- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
válasz
blueMerle #406 üzenetére
Azt az apróságot elfelejtitek, hogy ez az Apple első vasa. Kezdetnek nem rossz. Ez egy olyan lejáccó amivel telefonálni is tudok, na meg kamera is van benne. Nekem ez az iPhone. Aki ilyet keres, csakis pozitivan csalódik. Aki a lapokat bújja és 5Mpx, xenonvaku, meg "villámgyors" symbian hoz lázba ne vegyen ilyet a kezébe se, mert ez nem az a vas ami neki kelleni fog. Ez nem a tudásnál felsorolt sorok számával hódít. Az egyszerűségre épít. De ezzel örökké lehet vitázni. Kékfogért nagyon kár.. de ez van, hát nem tudom elküldeni a zeném, jajnekem.
-
repcor
csendes tag
válasz
blueMerle #406 üzenetére
Úgyérted éritőképernyős?
Amúgy meg nagyon is korrekt az iphone, nekem tökéletesen megfelel winscp vel tudok küldeni/fogadni fileokat iphonera, bármilyen csengőhangom van wifim is van msn is müködik többek között... valaki kérdezte... Igazából nincs benne minusz. Én annyit sajnálok, hogy nem lehet videot felvenni... nade a többi kedvéért ezzel felhagyok... már létezik kamera erre a célra.
-
Finder
csendes tag
válasz
blueMerle #155 üzenetére
MMS-t életemben eddig egyszer küldtem szóval ezt nem tudom átérezni. Bocsánat.
A csengőhang már más kérdés. Ott arról van szó, hogy ha már nem csak hallgatsz egy zenét hanem csengőhangként használod akkor azért extra jogdíjat kell fizetned, márpedig az Apple-nek jóban kell lennie a kiadókkal.
És még valami: iPhone: a zene + a csengőhang amiben te választhatod ki a kívánt részt = $1.98
Egy csengőhang egy átlagos szolgáltatónál (USA): $2.49 és nem te döntöd el, hogy melyik részre van szükséged és a teljes szám sincs meg neked.
A videó felvétel: Picit hiányzik. -
Finder
csendes tag
válasz
blueMerle #150 üzenetére
1. Az Apple egyértelműen megmondta, hogy pont azért nem teszi lehetővé a bővítést, mert a 3rd party programok minősége lerontaná a telefont és most pont ez a probléma.
2. -
3. Ezt azért írtam mert Bog ennek a hiányát tényként említette anélkül, hogy utánanézett volna. Az a helyzet, hogy az Apple ugyanannyira törekszik a Windows kompatibilitásra mint a Mac-esre.
4. El kell ismerned, hogy ez hibás a cikkben!
5. Szerintem még mindig nem érted. Hivatalosan erre a funkcióra sosem lenne szükséged, mert nem tudsz bele olyan SIM kártyát rakni amin már vannak telefonszámok.
6. Ugyanaz igaz rá ami a 4. pontra.
7. Azért azt is vedd számításba, hogy nem sok telefonban van 8GB tárhely!
8. Látom, hogy igazi szakértő vagy. Nincs olyan réstöltős meghajtó ami képes lenne kezelni a miniCD-t. Inkább feláldozom a miniCD támogatást (3 évente látok egyet) minthogy letörhető tálcás meghajtó legyen a notebook-omon.Én a bemutatása után már 2 nappal használtam iPhone-t. (Nem is egyet.) Így első kézből vannak vele tapasztalataim és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem rossz telefon. Jelenleg Nokia 9300-ám van, de bármikor lecserélném egy iPhone-ra. Hogy miért? Egyszerű. Sokkal átgondoltabb a kezelőfelület. Ennyi. Azt persze mondanom sem kell, hogy S80-ra gyakorlatilag nincsenek programok. És amik hiányoznak nekem azok mind benne vannak az iPhone-ban. Hidd el, hogy van egy olyan réteg akinek ez a telefon pont megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest