- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1450 üzenetére
nem minden helyen tudsz netezni! itt elsősorban az otthonodra gondolok, attól, hogy lát a teló wifi hálót, attól még nem biztos, hogy nincs tikosítva, tehát köll neki adni jelszót a belépéshez! ez az egyik, a másik meg az, hogy a wifi nem hozza magával egyértelműen az internetet! vhol például csak vezeték nélküli hálózatként használják, de vagy nincs ne, vagy nincsen engedélyezve, megosztva!
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1434 üzenetére
hogyne vehetnél??? persze! ez csak annyit csinál, hogy átfordítja az amcsi csaltakozót, eusra! ennyi!
te szntem erre gondoltál: "A feszültséget nem módosítja, ezért csak olyan készülékekhez alkalmazható, amelyek a 110 és 220V-ot egyaránt bírják."
ez csak annyit tesz, hogy pl vannak olyan készülékek, amikhez át is kell váltania feszt, ahhoz vannak spéci több ezer forintos átalakítók, de mivel az iPhonehoz adott adapter a 220as hálózati feszhez is használható ezér elég csak egy ilyen!
bár 1500ár nem mondom hogy drága, bár mihez képest! máshol találtam hasonlót 300Ftért!csak kicsit körül kell nézni!
-
macikos
addikt
válasz
Magnum_ #1428 üzenetére
Az iPhone nem, legfeljebb az adapter
Én úgy vagyok ezekkel a tokokkal, hogy rondák. Teljesen elcsúfítják a telefont. Ha veszel valamit, akkor azért veszed, hogy használd, ne pedig hermetikusan elzárva tárold. Persze ez az én véleményem. Lehet azért mondom ezt, mert én alapvetően nagyon vigyázok mindenre. Pl. a másfél éves K750i-m is olyan újszerű állapotban volt, hogy aki látta, megkérdezte, hogy most vettem-e. Viszont 3 hónapja öcsémnek adtam. Ennyi idő alatt sikerült bőven leamortizálnia...
-
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1412 üzenetére
nekem is egy hasonló kaliberű van! Asus F3m, jó kis Amd proci, nem zabál sokat, vidkari egész jó még el is tudok játszogatni, mióta megvan, azóta a nagy asztali gépemet be se kapcsoltam szinte! csak ha nagyon muszáj. csak hát igen, elég nehéz cipelni, főleg mivel a nagyobb akksi van benne!
kezdjük amúgy szétoffolni a topicot!de hát erre való az off topic gomb!
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1405 üzenetére
azta ez már vmi! aranyszínben mekkora állat! és az a fehér is milyen jó!! gondolom megkérik az árát!
nekem is 3kg körül van az Asus notim, és ha laptoptáskával megyek akkor neccesen férek be a jegyzetek, meg egy két harapnivaló, másik táskát meg már nem akarok hordani mellette!
úgyhogy faja lesz, mer így zsebből elő, órán tolom majd haverral az msn-t, meg wifi, aztán csók!csak a töltőt kell majd egy párszor bevinni talán!!! de az meg kis helyen is elfér!
jah igen, amúgy én is gondolkodtam majd vmi tokban, ha meglesz! utoljára a Siemens m35ösömnek volt bőr tokja! úristen! az se ma vót! hehe -
-
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1401 üzenetére
hát a 3G nagyon engem se, bár ha már ilyen telóm van és dobnak hozzá egy alap netcsomagot (esetleg ha a T-seknél venném) akkor jó kihasználnám biztosan, GPS meg jó dolog, hogy belerakták, mer utóbbi időben elkélt volna egy két utam során, persze odataláltam nem vót vészes, de pl egyszer hétvégén vak sötétben nagyon nagy hasznát vettem a havertól kölcsönkértnek, tuti nem találtam volna oda!
-
macikos
addikt
válasz
Magnum_ #1355 üzenetére
Azon, hogy halkan csörög talán lehet egy programmal segíteni. Már nem emlékszem pontosan, de talán volt valahol ilyen. Viszont ez csak az egyik gond. A másik az, hogy mivel az iPhone nagyon passzentosan össze van rakva, ezért ha valami lefogja a hangszórót, akkor nagyon keveset hallani belőle. Ha teljesen lefogod az ujjaddal, akkor szinte semmi hang nem jön ki belőle. Én ing zsebben hordom, de farmer zsebben is meghallani. Különben meg ott a rezgés, amit úgyis észreveszel. Ha pedig zsebre vágod, akkor úgy kell, hogy a telefon alja legyen felfele a hangszóróval, de gondolom ezt alapból mindenki így csinálja minden telefonnál.
A Wifi antenna nagyon erős. Az utcai netezéssel az a gond, hogy sok hálózat le védve van. Ennek ellenére úton-útfélen rengeteg olyan wifi pont van, melyek nyitottak.
Ezt nézd meg: http://wifiterkep.hu/
-
Gazala
aktív tag
-
Gazala
aktív tag
válasz
Magnum_ #1348 üzenetére
90k nagyon baba a 16GB-osert, sajnos ahogy most nezem, kezdik ellepni az "elso genes iPhone-t keresek 50k-ert, mert tobbert ugy sem tudod eladni" hirdeto piocak az oldalakat, ugyhogy durcasak lesznek az eladok, visszavonulnak
az uj 3G-s szifon (8 GB) korubelul 110-120k korul fog bejonni USA-bol
-
ZoZa™
senior tag
válasz
Magnum_ #1108 üzenetére
más gyártónál lehet, de ez az Apple. Több újdonságot mutatott a világnak mint kb a mobilgyártók fele összeadva... Nem a telekomunikációra értem hanem ugy általában. Biztos vagyok benne hogy tudnak újjat mutatni, igaz a javát már ellőtték, szerintem csak tökéletesítettek a telón, ennyi.
-
elit_hun
őstag
válasz
Magnum_ #1070 üzenetére
az xxlGSM-ben egy 20-sel ment feljebb a 8gb-os, a 16gb-os meg 10-el [link]
Szerinem a GSM-esek próbálnak megszabadulni a készletektől magas áron...És a mezei felhsaználó így is megveszi majd, szerintem nem az a kérdés, lesz-e itthon 40-45k-ért "előző generációs" iphone, hanem az, lesz-e egyáltalán -
Csigger
őstag
válasz
Magnum_ #1070 üzenetére
ne menjünk azé ennyire előre az időben! egyenlőre az is kérdés, hogy mikorra lesznek kaphatók a új iPhone-ok, és egyáltalán mit fognak majd tudni!
én nagyon bizakodó vagyok, hogy nem marad ki a gps, illetve a jobb kamera!
de ha csak a 3G-vel tud majd többet akkor nyilván a régebbieket jó áron érdemes lesz megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búvárkodás
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest