- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1481 üzenetére
ismertétek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrGoodkat #1474 üzenetére
PartneroGSM egy lehuzo k@cs@g banda. irtam nekik, hogy érdeklne a meghirdetett áron erre visszairja, hogy jaaaa, az nem aktuális hanem 105000 az uj ára, ha kell számla akkor +20%....... eleve a kitett ár már elvileg áfás.. jo rendben nincs hivatalosan forgalmazva, számla nem kell.. de mi az, hogy dezinformál a weblap az árral kapcoslatban?????
egyébként meg sehol nincs 95-100k alatt a "régi"
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1465 üzenetére
szerintem ha lesz hivatalos független, az több lesz 100-120nál. a szürkék azok lesznek sztem 100nál, de ne legyen igazam legyen minél olcsóbb
Csigger, tudod mi a véleményem
nem fog vészesen lecsökkenni az ára... azér mégsem egy "buta" telefonról van szó.. persze, majd ez a tella lesz 30000Ft, a Nokia 6300 szintén (ez csak egy példa, irhattam volna mást is)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pyrannha #1457 üzenetére
EMberek! mégis akkor megmarad a szifon
sok program ki lett próbálva a word doksik miatt! pyrannha kollega adott egy linket, hogy a Docs nevü progival mennek a doc. formátimok, de elötte fel kellett tolni egy Safari Patch-et! tehát akinek kell rá a word doksik olvasása, ezt csinálja, igy tényleg egyszerüen megy
mindenkinek köszönöm akik segitettek!már csak egy erösebb akksi kellene bele
érdekes, a felsö 4 forum csak Iphone-os
-
Magnum_
nagyúr
kis összegzés! kaptam rengeteg segitséget sok embertöl, nekik külön köszönöm! kezdem érteni talán a dolgok menetét. a google maps az nagyon állat, megtaláltam a házunkat!film minösége iszonyat jo, zene király stb, a wifi erössége egész jo, nem a legjobb, de volt már rosszabb is, arra nincs panasz. sikerült 1,5 nap alatt fullra lemerítenem de az nem baj
a hangminöség nagyon jo, a kezelhetőság is, ha már fennvannak a programok.... de telepíteni, aaaaaz nehéz volt mire megértettem
de a k@rva doc. fájlokat méééég most sem nyitja meg!!!!!!!! -
Magnum_
nagyúr
haliho gyerekek! nannna: a telcsi nem haék, csak lefogta a hangot a fólia. a wifi viszont érdekes... A bevásárlóközpontban csatlakozott de nem nyitotta meg a böngészöt... itthon is találtam egy hálózatot de itt se.. csak a suliban...
word doksit hogy tudok rátenni?
-
Magnum_
nagyúr
mi a szar van? rádugtam USB-re és elszállt a magyarítás????? help pls!!!
-
Magnum_
nagyúr
hi all! reggel 7.50kor jött meg az áru, még aludtam
basszus, nagyon halk, beszélgetés közben.... majd még irok
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macikos #1429 üzenetére
ez egyértelmü! nekem a dizájn jön be a legjobban. de ha mondjuk kocsiba teszem, akkor tokkal fogom csak nehogy karc legyen rajta.
de ami az elöbb volt linkelve adapter, az pl nem birja valamelyik értéket, irja is a tulaj, hogy erre figyelni kell. asszem marad igy a gány régi magnós kábel-módszer
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
(Darkwood) #1407 üzenetére
én láttam vhol dokkolót kábelekkel utángyártottat ájfonhoz 5k-ért... de keress rá gugliban
Csigger, nekem is Asus van... rápörögtem ezekre az eeepc-kre, hogy eladom de, ezt meggondoltam magam, söttt, legyen normál notim, meg egy Iphone. a kettö együtt már f@sz@.
amugy az az arany nekem is bejön. és sztem nem giccs, mondjuk a moto v8 luxury-hez képest tök visszafogott. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Csigger #1402 üzenetére
na most ha ugy lenne én is arrol neteznék. de azért veszek wifis telcsit, mer a suliban tudok és az ugye ingyenes, a havi dijam kb 2000Ft, barátnömmel ingyen beszélek. tehát hosszutávon bejön a wifi plusz ára, ha 3g-n nyomnám, vehetnék olcsobb telót ismondjuk Pradat
. érted? ebben meg van 3,5" os kjelzö, plusz wifi.. pont jo nekem
igen gps jol tud jönni, de a nokia n95 8gb-ben mire felállt, az egy örökkévalóság volt... remélem almáéknál gyorsabb lesz
mod: off -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
kicsit drága
82+3000Ft a futár.... de má nem birom. szerdára itt lesz, csak a net meg a telcsizés, remélem beválik, és jo lesz. ezt most szeretném sokáig megtartani. biztos millio kérdésem lesz, mer amugy buta vagyok ezekhez, majd ugyis kérdezek
pl filmet hogy tudok rá felpakolni?
-
Magnum_
nagyúr
jah még vmi: ennek az akksiját ugymond kell formázni 14-16orát?
senki nincs itt iylenkor bezzeg
-
Magnum_
nagyúr
sima BT hedszettet az autban tudok hozzá használni???
-
Magnum_
nagyúr
ugy néz ki, jövö héten vezsek egy Iphone-t! a kérdésem a következö lenne a tulajoktol! ugye a cucc halk, lehet ezen valahogy változtatni? a wifi antenna mennyire erös? tehát pl utcán egy hálozatra tud kapcsolodni vagy csak látja? (pl E51 lazán tud E65 annyira már nem)...
-
Magnum_
nagyúr
hi all! 90k jo ár egy zsir uj 16GB-s Iphone-ért? (elsö generácios, de zsir uj)
-
Magnum_
nagyúr
mit hallani?? be lett jelentve?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1120 üzenetére
én spec személy szerint kevés dologtol esek hasra, na persze pusztán a hozzá NEM értés miatt, nem hiszem hogy winfost leváltom valaha is macos-re. de ez a tella, arra amire használnám csodás. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1116 üzenetére
csipem hogy kis hazánkban miylen elöszeretettel használják a nem magyar terminus technicusokat
bár szvsz elég nagy ujdonság volt ez a felület. de én nem vagyok szaki.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
(Darkwood) #1107 üzenetére
lehet tényleg verseny lesz a régiekért... azért nagyon remélem hogy nem! kivéncsi vagyok, tényleg bejeltésre kerül e holnap -elöfordult más gyártonál, hogy a beigért nem történt meg, söt azota se hivatalosan-és arra is, hogy mmiylen lesz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1080 üzenetére
érdekes
-
Magnum_
nagyúr
kiprobáltam az ipod touchot most!! nagyon jo! nekem mindenképp Iphone kell!!!!!!!
igaz ez csak touch, de a wifi antenna nagyon jo, a safari szuper... nekem jo lenne egy elsö generácios Iphone is, HA vinnék le az árakat
-
Magnum_
nagyúr
[link] ezek szerint érdemes lenne pár hét mulva behozatni Németo.-ból?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1032 üzenetére
szerintem el lehetne kérni, ilyen hozzáálás mellett... vmit ki szeretnék probálni -föleg ha használt- mielött megvezsem.. de ha nem tetszik, az benne van a pakliban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest