- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
nah ez az srácok! kemények vagyunk, mint a Rolling Stones!
kitartás!
kezdjük el azt is számolgatni, hogy hány nap múlva lesznek az első példányok a boltokban?mer akkor gyorsan kiszámolom és indulhat is! rá pár napra már úgyis lesz itthon is szürkeimportból! szóval... (aki amúgy kíváncsi rá, júli 11 péntekre esik! mekkora roham lesz hétvégén a boltokban odakinn!!!
)
MÁR CSAK 25 NAP!!!
-
Magnum_
nagyúr
kicsit drága
82+3000Ft a futár.... de má nem birom. szerdára itt lesz, csak a net meg a telcsizés, remélem beválik, és jo lesz. ezt most szeretném sokáig megtartani. biztos millio kérdésem lesz, mer amugy buta vagyok ezekhez, majd ugyis kérdezek
pl filmet hogy tudok rá felpakolni?
-
Csigger
őstag
háát igen ez igencsak fura! de úgyis mindenhol fenn lesz a neten az innen onnan felvett konferecia, szóval nem maradunk le szntem semmiről!
ez a cikk viszont most nagyon megütött: 3G iPhone előzetes
nehogymá ne legyen benne GPS meg marad a 2 Mp-s kamera, miér várok akkor rá? ez így nem gyerebe!!! remélem hülyeség csak az egész!
-
macikos
addikt
Nem is ingyen, jókedvükben fogják behozni az iPhone-t külföldről
Én a helyükben ugyanezt tenném. Vám, 5%-áfa, stb.,... azért nyerni is kell nekik rajta.
Egyébként a fülhallgatókkal csak egy baj van, mégpedig hogy nem lehet headsetként használni őket és nem lehet velük vezérelni a zenét, mint az iPhone fülessel.
-
ZoZa™
senior tag
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
jaja! szerintem se lesz ám nagyon más a szoftver! 2.0-nak is hívják az Apple hivatalos oldalán is, szóval kibővítik a szoftvert, kap egy kicsit újjabb külsőt, talán nagyobb akksit, meg ugye a 3G-s cuccokat, aztán hajrá! hadd szóljon, de remélem azér nem veri majd az ára az eget itthon!
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
hát igen, jó lenne megkapni ilyen árban lévő kemény magyar forintban, mer az akkor elég szép! mostani kerül kb ennyibe! persze az ittohni kereskedős rátesznek jó pár százalékot!
én amúgy azt hallottam hogy itthon nálunk a T-sek fogják forgalmazni az iPhonet, persze arról nem szólt a pletyka, hogy melyiket és mikortól! nah a Vodától mentsen meg az isten, nehogy átszabják nekem itt a menüt, mondjuk az Apple nem is engedné!!! (tom T-sek is hajlamosak rá, de az még mindig konszolidáltabb menü mint egy voda live!!!) -
Csigger
őstag
hát ez aztán jó kérdés! nem tudom, gondolom! jah mer be van állítva alapból egy csomó extra cucc hozzá, meg hát ugye vmibe csomagolni kell, postaköltség ill. futárszolgálati díj is van, no meg hát mivel kiadás után gondolom rögtön kapod, ezért van ott egy röpke 200 dolláros előrendelési díj!!! tudnak vmit!!!
-
Ulkesh
őstag
"N900-zal lehet majd telefonálni a hírek szerint"
Ez nem valószínű, mert az n900 egy internet terminal nem mobil telefon.
De ha mégis, akkor is csak headsettel."Az akksija meg ha kihasználod a készülék extráit fél nap alatt lemerül"
Nem tudom milyen extrákra gondolsz, de átlag napi 2 óra beszélgetés, 1-2 óra netezés/MSN-ezés, 2 óra zenehallgatás, e-book olvasás után még 50% felett van az akksim..
"Olyan böngészője legyen amivel be lehet lépni minden féle weboldalra, flashes oldalakat is megjelenítse."
Ilyen böngésző még nincs.
A Safari már közelíti a tökéletes mobil böngészőt, de a flash-es oldalakkal még ez sem boldogul teljesen.."A gps meg nem árt ha az ember elmegy túrázni , biciklizni, vagy esetleg utazik valahova, és nem akar eltévedni. "
Akkor N900 esetén költözz külföldre, mert használható magyar térképek nem mostanában lesznek hozzá.
Ebben a műfajban (túrázás, bicajozás) csak olyan eszköz jöhet számba, amin fut a Garmin szoftvere, mert arra rá lehet tölteni a magyar túra térképeket is.
"Aztán láttam a Nokiának a készülékét, igaz csak neten még
egy az egyben iphone, mintha lekoppintották volna, viszont benne vannak a számomra fontos extrák. "Sajna ez csak papíron van így
Én E90-ről váltottam iPhone-ra és nem bántam meg. A Nokia sokat tud elméletben, de gyakorlatban lassú és nehezen kezelhető. (E90 esetében az akksi fogyasztás drámai volt, az képes volt 20 perc beszélgetés és egy napi készenlét után 5%-ig merülni)--
A Nokia egyébként tényleg rövidesen kijön egy iPhone koppintással, de az nem az N900 lesz (mert az csak egy internet terminal), hanem a Nokia Touch..
http://gizmodo.com/355044/nokias-touch-ui-hands+on-officially-way-behind-apple -
macikos
addikt
Az N900-al sem lehet majd telefonálni, mint az N800-al?
Én természetesen az iPhone-t ajánlom. Ha nagyon kell a 3G, akkor várjál még egy kicsit, mert nemsokára talán megjelenik. Jön majd a 2.0-ás firmware is.
Mely problémák zavarnak az iPhone-nal kapcsolatban?
Én csak azt tudom mondani, hogy mióta megvan az iPhone, azóta sokkal kevesebb időt töltök az asztali gépnél netezéssel, a másik pedig, hogy azóta más mobilok nem érdekelnek. Megtaláltam a számomra "közel" tökéletes telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búvárkodás
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest