos foleg egy ilyen kutyunel.Mas szemlelet. Amerika vs Europa. Az amerikaiaknak keszen kell odaadni a cuccot, mig mi europaiak jobban kockas ingesek vagyunk es jobban szeretjuk a szemelyre szabhatobb PCt mint a Mac-et.
Kockasingesebbek vagyunk nah...
Es hidd el a legtobben nem a mittudomenmilyen hasznalhatatlan manager segitot hianyoljak, hanem a common user altal hasznalt jatekokat, alkalmazasokat... a telefon funkciokat... -
ThorsHUN
őstag
Micsodaaaaaa???? Jatszol nem az oprendszer/szamitogepgyarto (?????) altal krealt jatekokkal is???? Szegyelld magad
Neki kulonben sem PCje van hanem Mac-je.
De szerintem ne menjunk bele a mec vs pc vitaba, Parttalan.
Mindenesetre a korlatozasmentesseg nalam alap. En mondjam meg es ne a gyarto, hogy mit installalhatok fel...
-
ThorsHUN
őstag
Szar a pelda. A BMW nem akarja, hogy spoilert rakj az autojukba, hogy tunningold, lecsereld a valtokart a kormanyt a pedalokat az uleseket. Sot. A BMW direkt lefojtja a motort, hogy ne tudj olyan teljesitmenyt kicsikarni belole amire kepes lenne...
Ha ezt megtenne lenne fikazas belole"lettek ra 3rd party programok es rogton levan fikazva az egesz hogy milyen gany programok vannak ra.. ennyit errol."
Javaslom a cikk ujboli elolvasasat. A programok a minosgeuk miatt a telo meg a hivatalos korlatozas miatt lett lefikazva. Programok nem egyenlo telo... remelem tiszta... -
ThorsHUN
őstag
Az apple nem akarja. En akarom. Az apple nem engedi.
(Tudo, szerinted a felhasznalok 99,999%anak ugy jo az iPhone ahogy van es nem akarnak bonusz alkalmazasokat telepiteni (ganyolni ahogy te fogalmaznal) es az apple a maradek 0,001% miatt harcol a programtelepitesek ellen... -
ThorsHUN
őstag
Ahogy neztem korlatozott angoltudasommal, a viewtyban a kamera lesz az elsodleges 5 MP es 120 FPSes video. (itt lekotozi az iPhonet es a masik kierdjoeles telot a w910i-t)
MP3 hangzasban valami felturbozott PRADA verzio lesz (itt alulmarad mind a w910ivel szemben mind az iPhonenal szemben)
Videolejatszas itt ismet gyozedelmeskedik a DivX miatt...Eh
-
ThorsHUN
őstag
Najo ehhez annyit hogy nezd meg eddig hany telefongyarto (mindegyiknek joban kell lennie a kiadokkal foleg ilyeneknek hogy samsung, sony, lg) hasznalt "fizessacsengohangert" modszert. Nem nepszeru.
A zenet a gepen ugy vagdosod ahogy akarod es utana egy mp3as telora ugy rakod fel ahogy neked tetszik. Ez egy durvan fajo pont.Fenykep, video:
Mar irtam. Egeszen a samsung 5 mpeles uj teloja tesztjenek megjeleneseig ugy hittem hogy semmire nem jo a teloskamera. Ocska, eletlen szar kepeket csinaltak a nokia vs SE tesztekben. Az LG viewtyra leszek kivancsi. Nah az mar er vmit.
De igazabol a teledonnak nem errol kell hogy szoljon. Ezt a funkciojat tudja legkevesbe betolteni.
A medialejatszo funkcioban es a telefon funkcioban a top kategoriakhoz kozeli teljesitmenyt tud hozni. Kameraban erolkodni... szerintem kar.
A legeslegutolso szempont kellene hogy legyen.
Nezd meg a viewtyt. 120 FPSes videofelvetel... aha 320*240ben?... -
ThorsHUN
őstag
Tenyleg nem ertek hozza nem fogtam/hasznaltam iPhonet...
1, ez az egyik legnagyobb hatranya sztem. Keptelenseg olyan telefont csinalni, hogy mindenkinek megfeleljen. Ezert kell egy jo alapot csinalni amire lehet epitkezni. Amit aztan mindenki szemelyre szabhat. Az alma korlatoz kemenyen.
2, Valoban nem, de a korabban emlitett telefon redefinialasat allitolag mondta (es nem kicsit tul volt misztifikalva a keszulek)
3, elhiszem ha probaltad biztosan ugy van
4, szinten
5, ez tenyleg abszurd.
6, Elhiszem de azt is hogy a szotarat nem lehet kikapcsolni. Idegesito.
7, Nemtom mennyivel dragabb mint egy 8 gigas flashmemorias mediaplayer.
8, kompatibilitas. Nem a minidiscen kell kiakadni szerintem a lenyeg hogy minel tobb gepen es konfigon es platformon lehessen hasznalni. -
ThorsHUN
őstag
Na varj.
Ahogy eddig mukodott:
1, Jon a hir hogy jon a cucc.
2, Kidobjak a cuccot.
3, Kiderul az ara.
4, Megerkezik Magyarhonba.Valahogy 2, es 3, kozott keszulnek a tesztek.
Ha az ar ismert akkor mar jobban biraljak/minositik. Az addigi velemennyilvanitas a tudas es a hirveres eredmenyebol adodik.
Ennek bazi nagy hirverese volt.
Kb olyan volt, hogy kijelentettek, hogy megcsinaltuk A telefont.Erre itt van ez.
Ami nem A telefon hanem egy telefon. -
ThorsHUN
őstag
masreszt csak ujabb nokiaban van lehetoseg barmien fulesre tudtommal, egy 6230i-be hiaba is erolkodnek... ?
De azt kerdeztedEs mivel egy mondat volt az egesz nem volt kiveheto
Elternek, jocskan elternek. Szep is lenne, ha 3 ev utan nem ternenek el.
A iPhone tuti sokkal szebb hangzast hoz mint egy 3 eves nem zenere specializalt 6230as.
Persze a sokkal szebb hangzashoz jo lenne egy jo minosegu fules is. De az allitolag csak kozepes.Figy. Ha te zenet akarsz hallgatni rajta es neha felhivni 2-3 embert es jo a gyari fules, nem para. A te keszuleked.
De hogy masoknak nagyobb az igenye mint neked... hat azt azert nem kellene leszolniAmugy ha azt mondja almabacsi, hogy figyi gyerekek itt egy iPod aminek van nemi telefon funkcioja is, akkor
1, senki sem panaszkodik annyit
2, kb negyedennyi keszulek fogy -
ThorsHUN
őstag
Majd PÜzd at pls a linket, mert erdekel minden mediaplayer + telefon megoldas.
Kulsore a w910i fogott meg de rohadtul, tudasra es fenykepezesugyileg az LG Viewty (de ha elqrjak a zene/media lejatszasat akkor bukta) meg ugy osszessegeben (az M6os veszettul pozitiv visszajelzeseire alapozva) a Meizu M8 erdekel.
KbAmi nekem kellene egy ilyen okos (a szunetet mindenki figyeli ugye?) telefonba az a media (zene-film (egermozi)) lejatszas, es telefon + minel tobb alkalmazas vagy minel tobbretu alkalmazas telepitesenek lehetosege. Tulkeppen minden egyben kutyu kellene
Fenykepezo cucc nem kell (viewty erdekelne...), mert arra ugyis ott van a Fuji s5600
-
ThorsHUN
őstag
Nah akkor most probald meg hasznalni a kepzeloerodet.
Vannak olyan emberek akik azert vesznek egy medialejatszoszeru kutyut amivel lehet telefonalni is (felfoghato telefonszeru kutyu amivel lehet medialejatszani is) ,mert ki akarjak hasznalni azon funkciokat is amiket te eletedben nem hasznaltal. Sot. Valaki ejszaka meg zseblampakent is hasznalja a telefonjat. Stopperel vele, atvalt, szamol, fenykepez, utazas kozben zenet hallgat, korSMSt ir, MMSben kuld fenykepet, telefonon netezik, kulonfele csengohangokat allit be kulonbozo emberekhez, csoportba foglalja oket stb stb stb.
Igen. Lehet TVt nezni 38 centis fekete feher TVn is. Latod az adast hallod mi tortenik. De elvezetesebb 106 centis LCD TVn nezni 5.1es hangfalszetten hallgatni. Mert CSAK.
Mert a zsiroskenyernel finomabb a csoben sult brokkoli. Mert a ciganykisgyerek befottesuvegeken dobolasanal szorakoztatobb, igenyesebb az uber hangfalbol szallo klasszikus zene vagy tucc tucc szar.
Mert el lehet jutni gyalog is Bekescsabara, de autoval egyszerubb. Mert a zsiguli is megy alattad, de a BMWben kenyelmesebben ulsz.Vazz...
OKOS telefon nem egyenlo okostelefon. Sirekt irtam igy...
-
ThorsHUN
őstag
Mi kell neked egy telefonhoz? (Marmint egy atlag usernek mi kell a telohoz?)
(Amugy leirtam kik vesznek es miert iPhone-t)
Mert ugye azt azert nem vitatod, hogy ez az iPhone nem csak telefon...Jah es ugye egy telefon azert kerul sokba, mert:
- tobbet lehet vele mint telefonalni
- a neve miatt
- eloallitasi koltseg -
ThorsHUN
őstag
Ennyi?
Es a zoomolason kivul mire hasznalhato a magikus multi tuch screen?
Nougye?
Mondtam a kijelzoje +++++++
A belbecs viszont messze alulmarad a vartnal...
Ennek a telefonnak okosnak kellene lennie. Sokat kellene tudnia. Vagy lehetoseget kellene adnia arra, hogy okosithassak (alkalmazastelepites)... enelkul eletkeptelen.Jah. De ha kell zene a telora szinte barmelyik jobb telefonra felrakom, ezt barmelyik tudja, de ez iPhone... ennek szivnia kellene a zenet a gepemrol baszki
A 6230as pedig egy 3-4 eves pelda volt. Most az iPhone a csucs... elvileg. Annak szantak.
Es nem erted miert van fikazva. Mert nem csucs. Nem hozta az elvartakat. Ennyi. -
ThorsHUN
őstag
Figy en tenyleg nem ertek hozza...
De hogy ez a telefon tul van misztifikalva az tuti. Ezert viszik. Marketing.
Es igen a vasarlok jo resze tuti nem fog belepiszkalni.
Mit csinal a user? Mi kell neki?
Legyen szep. pipa
Fel tudjam hivni akit akarok. pipa (bar azert itt kuzdenie kell a common usernek es hidd el a common user mar itt hivni fogja a szolgaltatot..)
Ha asszonypajtas hiv, akkor legyen a csengohang valami szerelmes ize. Hmmm... Csak a gyari hangok. Vagy tolts le.
Tudjak rajta SMSt irni. Megy... csak allando T9el (en speciel gyulolom)
Tudjak rajta zenet hallgatni.
...ha lehet az agybadugos fulesemmel. Azzal nem lehet mert nem fer bele. Csak a gyari. kkthbye (Igazabol nem keves embernel itt megbukik a dolog)
Jatszani unalmas perceimben.
Ha mar ilyen uber a telo tudjam tunningolni (extra!!!) Aha valszeg...
Kepnezegetes: Nagy pipa mert gyonyoru es szep es es es... woaaa
Film: wooooaaaaaIgazabol ilyen telefont ket okbol vesznek az emberek:
1, kúl
2, Ez egy alap amire naggggyon jol lehet epitkezni. Nah hat ez nem alap...Namindegy tenyleg nem ertek hozza, de a cikket olvasva csalodas. Nem kicsi)
-
ThorsHUN
őstag
Hat gyerekek nekem tetszett a cikk, mert vegre a NAAAAGY iphonerol le merte irni a hibait.
Hivatalosan nem tamogatott dolgok...
Probalok ra peldat keresni... lehet szar lesz mert nem ertek a kocsikhoz
Szal semmit nem er az a ferrari ami 300 pacis motorral rendelkeziuk uber fekekkel durva kasznival, de a gyar hivatalosan lekorlatozza 90 km/h-ra a max sebesseget.
Eh szar a pelda.
Ha vki ilyen telefont vesz azert veszi mert szep es sokat tud. Elvileg.
Gyakorlatilag meg szep, de lo@-t sem tud. Ha meg extra opciot akarsz akkor csengess erte.
Hat koszi.
Azert OKOStelefon vagy mi, hogy okos legyen. Hogy minel tobbfele funkciora lehessen jol hasznalni.
A regi nokia 6230asomon is van kamera, lehet alkalmazasokat futtatni, szines a kijelzoje, radiot es zenet is lejatszik sot meg atalakitott videokat is.
De a telefon amit keresek azt szeretnem ha atalakitas nelkul jo minosegeben jatszana le minel tobb formatumban videot, minel tisztabb hangzasban zenet olyan fulessel amilyennel csak akarom es ha ratolom a basszust (mert az is kell bele) akkor duborogjon az agybadugos sennheiser fulesemmel...
Olyan telefont akarok, amelyikbe ha belerakom a sim kartyat akkor az adatokat normalisan kezeli es van annyira OKOS hogy okosan reagaljon (hudeszar volt)
Olyan telefont akarok, amin a jatekok nem arrol szolnak hogy hu most szineskepernyon, sokkal jobb felbontassal tolom a snake 628at zold hatterrel, fekete kigyoval es ugyanugy nagy fekete kockakat gyujtok...
Olyan telefont akarok, amire olyan alkalmazast telepitek amilyet akarok. Amire nem csak a gyarto fejleszt hanem a rajongok is, amelyikhez nem kell, hogy a telefonra fejlesszek az alkalmazast, hanem minel tobbfele alkalmazast kepes futtatni.
Olyan telefont keresek amelyik ha mar ekkora es ilyen draga akkor navigacios lehetoseg is legyen benne.
Meg 3g meg mittomen.Nem azt szeretnem, hogy hello itt a telefon szep mi?
Ja zene kell? Toltsd le x$-ert... kkthxbe...
Szep a telo ketsegtelen. Kurrrvajol nez ki.
Ez es a felelmetes marketing amiert viszik es nem azert mert olyan tudasu kutyu birtokosa leszel hogy huh... azt a tudast sztem le is korozik hamarosan... sot... -
ThorsHUN
őstag
[link]
Talan hirerteku a dologA kollega mar linkelte fentebb.
Ha ugyanazt a szinvonalat tudjak hozni mint a lejatszojukban es figyelnek a hibakra es az igenyekre akkor nyertek.
Apropo. Mar mas topicban is probaltam, de sztem te vagy a legilletekesebb ezugyben.
Mediaplayer (zene + video) + telefon. Ilyet keresek.
Egyelore ket jeloltem van:
SE W910i + LG viewty
Najo a titkos befuto: Meizu M8 (Ami igazabol az apple nem lekorlatozott, bizonyos szempontbol felturbozott valtozatat jelenti nekem... most. Persze ez meg rengeteget valtozhat.)
Szal van meg amire oda kell figyelni? Amire oda erdemes figyelni.
Kepes lesz egy telefon a meizu/mas neves/jo mediaplayerek szintjet hozni zene-video lejatszasban? Mert ezt keresem.
A kamerara mar regota rajottem hogy teljesen erdektelen, nem mobilba valo. (Egyedul az LG Viewtynal kezdtem gondolkodni, hogy lehet rosszul gondolom)
[Szerkesztve] -
ThorsHUN
őstag
Hat... kivancsi leszek, hogy a klongyartok mennyire tanulnak az eredeti keszulek hibaibol.
Erdekelne a Meizu... csak semmi info rola...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest