- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csigger
őstag
válasz
elit_hun #1092 üzenetére
ejj ejj! háát ezek nem jó kilátások! bár én rövid távon gondolkodom! tehát bemutatják most hétfő állítólag nyár közepére jön ki (mondjuk az július eleje-közepe), akkor július végére tán ide is eljön! itten találtam egy diagrammot, ami mutatja az árváltozást Mao.-on! iPhone ár
remélem ez most is így lesz hogy sokat fog zuhanni az eljén! -
Csigger
őstag
válasz
elit_hun #1085 üzenetére
jaja! ez biztos így vót! az élelmes magyarok kijátszva az Apple összes biztonsági redszerét találtak Steve Jobsnál egy műanyag gagyi új iPhonet és ezér gondóták hogy akkor maradjon a magas ár!
csak épp nem nézték meg jól a hátlapot és az iPhone felirat helyett az virított ott FAKE!!! -
-
Csigger
őstag
válasz
elit_hun #1040 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek! itt a ideje kijelenteni, hogy:
MÁR CSAK 2 NAP!!!amúgy szeritetek vhol figyelemmel lehet majd követni a hétfői konferenciát élőben? lehet rápilantanék párszor a kijelzőre, hogy mi is történik! ha télleg ekkora történelmi pillanat lesz, akkor hadd lássa mindenki live -ban!
szntem az apple honlapon biztos lesz vmi, ha jól láttam múltkor, akkor nyitnak neki vmi élő blogoldalt, vagy vmi ilyesmi! csak má nemtom hova lett... -
DaviD202
aktív tag
válasz
elit_hun #1007 üzenetére
Restore!!!
Kikapcsolt állapotban dugd rá a dokkolóra és amikor bekapcsolod nyomd folyamatosan a menü gombot. Be fog jönni 1 kis képecske, majd ha az iTunes felismeri a telefont, kezdődhet is a restore.
Restore után töltsd le a ziphone-t és 1 gombnyomással 3 perc alatt "megoldja a problémákat"(unlock, jailbreak, activate)
bocs ha te is tudtad hogy kell csak hátha más nem tudja és leírom h később ne kérdezzék meg 100X -
macikos
addikt
válasz
elit_hun #814 üzenetére
Nem tudom, hogy miért tart nálad eddig a konvertálás. Melyik programot használod és milyen beállításokkal?
Szerintem ez a legjobb program erre a célra: Xilisoft iPhone Video Converter
Egyébként én nem nagyon merültem el az iPhone-os programokban, de amelyek leginkább tetszenek, azok ezek: http://moocowmusic.com/
-
HaRdCoRe
aktív tag
válasz
elit_hun #802 üzenetére
Customize proginak nem szabadna kilépni, itt egy videó róla!
Az elmozdítás, törlés funkció az ikonoknál gyárilag működik... -
macikos
addikt
válasz
elit_hun #804 üzenetére
Tedd maximumra a fényerőt, azért nehogymá...
Amúgy sokat számít, de most ki akarod használni a gépet vagy nem?
Nekem teljesen feltöltve 4,5 óra kemény netezést bír ki. Azért az elég szép. Normál használattal 3 napig is bírja. A 400 töltés után nem meghal az akku, hanem csökken valamennyit a kapacitása. Ez minden akkumulátornál így van.
Ami fontos, hogy ne csak addig legyen a töltőn, amíg a akku jel teljesen fel nem tölt, hanem hagyjatok még rá +1-2 órát.
-
M0RGI
őstag
válasz
elit_hun #779 üzenetére
Valami tokon én is gondolkodom, mert nagyon rossz az IPhone fogása sajnos és félek, hogy zsebből kivéve, vagy sms-t írva elejthetem.
Én két félét néztem, mindegyik övcsipeszes, az egyik elé fentről egy flip is hajlik, így övre téve avatatlan szemek elől takarva van a kijelző. Csak én azt nem értem, hogy lehet liffegő flippel telefonálni? Hátracsapom, mint a nyúl a fülét? Vagy mi?
-
macikos
addikt
válasz
elit_hun #779 üzenetére
Minek a fólia, amikor a képernyő nem karcolódik? Egyébként a gyári fóliával anno ugyanolyan jól lehetett használni a kijelzőt, mint nélküle. Az enyémen se tok, se fólia és ennek ellenére semmi karc nincs rajta. Még a hátulján a csillogó Apple logó is teljesen karcmentes.
-
macikos
addikt
válasz
elit_hun #774 üzenetére
A nem 3G-s ára nem fog csökkenni, mert kivonják a forgalomból.
Ha a magyar eladókra gondolsz, akkor se rózsás a helyzet, mivel számítanak erre, tehát nem fogják ingyen adni a mostaniakat. Az újhoz képest max. 10-20 ezer forint lehet az árkülönbség. Persze ez attól is függ, hogy az új mennyibe fog kerülni, mert ha tényleg az lesz, amit sok helyen említettek és lesz $300 körül is 3G-s iPhone, akkor kénytelenek lesznek olcsóbban adni a régit.
-
repcor
csendes tag
válasz
elit_hun #556 üzenetére
De igen ez így van, de még aki amerikában használja a telot az is "feltöri" (én ezt nem nevezném ennek) szóval az is aktiválja és felteszi az installer programot hozzá mert azzal teljes a telefon. A lényeg az, hogy megveszed az 1.1.2 iphone-nt ipodtouch helyett kb félórát olvasol az interneten / forumokon és már müködik is a dolog...
-
kiszu
senior tag
válasz
elit_hun #546 üzenetére
ugyanaz.
Nekem az iphone elött ipod touchom volt amit a nőverem vett meg.Tegnap raktam fel neki mindent ami az én iphonomon van. Időjárás,mail,tőzsde,meg minden.
Fel kell törni,ami magyarul le van irva,kb 20 perc és akkor minden installálható
itt van leírva
http://hypertevi.net/apple/iphone-alkalmazasok-ipodra/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest