- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Mi az, hogy 20000-es teló tudását éri el?
Melyik 20000-es telónak van érintőképernyője, 8Gb memóriája, Wi-fi-je, Mozgásérzékelője, 2 Mpx-es kamerája, 320x480-as felbontású kijelzője?
És ezek még csak azok a tulajdonságok, amiket eddig akármelyik gyártó beletehette volna akrámelyik készülékébe. Sőt 1-1 telóban külön-külön megtalálhatóak ezek a tulajdonságok, de így együtt nem. És még nem is beszéltünk multy-touchról és egyebekről -
sztyui2
őstag
Én azért több napig is imádnám. Csak el tom képzelni, hogy:
Gyerek hallgat zenét. Mondom neki: Te! Jó ez a zene, mi a címe?
Erre gyerek: Kapcsold be a Bluetooth-t, és átküldöm.
Mondom, hogy nem tudom(itt égek egy nagyot)
Aztán megkérdezi, hogy milyen telóm van?
Mondom neki, hogy iPhone(itt még nagyobbat égek)Vagy ugyanezt a szituációt el tudom képzelni mondjuk egy koncerten, amikor videót kellene felvenni.
Vagy amikor hívnak, és beszól egy nagyon gagyi csengőhang, és én meg előveszem az iPhone-omat. Illúzióromboló, nem kicsit, nagyon.
Mondjuk nekem nagyon tetszik az iPhone, és még ezek a hibák se zavarnánanak annyira, De a legnagyobb probléma az, hogy évente cserélni kell az akksiját kb 20000 Ft-ért, ami nagyon irritáló. -
sztyui2
őstag
De érzékeli a mozgást. Ráadásul asszem minden irányba. Láttam múltkor egy videót, amin egy csávóka össze vissza forgatta és volt a kijezőn egy labda. És amerre forgatta meg amerre mozgatta, a fizika törvényeinek megfelelően arra ment a labda. elég durva volt.
Mer mi az, hogy giroszkóppal érzékeli a mozgást? Az mit jelent? Az valami speciális cucc vagy mi? És ha nem azzal érzékeli, akkor mivel? -
sztyui2
őstag
A minap volt szerencsém látni szegeden egy iPhone tulajdonos emberkét. Nagyon boldog feje volt
és nekem is, hogy végre láttam egy iPhone-t.
Hihetetlenül jól néz ki. Nagyon zsír a cucc és tényleg nagyon-nagyon vékony. Csavókám úgy nyomkodta, mintha sima gombokat nyomogatott volna.Nagyon durva a cucc. Ha lehet kapni majd itthon függetlenül, akkor lehet hogy jövő év végén felkerülhet a Jézuskának írt levelemre. Csak az aggaszt, hogy az Európai verzióban is normális használat esetén évente cserélni kell az akkumlátort, amit házilag meg se lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest