- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
A chat.hu a mérvadó?
-
Inarus
addikt
Nah akkor már itt is a peace...
-
Inarus
addikt
A kompatibilitás szó alatt miért csak az alap dokumentum formátumokat érted?
Én nem csak szövegszerkesztésre és olvasásra használok egy gépet. Emellett az egy dolog,hogy minden win által ismert formátumot kezel a mac is,de nem mindegy, hogy egy-két szoftverfejlesztő cég kinál nekem választást a programjaik közül vagy 10-20szor ennyi variációm van.
-
Inarus
addikt
válasz
bolondember #242 üzenetére
GPRS.
Apple mondja nem kell 3g.
Na jó, ez gonosz volt... -
Inarus
addikt
Na igen. Az amcsi piac. Teljesen más elvárások és gondolkodás. Legalábbis a fiatalok és a divatmodellre éhezők körében. (A felső és üzleti kategória elvárásai már közelebb állnak az európai igényekhez.) Oda tényleg megfelel az iPhone. Itt a gond az,hogy szinte 100%-ban ugyanezt akarják az öreg kontinensen is eladni. Ez itt a többségnek kevés. Vagy inkább foghíjjas.
Nekem biztos csoda xp-m van, mert em mondható,hogy gyakran fagyna...
A kompatibilitás terén meg fényévekkel mérhető a külömbség.
-
Inarus
addikt
Na azt hiszem,hogy eljutottunk oda,hogy már a célcsoportra sem tudunk rájönni. Addig míg újra és újra eszembe nem jut, hogy a bt és az sms milyen gagyi módon lett megoldva, célközönségnek a fiatalokat gondolom, de aztán rájövök,hogy nem stimmel a dolog, hisz ott ezek igenis kellenek, bt hogy cserélgessék a képeket, hangokat stb, az sms funkciókban meg lehet,hogy vagány a chat-szerű megjelenítés, de "hejj! kaptam egy jó dumát, vagy valami durva üzit, amit meg kell mutatni a haveroknak és nem várok holnap suliig" eset megint meg van lőve. Leginkább divattelefonnak illik be. Oda is nehézkesen.
Az még ok, hogy sokan tesznek a diktafonra,ha van is csak két három poén szintjéig használják, de azt nekem ne mondja senki,hogy ilyen béna üzenetkezelés és bt korlátozás nem fájó pont. A környezetemben csak én vagyok ennyire "telefonb*zi",de azért a "csak olyan telefont veszek, ami jól néz ki és könnyű kezelni" típusú ismerőseim is kihasználják ezeket. Ezt az Apple semmilyen marketinggel nem fogja elfelejtetni. Annak idején a vodát szidta mindenki, mikor lekorlátozta a lokális adatátviteli csatornákat (BT, infra, adatkábel) a "fizess,ha kell valami" elv nevében, lám le is szoktak róla.
OK,hogy van akinek ezek nem kellenek, de nem ez az általánosan jellemző. Ha az "almásék" ennyire jól tudnák, mi kell a népnek minden piaci területen, amiben tevékenykednek,akkor mindenki mac-elne és iPodot akarna venni és nem microsoft termékekkel és sony-panasonic-thomson-egyéb márkájú mp3/mp4 lejátszókkal lenne tele minden bolt.
Úgy tűnik Bog türelme fogyóban.
-
Inarus
addikt
-
Inarus
addikt
Hát igen: az iPhone ha nem is hozta az elvárásokat és felül is lett árazva, mint ahogy véleményem szerint az apple termékeinek jelentős része, arra mindenképpen jó volt,hogy valami újat hozzon a mára már a csökött fantázia posványába merült piacon - már ami a kezelőfelületeket és a kezelés módját illeti. A nagyobb gyártók rögtön rámozdultak a dologra (pl HTC Touch, Nokia). Ebből csak nyerhetünk, mert a kezelőfelület tényleg forradalminak számít.
Szerintem ott rontották el a dolgot - amellett hogy agyon hypolták és ilyen reinvented szövegeket használtak - hogy kiemelték az új, teljesen egyedi operációs rendszert. Innentől kezdve mindenki - én is - egy oprendszeres telefonként gondolt rá. Az már csak plusz poén, hogy még egy java szintű telepítés is ilyen megkötésekbe ütközik. Ez már a gyártó hülyesége.
Azzal meg én is így vagyok, hogy az ÉN készülékem, ÉN mondom meg, hogy mit akarok rárakni. A törvényes kereteken belül, persze...Ezért is utáltam mindig a vodás menüket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest